SEO szolgáltatások

SEO szolgáltatások a HonlapSEO- tól, amelyek:

A SEO szolgáltatások a  honlapodon végzett munkák, amelyek a keresőkben való előkelőbb helyezést, nagyobb látogatottságot biztosítják számodra a Google irányelvek alapján.

Számodra is fontos, hogy a Google találati listájának az első oldalán szerepelj?

Nyilván Te is pénzből élsz, vállalkozásod profitot kell, hogy termeljen. Ehhez elengedhetetlen, hogy honlapodra sok látogató érkezzen, majd ott éljen a további lehetőségekkel, elköteleződjön, feliratkozzon, értékes vásárlóvá váljon. A HonlapSEO/ SEO szolgáltatások segítenek Neked ebben, tekints rá úgy, mint egy befektetés a profit érdekében.

Milyen eredmények érhetőek el a keresőoptimalizálással?

 

Egy honlapon egy éves megléte után kezdtem a havidíjas keresőoptimalizálást. Eredményei a Google Analyticsben a keresőoptimalizálás eredményességét mutatva:

Míg az első évben havi ezer fő alatt volt a látogatók száma, a keresőoptimalizálással ezt 14 ezer fölé vittem és jól látható 1347,97%- os eredményesség mutatható ki. Jelenleg már napi 500-1000 látogatója van a honlapnak.

SEO szolgáltatások: Google Analytics 1 év összehasonlítás

Google Analytics 1 év összehasonlítása

Search Console összehasonlítás:

Ezek a számok ismét önmagukért beszélnek, a keresőoptimalizálás kezdetén összesen havi 882 kattintás volt a honlapra, ez jelenleg 15600 kattintás. Ugyanez a nagyon szép eredmény az összes megjelenésnél (13000-ről 65000-re), az átlagos CTR (6,7%-ról 24%) vagy az átlagos pozíciónál (10,2-ről 5,8) szintén megfigyelhető.

Search Console összehasonlítás 1 év

Search Console összehasonlítás 1 év

Kulcsszavak megjelenése a keresőkben

A Semrush mérőeszköze szerint egyre több és több kulcsszóra jelenik meg a keresőkben a honlap. Jelenleg már 415 kifejezésre mutatja a honlapot a látogatók számára.

Semrush kulcsszavak
Fordítsd ezt le a saját vállalkozásodra és nézd meg a saját eredményeidet.

Milyen előnyöket adnak a HonlapSEO –  SEO szolgáltatások számodra?

 • A folyamatos informatikai fejlődéssel lépést tartok, az elavult technikák viszont nincsenek belém égve, lévén nincs évtizedekre visszanyúló szakmai múltam, a jelen érvényben lévő stratégiák alapján dolgozom.
 • Titoktartási kötelezettséget vállalok: a konkurenciádnak nem adom ki az elvégzett munkafolyamatokat.
 • A keresőoptimalizálás során kizárólag etikus (White hat SEO) technikai megoldásokkal foglalkozom, a fekete kalapos (Black hat SEO) módszereit nem alkalmazom.
 • Kérhetsz SEO auditot a már meglévő honlapodra, a munkálatokat ott is utólagosan elvégzem.
 • SEO szövegírás: betanítalak a megfelelő keresőoptimalizált szövegírásra/elvégzem a szövegírást.
 • Szövegek szerkesztése: a már elkészült honlapszöveget átszerkesztem, hogy minden szempontból megfeleljen a SEO és a Google által támasztott feltételeknek.
 • Lehetőséget biztosítok külön munkafázisok megrendelésére is: kulcsszó kutatás, szövegírás – tartalomfejlesztés, linképítés, közösségi oldalak létrehozása, kezelése.
 • HTML fejlesztések: előfordulhat, hogy bizonyos keresőoptimalizálási beállításokat csak így lehet megtenni, ezt SEO szakember lévén elvégzem helyetted.
 • SEO konzultáció: e-mail vagy telefonos lehetőség konkrét kérdések esetén, lehetőséget biztosítok a segítségre.
 • További marketing feladatok kidolgozásában is számíthatsz a segítségemre.
 • Az elvállalt munkát azonnal megkezdem, késlekedés nélkül. (Nem kell heteket várni egy- egy munkafázis elvégzésére).

 

De nézzük, milyen SEO szolgáltatásokat rendelhetsz meg a HonlapSEO-tól.

