SEO audit avagy a SEO elemzés

weboldal elemzés, SEO auditSEO audit, SEO elemzés, egyre többet hallasz róla Te is, mi is ez pontosan? Mit kellene csinálnod? Már megint egy újabb varázslónak öltözött idegen lengeti előtted varázspálcáját, varázsigét mormolva: KERESŐOPTIMALIZÁLÁS.

Nem, nem varázslat, tudatos munka, amit ma már kihagyhatatlan lépésként ismer el minden olyan vállalkozás, amely megértette,hogy a keresőkben a lehető legjobb helyezést kell elérni ahhoz, hogy a vállalkozás fenn maradjon és tovább fejlődjön.

 

 

A keresőoptimalizálás egy rendkívül összetett feladat, az itt lévő cikkekben segítséget nyújtok Neked, hogy jobban megértsd a munkafolyamatokat.

Lesznek benne olyan kisebb egységek, amelyeket  saját magad is meg tudsz oldani honlapodon és lesznek olyanok is, amelyek amelyeket már nem ajánlok, ha nem vagy biztos abban, amit csinálsz, nem értesz a HTML- fejlesztéshez. Ez esetekben ajánlom a webfejlesztőd vagy SEO szakember segítségét kérned. Segítségedre lehet, ha letöltöd a Keresőoptimalizálás ingyenes csekklista 13+1 lépésben cimű PDF- et.

A SEO audit során a keresőoptimalizálásban három fő területre összpontosítunk:

  • Technikai SEO elemzés
  • On- page (tartalmi) SEO elemzés
  • Off- page (backlinkek, hivatkozások) SEO elemzés

Ebből a három részből talán a legkönnyebben megvalósítható számodra a tartalmi rész javítása, megfelelő elkészítése a látogatók és a Google Panda algoritmusai számára.

SEO audittal kapcsolatos cikkek:

SEO eszközök, mit használ egy SEO szakember a keresőoptimalizálás során?

SEO eszközök

SEO szakemberként keresőoptimalizálással foglalkozom. Időről időre felmerül a kérdés, milyen SEO eszközöket érdemes használni a keresőoptimalizálás során. Sokan keresnek meg emailben, telefonon, ezért arra gondoltam, ebben a cikkben leszek segítségetekre, milyen szoftwerek, toolok, böngészőbővítmények között válogathattok, ha a honlap eredményességén…
TOVÁBB OLVAS »

Keresőoptimalizálás ár, mi az amiért fizetsz?

Keresőoptimalizálás ár

Keresőoptimalizálás ár – kezdjük az alapokkal A Google organikus keresőjében a megjelenő találati listának az első oldalon való megjelenése minden vállalkozás elérhető célja, amennyiben megérti, hogy a keresőoptimalizált honlap az előfeltétele a helyezésnek. Keresőoptimalizálás ár felől érdeklődsz? Gratulálok, Te már…
TOVÁBB OLVAS »

SEO elemzés: hogyan elemezd honlapodat?

Keresőoptimalizálás - Zalaegerszeg és környéke

SEO elemzés, egyre többet hallasz róla Te is, mi is ez pontosan? Mit kellene csinálnod? Már megint egy újabb varázslónak öltözött idegen lengeti előtted varázspálcáját, varázsigét mormolva: KERESŐOPTIMALIZÁLÁS. Nem, nem varázslat, tudatos munka, amit ma már kihagyhatatlan lépésként ismer el…
TOVÁBB OLVAS »