Kulcsszó sűrűség

Kulcsszó sűrűség

Egy mérőszám, amely a honlapunkra írt tartalomban az adott kulcsszó és annak szinonimáit méri. A keresőmotorok ezeknek  a szavaknak az kiemelt használatából veszi, hogy pontosan miről is szól az oldalunk. A látogatók is kulcsszavakat írnak be a keresőkben,így tehát fontossága kiemelt figyelmet igényel. Attól függően,hogy a bejegyzésben, title-ban vagy a meta descriptionban szerepelnek, ragozott, ragozatlan alakot használunk.

A megfelelő mennyiség 2-5%, ez felett ne használjuk. A látogatók számára a túlzott ismétlés elkattintásra ösztönözhet és még a Google is megbüntetheti a kulcsszóhalmozást..

Segítségünkre lehet, ha feltelepítünk egy plugint, a Yoast SEO, a szerkesztői felületen folyamatosan mutatja a megfelelő arányt.

 

További cikkek a kulcsszavakkal:

Kulcsszókereső eszközök, mi lehet a segítségünkre?

kulcsszókereső

Kulcsszókereső eszközök segítségével a megfelelő kulcsszavak kiválasztása. Kulcsszókereső eszközök segítségével segíthetjük a keresőoptimalizálás legfontosabb lépését, a megfelelő főoldali kulcsszavaink kiválasztását. Ha ezek megvannak, még rengeteg ötletet kapunk a további aloldalak, blogbejegyzések kulcsszavaihoz. A megfelelő kulcsszavak segítenek hozzá, hogy az organikus…
TOVÁBB OLVAS »

Sikeres weboldal? Itt a megoldás.

MI a SEO-sikeres weboldal

Sikeres weboldalt szeretnél? Sikeres weboldal hibái, amit mindenképpen kerülj el. Cikkem kizárólag a keresőoptimalizálás, keresőmarketing szempontjából vizsgálja a honlapot, a teljes áttekintéssel, egy későbbi cikk foglalkozik majd. A sikeres weboldal készítése során az egyik legfontosabb szempont, hogy azok a látogatók…
TOVÁBB OLVAS »