SEO szoláltatások:

Weboldal elemzés, honlap optimalizálási felmérés

SEO szakemberként átvizsgálom a honlapodat, feltárom a hibákat, megnézem milyen eredményeket érhetsz el a SEO-val. Ez számodra egy térítésmentes szolgáltatás. Azt azonban tudnod kell, hogy ez egy felmérés, tehát nem a teljes vizsgálat történik meg a weboldalon, ehhez azért egy komolyabb, időigényes és mélyebb feltárás szükséges, amelyhez a honlap hozzáférések szükségesek, valamint analitikai eszközök vizsgálata (Google Analytics, Search Console).

Ettől függetlenül már sok olyan hiba feltárásra kerülhet, amelyet a laikus nem lát, nem tud és ez visszavetheti a honlapot a megfelelő és elvárt helyezésektől. ha bővebb elemzésre/javításra van szükséged, akkor lehetőséged van megrendelni a havi keresőoptimalizálást vagy a SEO auditot.

SEO tanácsadás, konzultáció SEO szakemberrel

Időnként lehetőség nyílik, hogy tanácsadást, konzultációt kérj, bár ennek nem sok értelmét látom. Elmagyarázhatom miért nem szerepel jó helyen a honlap, de elég sok cikkem foglalkozik  ezzel. Ezeket elolvasva sok mindent megtudhatsz. Ettől még sajnos nem fogod tudni, mit mikor és hogyan csinálj, nem a Te szakterületed, én inkább azt ajánlom, foglalkozz azzal, amihez értesz és bízd inkább a SEO-t is szakemberre.

Egyszeri SEO szolgáltatás (SEO audit)

A SEO audit vagyis az egyszeri SEO szolgáltatás alkalmával egy mélységekbe menő vizsgálat folyik a honlapon, ahol minden egyes hiba feltárásra kerül.

Ezt az auditot a javítási lehetőségekkel együtt tételesen megkapod, javíthatod. Ami aggályos, hogy nem értesz a honlapfejlesztéshez és nem biztos, hogy tudod, hogy a megadott javításokat pontosan hol kell elvégezni a honlapon.

Fennáll az a veszély is, ha további tartalom kerül fel a honlapra és az nem a keresőoptimalizálás szempontjai szerint kerül fel a honlapra, az ront a honlap össz teljesítményén. Szükségesnek tartom, hogy egy hozzáértő SEO szakember foglalkozzon a honlappal, figyelve az aktuális Google irányelveket.

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás

Ezt mondanám a SEO szolgáltatás fellegvárának.

Itt kezdünk egy SEO audittal, majd az ebben leírtakat valósítom meg hónapról hónapra.

Felállítok egy SEO stratégiát, amely alapján magvalósítom a honlap előrejutását, látogatószám növelést.

Folyamatosan figyelem a konkurenciát, kulcsszavas cikkek megírása és felkerülése a honlapra, ezzel megvalósítva a folyamatos tartalomfrissítés.

SEO szövegírás, tartalomfejlesztés

A SEO szövegírás egy alapos kulcsszókutatással kezdődik.

Ennek alapján kerülnek megírásra a cikkek. Itt is felállításra kerül egy stratégia, melyik kulcsszóval kezdjük és mi maradjon későbbre.

Sajnos itt nagyon sok weboldal tulajdonos elbukik, mert nem megfelelően használják a kulcsszavakat.

A keresőoptimalizálás alapja, hogy megfelelő kulcsszavakat használjunk a weboldalon. Több alkalommal kersek meg már ügyfelet, hogy erre és erre a kulcsszóra szeretnének előre kerülni és amikor megnéztem a honlapot, nem is találtam meg rajta az áhított kulcsszót!

Kulcsszó kereső szolgáltatás

A SEO alapja vagyi s a nulladik lépés. E nélkül felesleges a honlap.

SEO szolgáltatások –  akár azonnali kezdéssel

Az idő pénz!

Ez bizony az online világra is igaz. Fontos, hogy már a lehető leggyorsabban elkezdődjön a weboldal keresőoptimalizálása.

Az nyer, aki az első.

A Google és a látogatók is tudják ezt. Az első oldal a keresőkben azé, aki tesz is érte. Jutalma nem marad el, értékeli a Google és a látogatók is hamarabb megtalálják.

Te tudod? Teszel is érte?

Vedd fel Velem minél előbb a kapcsolatot és kérj árajánlatot, hogy győztesként az első oldalon megjelenhess a keresési találatok között.

SEO szolgáltatások –  Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

Keress bizalommal.

 

SEO szolgáltatások -Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info@honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

Eredményes SEO szolgáltatást keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:

 


  32  +    =  35