Core Web Vitals mutatók

Core Web Vitals: A weboldalad sebességének és felhasználói élményének kulcsa

A mai digitális korban, ahol a felhasználók türelmetlenek és az információkat azonnal szeretnék elérni, a weboldalad sebessége és teljesítménye kulcsfontosságú a sikerhez. Gondolj csak bele: ha egy weboldal lassan tölt be, vagy akadozik a görgetés, frusztráló élményt nyújt a látogatóknak. Ez pedig oda vezethet, hogy azonnal továbbállnak, és a konkurenciánál keresik a megoldást.

De hogyan mérheted és javíthatod weboldalad teljesítményét?

Itt jönnek a képbe a Core Web Vitals mutatók, amelyeket a Google fejlesztett ki, hogy segítsen a weboldal tulajdonosoknak megérteni és optimalizálni a felhasználói élményt. Ezek a mutatók a weboldalad betöltési sebességét, interaktivitását és vizuális stabilitását mérik, így pontos képet kaphatsz arról, hogy milyen élményt nyújtasz a látogatóknak.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a Core Web Vitals mutatókat, elmagyarázzuk, miért fontosak a weboldalad számára, és tippeket adunk a javításukhoz. Akár kezdő vagy, akár tapasztalt webfejlesztő, ez a cikk segít abban, hogy weboldalad gyorsabb, gördülékenyebb és élvezetesebb legyen a felhasználók számára.

Mi az a Core Web Vitals?

A Core Web Vitals a Google által meghatározott, mérhető mutatók összessége, amelyek a weboldalad felhasználói élményének három kulcsfontosságú aspektusát vizsgálják: a betöltési teljesítményt, az interaktivitást és a vizuális stabilitást. Egyszerűen fogalmazva, ezek a mutatók segítenek megérteni, hogy milyen gyorsan tölt be a weboldalad, mennyire könnyen használható, és mennyire stabil a megjelenése a betöltés során.

A Core Web Vitals fontossága a felhasználói élmény szempontjából

A Core Web Vitals mutatók közvetlenül befolyásolják a felhasználói élményt. Gondolj csak bele: ha egy weboldal lassan tölt be, a látogatók frusztráltak lesznek, és valószínűleg továbbállnak. Ha pedig az oldal akadozik, vagy a tartalom ugrál a betöltés során, az megnehezíti a használatát, és negatív benyomást kelt.

A jó Core Web Vitals eredmények viszont pozitív felhasználói élményt eredményeznek. A gyorsan betöltődő, könnyen használható és stabil weboldalakon a látogatók szívesebben időznek, több oldalt néznek meg, és nagyobb valószínűséggel térnek vissza.

A Google által meghatározott 3 fő mutató

 1. LCP (Largest Contentful Paint): Ez a mutató azt méri, hogy mennyi idő alatt jelenik meg a weboldalad legnagyobb látható tartalmi eleme (például egy kép, egy videó vagy egy szöveges blokk). Minél rövidebb az LCP, annál gyorsabban érzékelik a látogatók, hogy az oldal betöltődött.
 2. FID (First Input Delay): Ez a mutató azt méri, hogy mennyi idő telik el, amíg a weboldal reagál a felhasználó első interakciójára (például egy kattintásra vagy egy görgetésre). Minél alacsonyabb az FID, annál gyorsabban és gördülékenyebben tudnak a látogatók interakcióba lépni az oldallal.
 3. CLS (Cumulative Layout Shift): Ez a mutató azt méri, hogy mennyire stabil a weboldal vizuális elrendezése a betöltés során. Ha a tartalom ugrál vagy elmozdul a betöltés közben, az zavaró lehet a felhasználók számára. Minél alacsonyabb a CLS, annál stabilabb és kellemesebb a felhasználói élmény.

Miért fontos a Core Web Vitals mutatók a weboldalad számára?

A Core Web Vitals mutatók optimalizálása számos előnnyel jár a weboldalad számára, amelyek közvetlenül befolyásolják a sikerességét és a látogatók elégedettségét:

1. Jobb felhasználói élmény

A gyorsan betöltődő, reszponzív és vizuálisan stabil weboldalak pozitív felhasználói élményt nyújtanak. A látogatók könnyedén megtalálják a keresett információkat, gördülékenyen navigálhatnak az oldalon, és nem kell bosszankodniuk a lassú betöltés vagy a zavaró vizuális változások miatt. Ez növeli az elégedettségüket, és nagyobb valószínűséggel térnek vissza a jövőben.

