SEO audit – Egyszeri SEO szolgáltatás

SEO audit vagy havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás? Melyikre  van valójában szükséged?

Már az egyszeri SEO szolgáltatás (SEO audit) is, segít a Google helyezésed javításán.

Gondoltál már arra, milyen jó a konkurenciádnak, hogy naponta több ezren érkeznek a honlapjára? Nézed a honlapját és nem érted, miért van előtted a keresőkben? Vajon Nálad miért nem járt aznap egy látogató sem? Miért nem szerepelsz egyetlen kulcsszóra sem a keresőkben az első oldalon vagy az első helyeken? Rendeld meg a SEO audit szolgáltatást a HonlapSEO-tól és én leveszem a vállaldról ezt a terhet.

Szeretnél jobb helyezést elérni a keresőkben? Jó lenne a Google első oldalán találni magad?

A jó hír az, hogy ez számodra is lehetséges.

Egyetlen honlap sem készült el úgy, hogy rögtön kapott egy jó helyezést a Google keresőjében. Amennyiben nem hirdeted, a keresőoptimalizálás segít ebben. Mit jelent valójában a keresőoptimalizálás? A nevében is benne van:

Keresőoptimalizálás = keresőkre optimalizál

 

A rossz hírem számodra az, hogy ezért bizony tenned is kell.

 

Bárki, aki azt állítja, hogy van egy szép új honlapod csak idő kell és előre kerülsz vele, tévesen állítja ezt. Honlapok milliói készülnek és azt biztosan Te is tudod, hogy az első találati oldalon összesen 10 szabad hely létezik, de azt is jelenleg elfoglalják a konkurens cégek. Bár jó, ha azt Tudod, senkinek sincs atombiztos helye, ha úgy érzed, hajlandó vagy tenni érte, bizony könnyen előfordulhat, hogy trónfosztást is elkövethetsz.

Neked milyen profitot hoz a Google?

 • Mi az oka, hogy naponta 5 milliárd (!) keresés van a Google-ben, és abból hozzád jó ha eljut… mennyi is????
 • Mi az oka, hogy több millió kulcsszóra keresnek magyarul, és ebből a honlapod talán egyetlen egyre sem jön az első helyen?
 • Volt már olyan érzésed, hogy reménytelenküzdelmet folytatsz a konkurenciával az interneten? Amíg nekik ezerszámra érkeznek az érdeklődők a keresőkből, addig neked senki sem jön a honlapodra ingyen, “csak úgy magától”?

Szeretnéd, ha így jelennél meg a Google keresőjében?

SEO audit- Google Cégem találat

SEO audit elvégzése után a Te honlapod is szerepelhet az első helyen, akát több száz kulcsszóra is.

 

Miért a Google keresője?

Mobil keresés statisztika a Google-ben

Mobil keresés statisztika Magyarországon  a Google-ben

Elképzelted már magad az előkelő TOP 10- be?

Akkor már csak a két megoldás közül kell választanod:

 • Megtanulod a keresőoptimalizálást lépésről lépésre.
 • Felkéred a HonlapSEO– t, aki elvégzi helyetted az egyszeri SEO audit szolgáltatást.

Az első választás esetén valóban nem kell a SEO audittal foglalkoznod, hiszen magad végzed, viszont mélyebb ismereteket kell kötnöd és el kell merülnöd a technikai részletekben, írhatsz remek kódokat, foglalkozhatsz a tartalmi SEO- val és a honlapon kívüli SEO elemeivel. Magam is ezt választottam még 2016-ban és keményen tanultam naphosszat és bár levizsgáztam és megkaptam a SEO szakember képzés bizonyítványát, a mai napig tanulgatok, figyelem az algoritmus változásokat, a Googel által jelzett iránymutatásokat.

A második választás esetén, ha felkérsz, szívesen leveszem a válladról ezeket a munkákat és az egyszeri SEO audit  szolgáltatás megrendelése esetén, SEO szakemberként elvégzem a keresőoptimalizálást. Így, Te tehermentesülsz ezek a feladatok alól és kizárólag a vállalkozás azon részével kell foglalkoznod, amiben egyébként is a legjobb vagy, irányíthatod cégedet.

Verseny van az interneten, nem csak az üzleti életben. Gondolom számodra sem a részvétel a fontos, hanem a győzelem. A céged profitorientált, a bevétel érdekel.

Milyen előnyökre tehetsz szert, ha SEO szakemberként elvégzem az egyszeri SEO szolgáltatást a honlapodon?

