Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

SEO szakember

Burai Barbi –  SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő      Keresőoptimalizálás, SEO, Honlap SEO

 

 

Keresőoptimalizálással, SEO-val foglalkozom, Burai Barbi SEO szakember – SEO szakértő vagyok.

Vendéglátásban dolgoztam sok éven keresztül, de szabadidőmben mindig is érdekelt az online világ.

Először engem is, mint sok más embert, a felhasználói oldal érdekelt, de  éreztem, jobban szeretnék belemélyedni és munkám mellett egyre többet foglalkoztam vele.

2015 második felében már szinte az összes szabadidőmben azt kerestem, honnan és mit tanulhatnék az online világgal kapcsolatosan. Sok kérdés merült fel Bennem, hogyan készül egy honlap, mitől lehet az, hogy a keresőben hol találom, az első oldalon legfelül vagy épp a harmadik oldal legalján. Egyre jobban belemerültem és már pontosan tudtam, hogy ez az, amivel igazán szeretnék szeretnék foglalkozni,ez volt a keresőoptimalizálás vagyis a SEO.

A vendéglátást hátrahagyva egy teljesen új szakmát kitanulva kívántam folytatni életem, mint SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő. Mindent tudni akartam, ami az online marketinggel ezen belül is a keresőoptimalizálással (SEO- val) foglalkozik, így egyre jobban belemélyedtem.

Hol végeztem el sikeresen a SEO szakember mesterképzését?

2015 év őszén hallottam először a  SEO-ról vagyis magyar nevén a keresőoptimalizálásról.

Ekkor találtam rá ugyanis a Honlapra Fel! weboldalra, mely aztán a végső elhatározásra késztetett.

Szilágyi Balázs rengeteg, számomra könnyen érthető, hasznos és fontos útmutatót adott honlapján, amely lehetővé tette, hogy autodidakta módon fejleszthessem saját magam. Balázs olyan nagy mennyiségű tudásanyagot halmozott fel honlapjára, hogy még tudásszomjasabb lettem. Úgy éreztem, végre hazaérkeztem és Balázs oktatóanyaiból mindent szépen megtanulhatok, kezdve az online vállalkozás indításától, a honlapkészítésen át, a WordPress alapokat, a szövegírást, a linképítést és mindezek mellett a hitelesség, vállalkozói szemléletmód és személyes márka építésében is nagy segítséget adott.

2016 évben komoly elhatározásra jutottam, a vendéglátást elhagyva minden időmet a SEO alapok megszerzésére szenteltem. A keresőoptimalizálás alapjainak megismerésével  teltek napjaim.

Elvégeztem több tanfolyamot és beiratkoztam Balázs ekkor indított SEO szakember, SEO mesterképzésére vagyis a keresőoptimalizálás rejtelmeivel is mélyebb ismeretséget köthettem. Örökké hálás leszek érte, mert Balázs rendkívüli  szakértelemmel és türelemmel fogta a kezemet elejétől a végéig.

 

 

Burai Barbi SEO szakember oklevél

Burai Barbi SEO szakember oklevél

Rendkívül büszke vagyok arra, hogy elsőként végeztem el sikeresen a SEO mesterképzést és az erről szóló hivatalos tanusítványt is megkaptam az oklevél mellé a felnőttképzés keretein belül.

Ezt azért tartom nagyon fontosnak kiemelni, mert eddig nem volt olyan képzés, ahol államilag elfogadott vizsgalehetősége volt a szakmának. Ennek a feltétele pedig az volt, hogy a már meglévő tudás alapján ismét tanubizonyságot kellett tenni, újra levizsgázni, hogy minden feltételnek megfelel a SEO szakember mestervizsgáján tanultak, ezáltal pedig hitelesített SEO szakemberként folytathatom a tevékenységet.

2019-ben készült egy lista, a SEO szakemberek listája, amelyre én is felkerültem, ez a legnagyobb magyar SEO szakportál, az ite.hu által összeállított keresőoptimalizálási szakember listája.

SEO szakemberként azóta is napi szinten fejlesztem tudásomat, folyamatosan végzem az ehhez szükséges tanfolyamokat, továbbképzéseket.

Keresőoptimalizálást végző SEO szakembert keresel?

Gratulálok, Te már tisztában vagy azzal, amit a vállalkozások nagy része még nem értett meg, hiába elengedhetetlen.

Megtetted az első lépést, hogy weboldalad előkelőbb helyezést érjen el a konkurencia honlapjával szemben.

A Google organikus keresőjében a megjelenő találati listának az első oldalon való megjelenése minden vállalkozás elérhető célja, amennyiben megérti, hogy a keresőoptimalizált honlap az előfeltétele a jó helyezésnek.

Eleged van már a vég nélküli keresésekből, nem találsz SEO szakembert a közeledben?

Hidd el, ma már lehet ezt másképpen is. Nem szükséges, hogy a keresőoptimalizálást végző SEO szakember karnyújtásnyira legyen.

Távol vagyunk egymástól így is lehetséges? A válaszom: igen.

Nem szükséges Hozzád utaznom, vagy Neked Dömösre, ha vállalkozásod nem a közelben vagy online üzemel. Lehetőséged van telefonos megbeszélésre honlapod és vállalkozásod érdekében. Kérd kötelezettségektől mentes SEO felmérésemet.

Weboldal elemzés, SEO felmérés.

SEO szakemberként mit jelent számomra a keresőoptimalizálás?

 

A honlapodon végzett szolgáltatás, amely a keresőkben való előkelőbb helyezést biztosítja számodra a Google irányelvek alapján.

HonlapSEO oldalamon már tapasztalhattad, hogy igyekszem minél több és azonnal használható tanácsot adni számodra. Ezeket követve már is jobb helyezéseket érhetsz el a keresőkben. A jobb helyezések pedig a nagyobb látogatottságot hozzák magával, hiszen egyre többen találják meg a honlapot.

További technikai SEO, tartalmi SEO megoldásokban kérésedre SEO szakemberként nyújtom segítőkezem.

Neked fontos, hogy a Google találati listájának az első oldalán szerepelj?

Nyilván Te is pénzből élsz, vállalkozásod profitot kell, hogy termeljen. Ehhez elengedhetetlen, hogy honlapodra sok látogató érkezzen, majd ott éljen a további lehetőségekkel, elköteleződjön, feliratkozzon, értékes vásárlóvá váljon, ezáltal pedig nagyobb bevételre tehetsz szert.

A keresőoptimalizálás segít Neked ebben, tekints rá úgy, mint egy befektetés a profit érdekében.

Milyen eredmények érhetőek el a keresőoptimalizálással?

 

Egy honlapon egy éves megléte után kezdtem a havidíjas keresőoptimalizálást. Eredményei a Google Analyticsben a keresőoptimalizálás eredményességét mutatva:

Míg az első évben havi ezer fő alatt volt a látogatók száma, a keresőoptimalizálással ezt 14 ezer fölé vittem és jól látható 1347,97%- os eredményesség mutatható ki. Jelenleg már napi 500-1000 látogatója van a honlapnak.

Google Analytics 1 év összehasonlítás

Google Analytics 1 év összehasonlítása

Search Console összehasonlítás:

Ezek a számok ismét önmagukért beszélnek, a keresőoptimalizálás kezdetén összesen havi 882 kattintás volt a honlapra, ez jelenleg 15600 kattintás. Ugyanez a nagyon szép eredmény az összes megjelenésnél (13000-ről 65000-re), az átlagos CTR (6,7%-ról 24%) vagy az átlagos pozíciónál (10,2-ről 5,8) szintén megfigyelhető.

Search Console összehasonlítás 1 év

Search Console összehasonlítás 1 év

Kulcsszavak megjelenése a keresőkben

A Semrush mérőeszköze szerint egyre több és több kulcsszóra jelenik meg a keresőkben a honlap. Jelenleg már 415 kifejezésre mutatja a honlapot a látogatók számára.

Semrush kulcsszavak
Fordítsd ezt le a saját vállalkozásodra és nézd meg a saját eredményeidet.

Milyen előnyöket ad a HonlapSEO és Burai Barbi SEO szakember keresőoptimalizálás szolgáltatása számodra?