2. Alacsonyabb visszafordulási arány (bounce rate)

A lassú weboldalak egyik legnagyobb problémája a magas visszafordulási arány. Ha a látogatóknak túl sokat kell várniuk a betöltésre, egyszerűen továbbállnak. A Core Web Vitals optimalizálásával lerövidítheted a betöltési időt, így csökkentheted a visszafordulási arányt, és több látogatót tarthatsz meg az oldaladon.

3. Magasabb konverziós arány

A pozitív felhasználói élmény és a gyors betöltés nemcsak a látogatók megtartásában segít, hanem a konverziós arány növelésében is. A elégedett látogatók nagyobb valószínűséggel vásárolnak, feliratkoznak a hírlevélre, vagy elvégzik a kívánt műveletet az oldaladon.

4. Jobb helyezés a Google keresési találatok között (SEO)

A Google 2021 óta a Core Web Vitals mutatókat is figyelembe veszi a weboldalak rangsorolásánál. Ez azt jelenti, hogy a jó Core Web Vitals eredményekkel rendelkező oldalak előnyben részesülhetnek a keresési találatok között, ami több organikus forgalmat eredményezhet.

5. Versenyelőny

A Core Web Vitals optimalizálásával versenyelőnyre tehetsz szert a konkurenciával szemben. Ha a te weboldalad gyorsabb és felhasználóbarátabb, mint a versenytársaké, a látogatók téged fognak választani.

6. Hosszú távú siker

A Core Web Vitals mutatók nemcsak azonnali előnyökkel járnak, hanem hosszú távon is hozzájárulnak a weboldalad sikeréhez. A pozitív felhasználói élmény, a magasabb konverziós arány és a jobb keresőoptimalizálás mind a hosszú távú növekedést és a bevételek növekedését szolgálják.

Összességében a Core Web Vitals mutatók optimalizálása befektetés a weboldalad jövőjébe. A gyors, reszponzív és vizuálisan stabil weboldalak nemcsak a látogatókat elégítik ki, hanem a keresőmotoroknak is tetszenek, ami hosszú távon a siker kulcsa lehet.

Hogyan mérheted a Core Web Vitals mutatókat?

A Core Web Vitals mutatók mérésére számos eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek felmérni weboldalad teljesítményét és azonosítani a fejlesztendő területeket:

1. Google PageSpeed Insights

Ez a Google által fejlesztett ingyenes eszköz az egyik legnépszerűbb és legátfogóbb megoldás a Core Web Vitals mérésére. A PageSpeed Insights részletes jelentést készít a weboldaladról, amelyben megtalálod az LCP, FID és CLS értékeket, valamint javaslatokat a javításukra. Az eszköz laboratóriumi és terepi adatokat is gyűjt, így valós felhasználói élményről kaphatsz képet.

2. Google Search Console

A Google Search Console egy másik hasznos eszköz, amely a Core Web Vitals jelentéseket kínál. Itt áttekintheted a webhelyed teljesítményét az egyes mutatók szerint, és azonosíthatod azokat az oldalakat, amelyek fejlesztésre szorulnak.

3. Lighthouse

A Lighthouse egy nyílt forráskódú, automatizált eszköz, amelyet a Google Chrome fejlesztői eszközeibe integráltak. A Lighthouse részletes elemzést készít a weboldalad teljesítményéről, akadálymentességéről, SEO-járól és egyéb szempontokról, beleértve a Core Web Vitals mutatókat is.

4. Web Vitals Chrome kiterjesztés

Ez a könnyen használható Chrome kiterjesztés valós időben méri a Core Web Vitals mutatókat böngészés közben. Az LCP, FID és CLS értékek azonnal megjelennek a böngészőablakban, így gyorsan felmérheted az egyes oldalak teljesítményét.

5. CrUX (Chrome User Experience Report)

A CrUX valós felhasználói adatokat gyűjt a Chrome böngészőből, és a Core Web Vitals mutatókat is tartalmazza. Ez az adatbázis segít megérteni, hogy a weboldalad hogyan teljesít a valós világban, és összehasonlíthatod a teljesítményét más webhelyekkel.

