SEO tanácsadás, konzultáció SEO szakemberrel

A SEO tanácsadás segítségére lehet minden online vállalkozás számára, akkor is, ha a keresőoptimalizálást maga végzi és akkor is, ha kiadja külső SEO cégnek.
Ha a vállalkozás maga végzi, tisztában lesz az alapokkal, mit és hogyan kell végezni, hogy eredmények szülessenek a keresőkben.
Ha kiadja keresőoptimalizálást végző cégnek, tudja, hogy mit kérhet és várhat el a keresőoptimalizálás során, nagyobb rálátása, megértése lesz a folyamatokra.

SEO tanácsadás

Sokan úgy vélik, hogy ha elkészült a honlap, nyugodtan hátradőlhetnek, jönnek a látogatók és dől majd a bevétel. Ám, ha ez elmarad, nem értik hol lehet a hiba. A honlap nem jelenik meg a keresőkben, a fő kulcsszavakra pedig a sokadik oldalon sem találják magukat.

Ilyen esetekben hatékony segítséget adhat a SEO tanácsadás, konzultáció egy keresőoptimalizálást végző SEO szakemberrel.

Miért van szükség a SEO tanácsadásra?

 • Jó lenne a nagyobb látogatottság a honlapodon, de nem tudod hogyan csináld
 • Szeretnél nagyobb bevételre szert tenni, de nincs ötleted hogyan javítsd
 • Ha hallottál már a linképítésről, de bizonytalan vagy, hogyan csináld
 • Vannak cikkek a honlapon, de nem érsz eel vele eredményt
 • Egyre több konkurens cég előz meg
 • Lecsökkent a forgalmad és nem tudod mi lehet az oka

 

 

SEO tanácsadás. kulcsszavak

SEO tanácsadás. kulcsszavak számának növelése, helyezések javítása.

SEO tanácsadás: Organikus forgalom növelése

SEO tanácsadás: Organikus forgalom növelése

 

Burai Barbi SEO szakember SEO tanácsadás

Burai Barbi SEO szakember

Miben adhat segítséget a SEO szakember a SEO tanácsadás során?

 • A konzultáció alkalmával egy teljesen személyre, vállalkozásra szabott vizsgálat eredményét beszélhetjük át.
 • Felteheted a kérdéseidet, melyre igyekszem a legjobb tudásom alapján válaszolni.
 • A válaszokat nem szaknyelven kapod, érthető emberi megfogalmazással adok választ kérdéseidre.
 • Amennyiben éltél a lehetőséggel és kértél már egy ingyenes honlapelemzést Tőlem, átbeszéljük a szükséges teendőket.
 • Ha még nem éltél ezzel a lehetőséggel, elmondom, miért olyan fontos, hogy ezt megtedd, mit várhatsz tőle.
 • Megbeszéljük, milyen eredményeket szeretnél és mi a realitás erre.
 • Körvonalazzuk, a kezdeti lépéseket, a feladatokat, a munka menetét, és a várható végeredményt.
 • Megbeszéljük a várható költségeket.

 

 

 

Mit nyerhetsz egy SEO tanácsadás folyamán?

 • A legfőbb nyereség, hogy megérted pontosan, miért van szükség a keresőoptimalizálásra és mit veszíthetsz nélküle.
 • Szakembertől kaphatsz választ a kérdéseidre, akinek tényleges rálátása, tapasztalata van.
 • Nem kell ezentúl órákat, napokat eltöltened a keresgélésekkel, hogyan kerülj előre a keresőkben.
 • Megtudod, hogyan növelheted a látogatottságot a honlapodon.
 • Tisztába tesszük azokat a feladatokat, amelyeket el kell végezni és azokat amiket viszont kerülni kell.

Mit veszíthetsz ha nem kéred a SEO tanácsadást?

A keresőoptimalizálás nem egy egyszer elolvasott vagy megtanult tudomány. A Google algoritmusai folyamatos változásokon mennek keresztül. Ma már teljesen mások a mutatók, mint 10-15 évvel ezelőtt. Aki nem követi ezeket a változásokat, menthetetlenül lemarad.

Ha honlapod jövőjét a múlt szabályaira alapozod, esélyed sem lesz a jó helyezésekre.

Milyen lehetőségek vannak a SEO tanácsadásra?

 

A SEO tanácsadás kizárólag az adott honlapra vonatkozóan zajlik. Teljesen személyre, vállalkozásra szabott, kerülve az általánosságokat.

