Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

kulcsszókutatásKulcsszókutatás a keresőoptimalizálás első lépése

A kulcsszókutatás elsődleges fontossággal bír a keresőoptimalizált honlapok érdekében. Célja,hogy minél több értékes látogató érkezzen azokra a kulcsszavakra, amiket üzletileg fontosnak tartunk. Az organikus találatokból érkező látogatók száma meghatározza, hogy megfelelően választottuk-e meg az elsődleges kulcsszavakat.

Mik azok a kulcsszavak?

Azok a szavak és kifejezések, amire optimalizálni szeretnénk honlapunkat. A keresőmotorok számára ezek a szavakból derülhet ki elsődlegesen,miről is szól honlapunk. A látogatók szintén kulcsszavakra keresnek és ekkor a keresők a kereséshez illő tartalmilag legrelevánsabb találatokat jelenítik meg.

A sikeres kulcsszókutatás eredményességén sok múlhat:

  • mik az adott terület jellemző kulcsszavai
  • mekkora a verseny ezeken a területeken
  • mire keresnek leginkább a látogatók
  • milyen réspiaci lehetőségek vannak

Kulcsszókereső eszközök, mi lehet a segítségünkre?

Gyűjthetjük mi saját magunk, ötletelgetünk.Írd össze azokat a szavakat, kifejezéseket, amelyek szerinted a legjobban jellemző honlapodra és tevékenységedre.

Google AdWords kulcsszótervező

Többféle kulcsszótervezőt vehetünk igénybe, az egyik ezek közül a Google AdWords kulcsszótervezője. Ez magyar nyelven is segítséget ad, merre indulj.

Regisztrálás után, az AdWords felületére belépés után ingyenesen használható az Eszközök > Kulcsszótervező menüpont.

A beírt kulcsszóhoz megkapod a javaslatokat, a keresések számát, valamint további kulcsszavakat, szinonimákat ad részedre.

További cikkek a kulcsszókutatással kapcsolatosan:

Kulcsszó kereső eszközök, 13 tipp hol keress kulcsszavakat

Kulcsszó kereső eszközök

Kulcsszó kereső eszközök segítségére minden keresőoptimalizálást végző szakembernek és vállalkozásnak szüksége lehet ahhoz, hogy a legmegfelelőbb keresőszavak kerüljenek kiválasztásra. A keresőoptimalizálás kulcsszavakra épül, erre optimalizáljuk a tartalmat. Ebben nagy segítségünkre lehet több kulcsszó kereső szoftver, cikkemben ezekből ismertetek néhányat, amelyet…
TOVÁBB OLVAS »

Kulcsszókereső eszközök, mi lehet a segítségünkre?

kulcsszókereső

Kulcsszókereső eszközök segítségével a megfelelő kulcsszavak kiválasztása. Kulcsszókereső eszközök segítségével segíthetjük a keresőoptimalizálás legfontosabb lépését, a megfelelő főoldali kulcsszavaink kiválasztását. Ha ezek megvannak, még rengeteg ötletet kapunk a további aloldalak, blogbejegyzések kulcsszavaihoz. A megfelelő kulcsszavak segítenek hozzá, hogy az organikus…
TOVÁBB OLVAS »

Kulcsszókutatás elképesztően egyszerű lépései

kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás a keresőoptimalizálás első lépése A kulcsszókutatás elsődleges fontossággal bír a keresőoptimalizált honlapok érdekében. Célja,hogy minél több értékes látogató érkezzen azokra a kulcsszavakra, amiket üzletileg fontosnak tartunk. Az organikus találatokból érkező látogatók száma meghatározza, hogy megfelelően választottuk-e meg az elsődleges…
TOVÁBB OLVAS »