6. Egyéb eszközök

Számos más eszköz is rendelkezésre áll a Core Web Vitals mérésére, például a GTmetrix, a WebPageTest és a Pingdom. Ezek az eszközök részletes jelentéseket készítenek, amelyek segítenek azonosítani a teljesítményproblémákat és a javítási lehetőségeket.

A Core Web Vitals mutatók rendszeres mérése és nyomon követése elengedhetetlen a weboldalad teljesítményének optimalizálásához és a felhasználói élmény javításához. A fenti eszközök segítségével könnyedén felmérheted a weboldalad jelenlegi állapotát, és megteheted a szükséges lépéseket a gyorsabb, reszponzívabb és vizuálisan stabilabb felhasználói élmény érdekében.

LCP (Largest Contentful Paint): A legnagyobb tartalmi elem megjelenítésének ideje

Az LCP (Largest Contentful Paint) a Core Web Vitals egyik legfontosabb mutatója, amely azt méri, hogy mennyi idő alatt jelenik meg a weboldalad legnagyobb látható tartalmi eleme a felhasználó képernyőjén. Ez lehet egy kép, egy videó, egy szöveges blokk vagy bármilyen más elem, amely jelentős helyet foglal el a viewportban (a böngészőablak látható területén).

Miért fontos az LCP?

Az LCP közvetlenül befolyásolja a felhasználói élményt, mivel azt mutatja meg, hogy a látogatók mennyi idő alatt látják a weboldalad fő tartalmát. Ha az LCP hosszú, a felhasználóknak sokat kell várniuk, mire az oldal „használhatóvá” válik, ami frusztrációhoz és a visszafordulási arány növekedéséhez vezethet.

Az LCP javítása a következő előnyökkel járhat:

Jobb felhasználói élmény: A gyorsabb LCP azt jelenti, hogy a látogatók hamarabb láthatják a weboldalad tartalmát, ami pozitív első benyomást kelt.

Alacsonyabb visszafordulási arány: Ha a weboldalad gyorsan betöltődik, a látogatók kevésbé valószínű, hogy azonnal továbbállnak.

Magasabb konverziós arány: A gyorsabb LCP javíthatja a konverziós arányt, mivel a látogatók hamarabb interakcióba léphetnek az oldallal.

Jobb helyezés a Google keresési találatok között: A Google az LCP-t is figyelembe veszi a weboldalak rangsorolásánál, így a jó LCP eredmények előnyt jelenthetnek a SEO szempontjából.

Hogyan optimalizálhatod az LCP-t?

Az LCP optimalizálása összetett feladat lehet, de számos módszerrel javíthatod ezt a mutatót:

Gyorsabb szerver válaszidő: A szerver válaszidejének optimalizálása kulcsfontosságú az LCP javításához. Győződj meg róla, hogy a szervered gyorsan válaszol a kérésekre, és használj gyorsítótárazást a tartalom gyorsabb kiszolgálásához.

Kritikus erőforrások optimalizálása (CSS, JavaScript): A CSS és JavaScript fájlok optimalizálása, például a tömörítés és a minififikálás, csökkentheti a letöltési időt és javíthatja az LCP-t.

Kép- és videóoptimalizálás: A nagy méretű képek és videók jelentősen lassíthatják a weboldalad betöltését. Optimalizáld a képeket és videókat a megfelelő méret és formátum használatával (például WebP).

Lazy loading használata: A lazy loading segítségével a képek és videók csak akkor töltődnek be, amikor a felhasználó görget hozzájuk, ami javíthatja az LCP-t.

WebP formátum használata: A WebP egy modern képformátum, amely kisebb fájlméretet biztosít a JPEG és PNG formátumokhoz képest, így gyorsabban betöltődhetnek a képek.

Az LCP optimalizálása folyamatos folyamat, amely rendszeres tesztelést és finomhangolást igényel. Azonban a fenti tippek alkalmazásával jelentősen javíthatod a weboldalad betöltési sebességét és a felhasználói élményt.

FID (First Input Delay): Az első interakció késleltetése

Az FID (First Input Delay) a Core Web Vitals egyik fontos mutatója, amely azt méri, hogy mennyi idő telik el, amíg a böngésző reagálni tud a felhasználó első interakciójára egy weboldalon. Ez az interakció lehet egy kattintás egy linkre vagy gombra, egy beviteli mező kitöltése, vagy bármilyen más művelet, amely JavaScript eseménykezelőt igényel.