 • Az elvégzett munkám során a helyezéseid javulnak a keresési találatok között, megelőzve a konkurens cégeket, helyet foglalhatsz az áhított első oldalon több kulcsszó keresése esetén.
 • A honlapod a keresőoptimalizálás elvégzése után ingyenesen jelenik meg azoknak a látogatóknak, akik épp ilyen terméket, szolgáltatást keresnek, megspórolod az eddigi  fizetett hirdetésekre költött összeget. Ha még is tovább hirdetsz, az AdWords kedvezőbb árakat ajánl majd fel.
 • Látogatóid száma megnövekszik, számuk akár több száz, több ezerre emelkedhet.
 • A több látogató pedig nagyobb profitot eredményez.

 

Milyen eredmények érhetőek el a SEO audit során a keresőoptimalizálással?

 

Egy honlapon egy éves megléte után készítettem a SEO auditot.

Eredményei a Google Analyticsben a keresőoptimalizálás eredményességét mutatva:

Míg az első évben havi ezer fő alatt volt a látogatók száma, a keresőoptimalizálással ezt 14 ezer fölé vittem és jól látható 1347,97%- os eredményesség mutatható ki. Jelenleg már napi 500-1000 látogatója van a honlapnak.

Google Analytics 1 év összehasonlítás

Google Analytics 1 év összehasonlítása

Search Console összehasonlítás:

Ezek a számok ismét önmagukért beszélnek, a keresőoptimalizálás kezdetén összesen havi 882 kattintás volt a honlapra, ez jelenleg 15600 kattintás. Ugyanez a nagyon szép eredmény az összes megjelenésnél (13000-ről 65000-re), az átlagos CTR (6,7%-ról 24%) vagy az átlagos pozíciónál (10,2-ről 5,8) szintén megfigyelhető.

Search Console összehasonlítás 1 év

Search Console összehasonlítás 1 év

Kulcsszavak megjelenése a keresőkben

A Semrush mérőeszköze szerint egyre több és több kulcsszóra jelenik meg a keresőkben a honlap. Jelenleg már 415 kifejezésre mutatja a honlapot a látogatók számára.

Semrush kulcsszavak

Fordítsd ezt le a saját vállalkozásodra és nézd meg a saját eredményeidet.

 

Hogyan működik a SEO audit – az egyszeri SEO szolgáltatás?

13+ 1 lépésben összefoglalom Neked

✅ Készítek egy honlapelemzést, felmérem a jelenlegi helyzetet, honnan indulunk a SEO audit során. Erről egy részletes riportot készítek a számodra.

✅ Megvizsgálom a konkurencia honlapját, technikai, tartalmi elemzést végzek az első 3 honlapon a találati lista alapján vagy az általad megjelölt konkurens cégek honlapjain.

✅ Készítek egy reális tervet, milyen eredmény érhető el, ha a SEO auditban leírtak elvégzésre kerülnek.

✅ Teljes mélységében megvizsgálom a honlapot, majd összeállítok egy listát, amelyben lépésről lépésre haladva lehet dolgozni (részben fejlesztői feladatok, részben tartalmi változtatások), így pedig látványos helyezés javulást elérni a keresőkben.

✅ Kidolgozásra kerül egy stratégia, a további lépések megvalósításához. Ennek hiányában hiába lesz elvégezve a keresőoptimalizálás, ha nem követi a megfelelő koncepció, az elért eredmények nagyon lassan, de várhatóan hátrébb csúsznak majd.

✅ Megkeresem azokat a hibákat, és lehetőségeket, amik az eddigi rossz helyezést okozták, vagy hiányuk miatt nem jöttek az eredmények. Ez lehet akár kulcsszavak hiánya, kulcsszavak túlzott használata, honlap sebességének lassúsága, képek optimalizálatlansága, title, meta description hibák, átirányítás problémák vagy bármi egyéb, amiről fogalmad sem lehet, hisz nem vagy szakember ebben a kérdésben.

✅ 5 aloldalra beállítom a title és meta leírást és megtanítalak a továbbiakban hogyan csináld, hogy kattintásra ösztönözd a látogatókat.

✅ Konkrét javaslatot kapsz 1-3 főoldali kulcsszóra.

✅ Kapsz egy listát a leghamarabb eredményt hozó kulcsszavakról, ezekkel akár 1-2 hónapon belül is látványos eredményeket érhesz el.

✅ További 20 olyan kulcsszót kapsz, amely havi több százas keresést jelent.

✅ Segítek megérteni, hogyan írj keresőoptimalizált szöveget, hogy a látogatók is szeressék, de a Google robot is értse.

✅ Rendbe teszem a belső linkeket, megtanítom a megfelelő horgonyszöveg használatát.

✅ Külső hivatkozások építése, 1 db olyan linket építek számodra, amely a Google szemében megfelel a természetes linképítésnek.