Az eddigi tapasztalataim alapján ezek megbeszélésére a következő megoldásokat javaslom:

 • Félórás telefonos konzultáció: Ez jelenleg a már meglévő ügyfelek részére elérhető szolgáltatás. Nekik ugyanis már sokszor ennyi is elég, konkrét kérdések, célirányos feladatok átbeszélésének lehetősége ez idő alatt megoldható. A szolgáltatás ára:  ingyenes.

 

 • 1 óra telefonos konzultáció: Induló honlapok esetén vagy a már meglévő, de még keresőoptimalizálást nem végző honlapok részére. Itt a tapasztalat szerint sok olyan kérdés merül fel, melyekre a választ nem lehet rövid időn belül megadni, hogy a megrendelő számára világossá váljon minden miértre a válasz. A szolgáltatás ára: 15000,- Ft.

 

 • Egyedi tanácsadás: A már meglévő honlapok tulajdonosnak, aki nagyobb átalakítást végezne a honlapon és az esetleges látogató elvesztés, helyezések visszacsúszásától óvná meg a honlapot. Ebben az esetben egy előzetes megbeszélés szükséges, ahol a részletekbe is betekinthetek.

A SEO tanácsadás szolgáltatás árain nincs ÁFA, nem tartozom AAM-ként végzem vállalkozásomat..

A SEO tanácsadás menete

Amennyiben eldöntötted, hogy számodra a megoldást a SEO szakember segítsége hozhatja meg, nincs más tennivalód, mint megrendelt a HonlapSEO/SEO tanácsadás szolgáltatást.

Ebben az esetben töltsd ki a megrendelőlapot. A megrendelőlap megérkezése után megküldöm a számlaszámot, ahova a SEO tanácsadás díját tudod utalni.

A befizetés megérkezése után azonnal felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük a konzultáció pontos idejét és a további részleteket.

A SEO tanácsadás helyszíne

A félórás SEO tanácsadás telefon útján érhető el.

Az egy órás SEO tanácsadás és az egyedi tanácsadásnál már van lehetőség telefonos vagy személyes megbeszélésre. Személyes megbeszélés kérése esetén további választás merülhet fel a pontos helyet illetően. Amennyiben úgy döntesz, hogy én utazzam a vállalkozás székhelyére az ezzel kapcsolatos utazási költségek a SEO tanácsadás díján felül kerülnek megtérítésre.

A SEO tanácsadás apró betűs része

Csak, hogy legyen ilyen is, ha már mindenhol létezik.

Fenntartom a jogot,

 • A megrendelés megérkezése után a SEO tanácsadást visszautasítsam, ha úgy értékelem a helyzetet, hogy nem tudok segíteni az adott kérésre (Igen, ilyen is lehetséges, kevés a rendelkezésre álló adat, vagy olyan jellegű büntetésben van a honlap, ahonnan nem lehetséges a javulás).
 • A megrendelőlap megérkezése és a válaszlevelem megküldése utáni 1 hét alatt nem érkezik meg a befizetés a megadott számlára.
 • A SEO tanácsadást kizárólag Magyarország területén lévő vállalkozások részére vállalom, más területeken további speciális ismeretek megléte szükséges lehet az eredményességhez.
 • Konzultáció során olyan honlapok tanácsadásával foglalkozom, amelyek saját tárhelyen vannak, az ingyenes tárhelyen lévő honlapokkal érdemben nem lehet sikert elérni, így nem is vállalom feleslegesen.

Eredményes SEO tanácsadást keresel? Konzultálj SEO szakemberrel!

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 


  76  +    =  79

   

   

   

   

   

   

  Keresőoptimalizálás, SEO, mire találsz még segítséget a HonlapSEO oldalán?

  Keresőoptimalizálás, SEOGoogle kereső optimalizálásSEO keresőoptimalizálásWeboldal elemzésSEO szakértőSEO szakemberkeresőoptimalizálás szakértőSEO jelentéseSEO optimalizálásSEO alapokweboldal keresőoptimalizálásweboldal optimalizáláshonlap optimalizáláshonlap keresőoptimalizálás, optimalizációgoogle optimalizáláskeresőoptimalizálás SEOSEO szolgáltatásokkeresőoptimalizálás lépésről lépésrekeresőoptimalizálás googlehonlap elemzésweblap elemzéskeresőoptimalizálás tanácsadásseo eszközökwordpress keresőoptimalizáláskeresőmotor optimalizáláskeresőoptimalizálás tippekweblap optimalizálás, lokális SEO,  weboldal optimalizálás googlegoogle helyezések javításakeresőoptimalizálás célja, honlap SEOSEO árakkeresőoptimalizálás árakSEO audithavidíjas keresőoptimalizálástartalomfejlesztésSEO szövegírástechnikai SEOSEO tanácsadásképek optimalizálása, kulcsszókutatáskulcsszó kutató eszközök