Miért fontos az FID?

Az FID közvetlenül befolyásolja a weboldal reszponzivitását és interaktivitását. Ha az FID magas, a felhasználóknak sokat kell várniuk, amíg az oldal reagál a kattintásaikra vagy más műveleteikre. Ez frusztráló élményt okozhat, és akár ahhoz is vezethet, hogy a felhasználók elhagyják az oldalt.

Az FID javítása a következő előnyökkel járhat:

Jobb felhasználói élmény: A gyorsabb FID azt jelenti, hogy a weboldal azonnal reagál a felhasználói interakciókra, ami gördülékenyebb és élvezetesebb böngészési élményt eredményez.

Alacsonyabb visszafordulási arány: Ha a weboldal reszponzív, a látogatók kevésbé valószínű, hogy azonnal továbbállnak.

Magasabb konverziós arány: A reszponzív weboldalakon a látogatók könnyebben és gyorsabban tudják elvégezni a kívánt műveleteket (pl. vásárlás, feliratkozás), ami növelheti a konverziós arányt.

Hogyan optimalizálhatod az FID-t?

Az FID optimalizálása elsősorban a JavaScript kód hatékonyságának javítását jelenti:

JavaScript optimalizálása: A JavaScript kód tömörítése, minififikálása és a nem használt kódok eltávolítása csökkentheti a feldolgozási időt és javíthatja az FID-t.

Felesleges szkriptek eltávolítása: Vizsgáld meg, hogy valóban szükséged van-e az összes használt JavaScript könyvtárra és szkriptekre. A felesleges szkriptek eltávolítása jelentősen javíthatja az FID-t.

Web worker-ek használata: A web worker-ek lehetővé teszik a JavaScript kód futtatását a háttérben, így a fő szál nem blokkolódik, és gyorsabban reagálhat a felhasználói interakciókra.

Böngésző gyorsítótár használata: A böngésző gyorsítótárának hatékony használata segíthet csökkenteni a JavaScript fájlok letöltési idejét, ami javíthatja az FID-t.

Kód felosztása: A kód kisebb részekre bontása és csak a szükséges részek betöltése (code splitting) segíthet csökkenteni a kezdeti JavaScript végrehajtási időt.

Az FID optimalizálása folyamatos folyamat, amely rendszeres tesztelést és finomhangolást igényel. Azonban a fenti tippek alkalmazásával jelentősen javíthatod a weboldalad reszponzivitását és interaktivitását, ami pozitív hatással lesz a felhasználói élményre.

2024 márciusától a Google az FID-t lecserélte az INP-re (Interaction to Next Paint) a Core Web Vitals mutatók között. Az INP egy átfogóbb mutató, amely az összes felhasználói interakcióra adott válaszidőt méri. Azonban az FID optimalizálására vonatkozó tippek továbbra is érvényesek az INP javításához, mivel mindkét mutató a JavaScript teljesítményétől függ.

CLS (Cumulative Layout Shift): A layout eltolódásának mértéke

A CLS (Cumulative Layout Shift) a Core Web Vitals harmadik fontos mutatója, amely azt méri, hogy mennyire stabil a weboldalad vizuális elrendezése a betöltés során. Ha a tartalom váratlanul elmozdul vagy ugrál a betöltés közben, az zavaró lehet a felhasználók számára, és negatív hatással lehet a felhasználói élményre.

Miért fontos a CLS?

A CLS közvetlenül befolyásolja a weboldal vizuális stabilitását és a használhatóságát. Ha a tartalom ugrál a betöltés során, a felhasználóknak nehézséget okozhat a szöveg olvasása, a linkek vagy gombok megnyomása, vagy bármilyen más interakció az oldallal. Ez frusztrációhoz vezethet, és akár ahhoz is, hogy a felhasználók elhagyják az oldalt.

A CLS javítása a következő előnyökkel járhat:

Jobb felhasználói élmény: A stabil vizuális elrendezés biztosítja, hogy a felhasználók könnyedén olvashassák a tartalmat és interakcióba léphessenek az oldallal anélkül, hogy zavaró vizuális változásokkal kellene szembesülniük.

Alacsonyabb visszafordulási arány: Ha a weboldal vizuálisan stabil, a látogatók kevésbé valószínű, hogy azonnal továbbállnak.

Magasabb konverziós arány: A stabil weboldalakon a látogatók könnyebben tudják elvégezni a kívánt műveleteket, ami növelheti a konverziós arányt.

