Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

SEO szakember

Burai Barbi –  SEO szakember,  keresőoptimalizálás szakértő      Keresőoptimalizálás, SEO, Honlap SEO

 

 

Keresőoptimalizálással, SEO-val foglalkozom, Burai Barbi SEO szakember – SEO szakértő vagyok.

Vendéglátásban dolgoztam sok éven keresztül, de szabadidőmben mindig is érdekelt az online világ.

Először engem is, mint sok más embert, a felhasználói oldal érdekelt, de  éreztem, jobban szeretnék belemélyedni és munkám mellett egyre többet foglalkoztam vele.

2015 második felében már szinte az összes szabadidőmben azt kerestem, honnan és mit tanulhatnék az online világgal kapcsolatosan. Sok kérdés merült fel Bennem, hogyan készül egy honlap, mitől lehet az, hogy a keresőben hol találom, az első oldalon legfelül vagy épp a harmadik oldal legalján. Egyre jobban belemerültem és már pontosan tudtam, hogy ez az, amivel igazán szeretnék szeretnék foglalkozni,ez volt a keresőoptimalizálás vagyis a SEO.

A vendéglátást hátrahagyva egy teljesen új szakmát kitanulva kívántam folytatni életem, mint SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő. Mindent tudni akartam, ami az online marketinggel ezen belül is a keresőoptimalizálással (SEO- val) foglalkozik, így egyre jobban belemélyedtem.

Hol végeztem el sikeresen a SEO szakember mesterképzését?

2015 év őszén hallottam először a  SEO-ról vagyis magyar nevén a keresőoptimalizálásról.

Ekkor találtam rá ugyanis a Honlapra Fel! weboldalra, mely aztán a végső elhatározásra késztetett.

Szilágyi Balázs rengeteg, számomra könnyen érthető, hasznos és fontos útmutatót adott honlapján, amely lehetővé tette, hogy autodidakta módon fejleszthessem saját magam. Balázs olyan nagy mennyiségű tudásanyagot halmozott fel honlapjára, hogy még tudásszomjasabb lettem. Úgy éreztem, végre hazaérkeztem és Balázs oktatóanyaiból mindent szépen megtanulhatok, kezdve az online vállalkozás indításától, a honlapkészítésen át, a WordPress alapokat, a szövegírást, a linképítést és mindezek mellett a hitelesség, vállalkozói szemléletmód és személyes márka építésében is nagy segítséget adott.

2016 évben komoly elhatározásra jutottam, a vendéglátást elhagyva minden időmet a SEO alapok megszerzésére szenteltem. A keresőoptimalizálás alapjainak megismerésével  teltek napjaim.

Elvégeztem több tanfolyamot és beiratkoztam Balázs ekkor indított SEO szakember, SEO mesterképzésére vagyis a keresőoptimalizálás rejtelmeivel is mélyebb ismeretséget köthettem. Örökké hálás leszek érte, mert Balázs rendkívüli  szakértelemmel és türelemmel fogta a kezemet elejétől a végéig.

 

 

Burai Barbi SEO szakember oklevél

Burai Barbi SEO szakember oklevél

Rendkívül büszke vagyok arra, hogy elsőként végeztem el sikeresen a SEO mesterképzést és az erről szóló hivatalos tanusítványt is megkaptam az oklevél mellé a felnőttképzés keretein belül.

Ezt azért tartom nagyon fontosnak kiemelni, mert eddig nem volt olyan képzés, ahol államilag elfogadott vizsgalehetősége volt a szakmának. Ennek a feltétele pedig az volt, hogy a már meglévő tudás alapján ismét tanubizonyságot kellett tenni, újra levizsgázni, hogy minden feltételnek megfelel a SEO szakember mestervizsgáján tanultak, ezáltal pedig hitelesített SEO szakemberként folytathatom a tevékenységet.

2019-ben készült egy lista, a SEO szakemberek listája, amelyre én is felkerültem, ez a legnagyobb magyar SEO szakportál, az ite.hu által összeállított keresőoptimalizálási szakember listája.

SEO szakemberként azóta is napi szinten fejlesztem tudásomat, folyamatosan végzem az ehhez szükséges tanfolyamokat, továbbképzéseket.

Keresőoptimalizálást végző SEO szakembert keresel?

Gratulálok, Te már tisztában vagy azzal, amit a vállalkozások nagy része még nem értett meg, hiába elengedhetetlen.

Megtetted az első lépést, hogy weboldalad előkelőbb helyezést érjen el a konkurencia honlapjával szemben.

A Google organikus keresőjében a megjelenő találati listának az első oldalon való megjelenése minden vállalkozás elérhető célja, amennyiben megérti, hogy a keresőoptimalizált honlap az előfeltétele a jó helyezésnek.

Eleged van már a vég nélküli keresésekből, nem találsz SEO szakembert a közeledben?

Hidd el, ma már lehet ezt másképpen is. Nem szükséges, hogy a keresőoptimalizálást végző SEO szakember karnyújtásnyira legyen.

Távol vagyunk egymástól így is lehetséges? A válaszom: igen.

Nem szükséges Hozzád utaznom, vagy Neked Dömösre, ha vállalkozásod nem a közelben vagy online üzemel. Lehetőséged van telefonos megbeszélésre honlapod és vállalkozásod érdekében. Kérd kötelezettségektől mentes SEO felmérésemet.

Weboldal elemzés, SEO felmérés.

SEO szakemberként mit jelent számomra a keresőoptimalizálás?

 

A honlapodon végzett szolgáltatás, amely a keresőkben való előkelőbb helyezést biztosítja számodra a Google irányelvek alapján.

HonlapSEO oldalamon már tapasztalhattad, hogy igyekszem minél több és azonnal használható tanácsot adni számodra. Ezeket követve már is jobb helyezéseket érhetsz el a keresőkben. A jobb helyezések pedig a nagyobb látogatottságot hozzák magával, hiszen egyre többen találják meg a honlapot.

További technikai SEO, tartalmi SEO megoldásokban kérésedre SEO szakemberként nyújtom segítőkezem.

Neked fontos, hogy a Google találati listájának az első oldalán szerepelj?

Nyilván Te is pénzből élsz, vállalkozásod profitot kell, hogy termeljen. Ehhez elengedhetetlen, hogy honlapodra sok látogató érkezzen, majd ott éljen a további lehetőségekkel, elköteleződjön, feliratkozzon, értékes vásárlóvá váljon, ezáltal pedig nagyobb bevételre tehetsz szert.

A keresőoptimalizálás segít Neked ebben, tekints rá úgy, mint egy befektetés a profit érdekében.

Milyen eredmények érhetőek el a keresőoptimalizálással?

 

Egy honlapon egy éves megléte után kezdtem a havidíjas keresőoptimalizálást. Eredményei a Google Analyticsben a keresőoptimalizálás eredményességét mutatva:

Míg az első évben havi ezer fő alatt volt a látogatók száma, a keresőoptimalizálással ezt 14 ezer fölé vittem és jól látható 1347,97%- os eredményesség mutatható ki. Jelenleg már napi 500-1000 látogatója van a honlapnak.

pipa- megfelelő

 100% garancia

 

pénz- iconMegfizethető ár

 

óra- iconRövid határidő

 

csillag- iconPrémium minőség

 

 

Burai Károlyné Barbi SEO szakember- Keresőoptimalizálás - SEO audit

 

 

Ne felejtsd:

Az idő pénz,  és mindig az elsők nyernek !

 

 

HonlapSEO  weboldalammal, SEO szakemberként segíteni tudok minden olyan vállalkozásnak és magánszemélynek, így Neked is, aki bővebb információt keres akár honlapkészítés,  vagy keresőoptimalizálás témában, keress bizalommal.

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

  1  +  2  =  

   

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot  30 napon keresztül biztosítom számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@honlapseo.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem a szolgáltatást!” gombra kattintással Burai Károlyné Ev- val (2027 Dömös, Táncsics M. u. 50., adószám: 6768775-1-31 ) kötöd.