 • SEO szakemberként a folyamatos informatikai fejlődéssel lépést tartok, az elavult technikák viszont nincsenek belém égve, lévén nincs évtizedekre visszanyúló szakmai múltam, de van bőven tapasztalatom, a jelen érvényben lévő stratégiák alapján dolgozom.
 • Titoktartási kötelezettséget vállalok: a konkurenciádnak nem adom ki az elvégzett munkafolyamatokat/nem vállalok el konkurens cégeknek keresőoptimalizálást.
 • A keresőoptimalizálás során kizárólag etikus technikai megoldásokkal foglalkozom, a fekete kalapos (Black hat SEO) módszereit nem alkalmazom.
 • Kérhetsz SEO auditot a már meglévő honlapodra, a munkálatokat ott is utólagosan feltérképezem, minden olyan feladatot megadok, amelyet ha Te vagy a fejlesztőd elvégez, rövid időn belül javulnak a helyezések, nő a látogatottságod.
 • SEO szövegírás: betanítalak a megfelelő keresőoptimalizált szövegírásra, igény esetén magam javítom azt a havidíjas SEO megrendelése esetében.
 • Szövegek szerkesztése: a már elkészült honlaptartalmat utólagosan javítom, hogy minden szempontból megfeleljen a keresőoptimalizálás feltételeinek és a Google irányelveinek..
 • Lehetőséget biztosítok külön munkafázisok megrendelésére is: szövegírás, kulcsszókeresés, linképítés, közösségi oldalak létrehozása, kezelése.
 • HTML fejlesztések: előfordulhat, hogy bizonyos keresőoptimalizálási beállításokat csak így lehet megtenni, ezt SEO szakember lévén elvégzem helyetted.
 • SEO konzultáció: e-mail vagy telefonos elérhetőséget biztosítok: konkrét kérdések esetén, lehetőséget biztosítok a segítségre.
 • További marketing feladatok kidolgozásában is számíthatsz a segítségemre.
 • Havonta megküldöm részedre a riportot mi készült el és mik a következő lépések, milyen eredmények születtek.
 • Az elvállalt munkát azonnal megkezdem, késlekedés nélkül.

SEO szakemberként használt kedvenc SEO eszközeim:

 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Google Keyword Planner
 • SEMRush
 • Majestic SEO
 • GTmetrix
 • Screaming Frog
 • WebSite Auditor

Ezen felül még nagyon sok eszköz van, amelyet alkalomszerűen használok egy honlap keresőoptimalizálása során, hiszen minden honlap egyedi és eszerint kell egy koncepciót felállítani az ott elvégezendő feladatoktól. Ezekről a SEO eszközökről bővebben olvashatsz egy cikkemben a SEO eszközök, mit használ egy SEO szakember a keresőoptimalizálás során?

SEO szakemberként milyen honlapok keresőoptmalizálását vállalom?

 • WordPress
 • WooCommerce
 • ShopRenter
 • UNAS
 • Prestashop
 • Shopify
 • WIX
 • egyedi fejlesztésű rendszerek

Keresőoptimalizálás –  akár azonnali kezdéssel

Az idő pénz!

Ez bizony az online világra is igaz. Fontos, hogy már a lehető leggyorsabban elkezdődjön a weboldal keresőoptimalizálása.

Az nyer, aki az első.

A Google és a látogatók is tudják ezt. Az első oldal a keresőkben azé, aki tesz is érte. Jutalma nem marad el, értékeli a Google és a látogatók is hamarabb megtalálják.

Te tudod? Teszel is érte?

Vedd fel Velem minél előbb a kapcsolatot és kérj árajánlatot, hogy győztesként az első oldalon megjelenhess a keresési találatok között.

Keresőoptimalizálás –  Honlapkészítés

Igen, időnként, korlátozott számban erre is van lehetőség.

A keresőoptimalizálás eredményességének elengedhetetlen feltétele a jól felépített, letisztult szabályos kódolású honlap. Számomra alapvető fontosságú a technika folyamatos fejlődésének követése honlapkészítés és keresőoptimalizálás terén. Ezáltal az általam SEO szakemberként készített honlapok rendelkeznek minden olyan technikai elemmel, amely a Google által is értékelt, hibamentes, tagolt, jól átlátható keresőoptimalizált weboldalakat jellemez.

Kérd árajánlatomat:

pipa- megfelelő

 100% garancia

 

pénz- iconMegfizethető ár

 

óra- iconRövid határidő

 

csillag- iconPrémium minőség

 

 

Burai Károlyné Barbi SEO szakember- Keresőoptimalizálás - SEO audit

 

 

Ne felejtsd:

Az idő pénz,  és mindig az elsők nyernek !

 

 

HonlapSEO  weboldalammal, SEO szakemberként segíteni tudok minden olyan vállalkozásnak és magánszemélynek, így Neked is, aki bővebb információt keres akár honlapkészítés,  vagy keresőoptimalizálás témában, keress bizalommal.

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

   

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot  30 napon keresztül biztosítom számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@honlapseo.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem a szolgáltatást!” gombra kattintással Burai Károlyné Ev- val (2027 Dömös, Táncsics M. u. 50., adószám: 6768775-1-31 ) kötöd.