Hogyan optimalizálhatod a CLS-t?

A CLS optimalizálása a weboldal tartalmának és elrendezésének gondos tervezését és fejlesztését igényli:

Méretattribútumok megadása képek és videók esetén: Mindig adj meg szélesség- és magasságattribútumokat a képek és videók HTML kódjában. Ez segít a böngészőnek előre lefoglalni a helyet a tartalom számára, így a betöltés során nem fognak elmozdulni más elemek.

Betűtípusok optimalizálása (font-display): A font-display CSS tulajdonság segítségével szabályozhatod, hogy a böngésző hogyan jelenítse meg a webfontokat a betöltés során. A megfelelő font-display érték beállításával elkerülheted a szöveg ugrálását a betűtípusok betöltésekor.

Reklámok és dinamikus tartalmak megfelelő kezelése: A reklámok és más dinamikusan betöltődő tartalmak gyakran okoznak layout eltolódásokat. Gondoskodj arról, hogy ezek a tartalmak megfelelően legyenek elhelyezve, és ne tolják el a többi tartalmat a betöltés során.

Animációk és átmenetek optimalizálása: A CSS animációk és átmenetek is okozhatnak layout eltolódásokat, ha nem megfelelően vannak implementálva. Használj olyan animációkat és átmeneteket, amelyek nem befolyásolják a többi tartalom elhelyezkedését.

Layout optimalizálása: Kerüld a bonyolult és összetett layoutokat, amelyek nehezen kiszámíthatók a böngésző számára. Használj egyszerűbb, könnyen értelmezhető elrendezéseket.

A CLS optimalizálása folyamatos folyamat, amely rendszeres tesztelést és finomhangolást igényel. Azonban a fenti tippek alkalmazásával jelentősen javíthatod a weboldalad vizuális stabilitását és a felhasználói élményt.

Core Web Vitals mutatók optimalizálási tippek és trükkök

A Core Web Vitals mutatók javítása nem egy egyszeri feladat, hanem folyamatos optimalizálást és figyelmet igényel. Az alábbi tippek és trükkök segíthetnek a weboldalad teljesítményének fokozásában és a felhasználói élmény javításában:

1. Tartalomszolgáltató hálózat (CDN) használata

A CDN-ek (Content Delivery Networks) a weboldalad statikus tartalmát (képek, videók, CSS, JavaScript fájlok) több szerveren tárolják világszerte. Ezáltal a tartalom a felhasználóhoz legközelebbi szerverről töltődik be, ami jelentősen csökkentheti a betöltési időt és javíthatja az LCP-t.

2. Gyorsítótárazás beállítása

A gyorsítótárazás lehetővé teszi, hogy a weboldalad tartalma ideiglenesen tárolódjon a felhasználó böngészőjében vagy a szerver gyorsítótárában. Ez azt jelenti, hogy a következő látogatáskor a tartalom gyorsabban betöltődik, ami javítja az LCP-t és az FID-t.

3. Mobilbarát dizájn

A mobilbarát dizájn (responsive design) biztosítja, hogy a weboldalad minden eszközön jól nézzen ki és könnyen használható legyen, beleértve az okostelefonokat és a tableteket is. A mobilbarát dizájn javíthatja az LCP-t és az FID-t, mivel a kisebb képernyőkön a tartalom gyorsabban betöltődik.

4. AMP (Accelerated Mobile Pages) használata (opcionális)

Az AMP egy speciális keretrendszer, amely lehetővé teszi a weboldalak gyorsabb betöltését mobil eszközökön. Az AMP oldalak lecsupaszított HTML kódot, gyorsítótárazást és egyéb optimalizálási technikákat használnak, amelyek jelentősen javíthatják az LCP-t és az FID-t. Azonban az AMP használata nem minden weboldal számára ideális, mivel korlátozásokkal járhat a dizájn és a funkcionalitás terén.

5. Rendszeres teljesítménytesztelés és monitorozás

A weboldalad teljesítménye idővel változhat, ezért fontos rendszeresen tesztelni és monitorozni a Core Web Vitals mutatókat. Használd a fent említett eszközöket (PageSpeed Insights, Search Console, Lighthouse stb.), hogy nyomon kövesd a változásokat, és szükség esetén beavatkozz.