+1 Bonus

✅ Segítek a közösségi média építésben és megfelelő használatában, honlapod erősödése érdekében.

Extra bónus a SEO audit megrendeléshez

A SEO audit mellé ajándékként egy kulcsszókutatást is kapsz 50.000,- Ft értékben

 

A honlapok többsége egy-két nagyon nehéz kulcsszóra próbálja megelőzni egymást. Mindenki ugyanazt a néhány nagykeresésű kulcsszót szeretné megcélozni (biztos te is ismered ezeket használod a saját piacodon), és csak erre összpontosít.

Az eredmény? Felesleges harc, sok esetben nemhogy az első helyek vagy az első oldal, de még a keresőbe kerülés sem megy. Talán számodra is ismerős a helyzet.

Profi kulcsszó kutatás a megoldás, és most mindez ajándékba jár a SEO audit megrendelése esetén 50.000,-Ft értékben.

Miért fontos a megfelelő kulcsszavak használata?

Kulcsszó eredmények

Kulcsszó eredmények

A mérőeszközben nyomon követhető a helyezéseknek. 2019. márciusában kezdődött a SEO  egy teljesen új honlapon. Látható, hogy ekkor még egyetlen kulcsszóra sem jelent meg a keresőben, lévén vadonat új honlap készült.

Kulcsszó eredmények

Kulcsszó eredmények

2022. júliusi mért eredmény szerint jelenleg 221 db kulcsszóra van a TOP 3-ban a honlap, és további 163 db kulcsszóra pedig az első oldalon.  Ez összesen 384 db kulcsszó az első oldalon a találati listán. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók 384 féleképpen keresik azt a szolgáltatást, amit a weboldal/vállalkozás végez. 384-szer találja a Google relevánsnak a keresésre.

Amennyiben mindössze egy kulcsszóra asszociál a vállalkozás, és ott igyekszik jó helyezést elérni, akkor, ha jól végzi a munkát a honlapon is, egyszer megjelenhet. Esetünkben 384-szer is megjelenik a felhasználónak és a tudatalatti is tárolja a sokszor látott weboldalt vagy cégnevet/vállalkozást. Nagyon nem mindegy tehát, hogy egyszer találkozunk vele, vagy mint a TV reklámokban, napi x-szer és beépül a tudatunkba.

A profi kulcsszókutatás során az alábbiakat kapod ajándékba:

 • Konkrét javaslat a legfontosabb főoldali 1-3 kulcsszóra (Nem mindig az a legjobb kulcsszó, amire gondolsz, vagy használsz, a látogatók mást használhatnak, vagy nagy a verseny a konkurenciáiddal).
 • Pontos lista a leghamarabb eredményt hozó kulcsszavakról (Vannak olyan kulcsszavak, amelyek már rövid idő alatt, akár 1-2 hónap alatt is dobogós helyezést hozhatnak).
 • A piacodtól függően további 10-100 kulcsszót kapsz (Ezek olyan kulcsszavak, amelyek stabil látogatókat hoznak havonta a honlapodra).
 • Részletes, profi táblázatot kapsz, amit a jövőben könnyen fogsz tudni használni (Minden kulcsszó esetében megadom a havi pontos keresési számot,
  hogy melyik oldalt kell a kulcsszóhoz átalakítani. Ha nincs ilyen oldal, akkor azt, hogy milyen oldal szükséges az adott kulcsszóhoz).

Milyen eredményeket várhatóak a SEO audittól és az ajándék kulcsszókutatástól?

Sok vállalkozó dobja ki az ablakon a pénzt a kattintás alapú hirdetéssel, ha az nincs megfelelően beállítva.
Ha vérbeli vállalkozó vagy, már megfogalmazódott benned a kérdés: na jó, de mi lesz nekem ettől jobb?

 • A honlapod tartalma a Google számára egyértelmű lesz.
 • Ha eddig meg sem jelentél a Google-ben, akkor várhatóan az első vagy második oldalra fogsz kerülni még a legfontosabb kulcsszavadra is!
 • Ha eddig is hozott a Google, akkor garantált az első oldal, és az első 5 helyre is eséllyel pályázol!
 • Több tucat kisebb kulcsszóra az első háromban leszel!
 • A megcélzott kulcsszavakra a mainál jobb helyen és többször fogja hozni a honlapod. Ez olyan, mintha ingyen kapnál médiamegjelenést, reklámfelületet.
 • Az optimalizált találati szövegek miatt az átkattintási arány (ahányan a honlapodra jönnek) is növekedni fog!
 • A megfelelő és az új kulcsszavak miatt több üzletileg hasznot hozó látogató fog érkezni a honlapodra.

 

Nézzük mennyibe kerül számodra az egyszeri SEO audit szolgáltatás

Mennyit fizetsz most különféle hirdetésekre (Adwords, Facebook, szaknévsor, újság hirdetések stb.)? Ha vállalkozásod megfontoltan és kellő szakértelemmel végzed, biztosan tisztában vagy, hogy ezeket a költségeket nem kerülheted el, hogy Tied legyen az üzlet. Ezek a hirdetési összegek éves szinten több száz ezer forintot kitesznek. És ezt minden évben megteszed és kifizeted. Az én ajánlatom ennél jóval kedvezőbb lehetőség a számodra.

Tapasztalatom szerint azok a magyar vállalkozók vagy cégek, akik valóban komolyan gondolják az interneten való megjelenést, legalább havi 40-50 ezer Forintot kifizetnek ilyen hirdetésekre. Ez egy évben szerényen számolva is majdnem félmillió Forint, két év alatt egymillió.
Én nem dobnék ki a helyedben ennyi pénzt az ablakon!

Én nem kérek egymillió Forintot azért, hogy a honlapodra ingyen látogatókat hozzunk a Google-ből. Még csak félmilliót sem kérek, hogy cserébe folyamatos érdeklődőket szállítsunk – nem egy évig, nem kettőig, hanem jóval tovább.
A komplett, egyedi keresőoptimalizálási csomagot a bónusszal együtt most 200.000 Ft egyszeri díjért szolgáltatjuk neked!

Az egyszeri SEO audit szolgáltatás díja összesen: 250.000-,- Ft

A SEO audit díja a honlap méretének, aloldalainak számától  változhat, minden esetben egyedi árajánlatot készítek számodra.

Nincs rendszeres díj,  további költség vagy apró betűs bekezdés.

Tekintsd ezt a kedvező összeget befektetésnek a vállalkozásod érdekében, a várható profit megtöbbszörözésére. 

Mi a menete az egyszeri SEO audit szolgáltatás megrendelésének?

 1. Töltsd ki az űrlapot, add meg azokat a szükséges technikai adatokat amivel indul el tudok indulni  a honlap elemzése során.
 2. Kapsz egy visszaigazoló levelet, hogy megérkezetta honlap elemzésre a kérésed.
 3. Adj meg egy telefonszámot is, ahol pár szóban elmondhatom milyen további technikai adatra van szükségem az elemzés elkészítéséhez.
 4. Felmérem a honlapodat és megbeszélem Veled a várható eredményeket. Ez idáig minden teljesen térítés és kötelezettségektől mentes.
 5. A következő lépés  a SEO audit megrendelése, ehhez megküldöm számodra a megrendelőlapot.
 6. Szerződéskötés esetén, amennyiben elvállalom a SEO audit elkészítését, küldök egy proforma számlát, ehhez a pontos adatokat szükséges megküldeni számomra.  A számla az előre megállapodott összegről fog szólni, nincsenek rejtett költségek.
 7. Áfa mentes körbe tartozom, így az Áfa visszaigénylésre nincs lehetőséged.
 8. Az összeg megérkezése után, késedelem nélkül, azonnal megkezdem a munkát a honlapodon.
 9. A keresőoptimalizálás során a fejlesztődnek is lesz feladata, kisebb technikai változtatások szükségesek, enélkül ma már nem lehet eredményeket elérni a keresőkben. Ezek néhány óra alatt elvégezhető feladatok a részéről. Ez azonban függ a honlapodon használt motortól, célpiac erősségétől, de maximum néhány tízezres fejlesztői díjjal számolhatsz.
 10. Segítek a keresőoptimalizált szövegek írásában, betanulásában.
 11. Folyamatosan monitorozom az eredményeket és havonta riportot küldök róla.

A SEO audit elkészülésének határideje 2-4 hét, attól függően, milyen gyorsan kapom meg a szükséges belépéseket a statsztikai elemzésekhez, vizsgálatokhoz, valamint a honlap mérete, aloldalaninak mennyiségétől függően.

Elégedett vagy a látogatóid számával vagy növelnéd még azt és ez által a  bevételed? 

SEO audithoz, keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel?

Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

Keress bizalommal.

 

Burai Barbi - SEO szakember, havidíjas keresőoptimalizálás

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mesterElérhetőségeim:

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info@honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

 

 

 

 

 

Eredményes SEO audithoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:

Egyszeri SEO audit szolgáltatás megrendelés:

 

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

   SEO audit megrendelése

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  SEO szövegírás, tartalomfejlesztés
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

  8  +  2  =  

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot  30 napon keresztül biztosítom számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@honlapseo.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem a szolgáltatást!” gombra kattintással Burai Károlyné Ev- val (2027 Dömös, Táncsics M. u. 50., adószám: 6768775-1-31 ) kötöd.