További tippek

Kép- és videóoptimalizálás: Mindig optimalizáld a képeket és videókat a megfelelő méret és formátum használatával.

CSS és JavaScript optimalizálása: Tömörítsd és minififikáld a CSS és JavaScript fájlokat, és távolítsd el a nem használt kódokat.

Betűtípusok optimalizálása: Használj modern betűtípus-formátumokat (pl. WOFF2), és optimalizáld a betűtípusok betöltését a font-display tulajdonsággal.

Harmadik féltől származó szkriptek minimalizálása: A harmadik féltől származó szkriptek (pl. közösségi média widgetek, hirdetések) jelentősen lassíthatják a weboldalad betöltését. Minimalizáld ezeknek a szkripteknek a használatát, vagy használj aszinkron betöltést.

Szerveroldali renderelés: Ha lehetséges, használj szerveroldali renderelést (SSR) a kliensoldali renderelés (CSR) helyett. Az SSR gyorsabb kezdeti betöltést biztosít, ami javíthatja az LCP-t és az FID-t.

A Core Web Vitals mutatók optimalizálása folyamatos folyamat, amely időt és erőfeszítést igényel. Azonban a fenti tippek és trükkök alkalmazásával jelentősen javíthatod a weboldalad teljesítményét, ami pozitív hatással lesz a felhasználói élményre, a keresőoptimalizálásra és a konverziós arányra.

Összefoglalás és további források

A Core Web Vitals mutatók (LCP, FID és CLS) a weboldalad teljesítményének és felhasználói élményének kulcsfontosságú mérőszámai. Ezek a mutatók segítenek megérteni, hogy mennyire gyorsan tölt be az oldalad, mennyire könnyen használható, és mennyire stabil a megjelenése.

A Core Web Vitals fontosságának összefoglalása

A Core Web Vitals optimalizálása számos előnnyel jár:

Jobb felhasználói élmény: A gyorsabb, reszponzívabb és vizuálisan stabilabb weboldalakon a látogatók szívesebben időznek, ami növeli az elégedettségüket és a lojalitásukat.

Alacsonyabb visszafordulási arány: A gyors betöltés és a gördülékeny interakciók csökkentik a visszafordulási arányt, így több látogatót tarthatsz meg az oldaladon.

Magasabb konverziós arány: A pozitív felhasználói élmény és a gyors betöltés növeli a konverziós arányt, mivel a látogatók könnyebben és gyorsabban tudják elvégezni a kívánt műveleteket.

Jobb helyezés a Google keresési találatok között: A Google a Core Web Vitals mutatókat is figyelembe veszi a rangsorolásnál, így a jó eredmények előnyt jelenthetnek a SEO szempontjából.

További források és eszközök a Core Web Vitals optimalizálásához

Ha szeretnél még többet megtudni a Core Web Vitals mutatókról és az optimalizálásukról, számos hasznos forrás áll rendelkezésedre:

web.dev: A Google web.dev platformja rengeteg információt és útmutatót kínál a Core Web Vitals témájában. Itt részletesen megismerheted az egyes mutatókat, és gyakorlati tippeket kaphatsz a javításukhoz.

PageSpeed Insights: A Google PageSpeed Insights eszköze részletes jelentést készít a weboldaladról, amelyben megtalálod az LCP, FID és CLS értékeket, valamint személyre szabott javaslatokat a javításukra.

Search Console: A Google Search Console a Core Web Vitals jelentéseket is tartalmaz, amelyek segítenek nyomon követni a weboldalad teljesítményét és azonosítani a fejlesztendő területeket.

Lighthouse: A Lighthouse egy nyílt forráskódú, automatizált eszköz, amely részletes elemzést készít a weboldalad teljesítményéről, beleértve a Core Web Vitals mutatókat is.

Chrome User Experience Report (CrUX): A CrUX valós felhasználói adatokat gyűjt a Chrome böngészőből, és a Core Web Vitals mutatókat is tartalmazza. Ez az adatbázis segít megérteni, hogy a weboldalad hogyan teljesít a valós világban.

Ne feledd, a Core Web Vitals optimalizálása folyamatos folyamat. A rendszeres tesztelés és a javítások nyomon követése elengedhetetlen ahhoz, hogy weboldalad mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa a látogatók számára.

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

    +  43  =  46

   

   

  Burai Barbi SEO szakember, Honlap SEO

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  3  +  2  =  

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .