Kanonikus URL-ek: A duplikált tartalom legyőzése a SEO sikeréért

A keresőmotorok optimalizálása (SEO) összetett folyamat, amelynek célja a weboldalad minél előkelőbb helyre sorolása a keresési eredményekben. A SEO számos technikát foglal magába, de az egyik legfontosabb a duplikált tartalom elkerülése. A duplikált tartalom azonos vagy nagymértékben hasonló tartalom, amely több URL-címen is elérhető. Ez káros lehet a SEO-ra, mert megzavarhatja a keresőmotorokat, és nem tudják eldönteni, hogy melyik verziót indexeljék és rangsorolják.

A kanonikus URL-ek ezen a ponton lépnek be a képbe. A kanonikus URL egy HTML-címke, amely megjelöli a weboldalad egy adott tartalmának preferált verzióját a keresőmotorok számára. Ez segít elkerülni a duplikált tartalom okozta problémákat, javítja a weboldalad rangsorolását, és hatékonyabbá teszi a keresőmotorok működését.

Ebben a cikkben a kanonikus URL-ek rejtélyeit fogjuk feltárni, és megismerjük, hogyan segítenek a SEO sikerének elérésében. Megtanuljuk, hogy mikor kell kanonikus URL-eket használni, hogyan kell beállítani őket, és hogyan működnek együtt a szindikált tartalommal és az átirányításokkal. Ezenkívül megvizsgáljuk a leggyakoribb hibákat, amelyeket a kanonikus URL-ek használatával el lehet követni, és tippeket adunk a keresőmotorok hatékony kezeléséhez.

A kanonikus URL-ek elsajátítása kulcsfontosságú a sikeres SEO-hoz. Ez a cikk átfogó útmutatót nyújt a kanonikus URL-ekkel kapcsolatos minden tudnivalóhoz, hogy weboldalad a lehető legjobban szerepeljen a keresési eredményekben.

Mi az a kanonikus URL?

A kanonikus URL egy HTML-címke (link jelölés), amely a weboldalad forráskódjában található <head> részen belül. A kanonikus címke segít abban, hogy elkerüld a duplikált tartalommal kapcsolatos problémákat azáltal, hogy megmutatja a keresőmotoroknak, hogy melyik URL-t tekintsék egy adott tartalom „eredeti” vagy „fő” verziójának.

Így néz ki egy kanonikus URL-címke:

<link rel=”canonical” href=”https://www.peldaoldal.hu/termek-1/”>

A kanonikus URL szerepe

Duplikált tartalom megakadályozása: Ha azonos (vagy szinte azonos) tartalommal rendelkező több oldal van a webhelyeden, a kanonikus URL megmondja a Google-nek és más keresőmotoroknak, hogy melyiket részesítsék előnyben az indexelés és rangsorolás során.

Linkérték konszolidációja: Amikor különböző URL-ek ugyanarra a tartalomra mutatnak, a linkek értéke megoszlik köztük. A kanonikus URL használata segít összesíteni a linkértéket, ami magasabb rangsorolást eredményezhet a preferált oldal számára.

Hatékonyság a keresőmotoroknak: A kanonikus URL-ek segítik a keresőmotorokat, hogy elkerüljék a weboldalad különböző verzióinak indexelésére fordított idő pazarlását. Ez a keresőmotorok forrásainak hatékonyabb felhasználását eredményezi.

A kanonikus URL-t nem a 301-es átirányítások helyettesítésére használják. Az átirányítások a felhasználókat és a keresőmotorokat automatikusan a preferált URL-re irányítják. A kanonikus URL ezzel szemben egyszerűen jelzi a keresőmotorok felé a preferenciádat, és segít a keresőalgoritmusoknak eldönteni, hogy melyik oldalt érdemes indexelni.

Mikor kell kanonikus URL-eket használni?

Számos helyzetben hasznosak lehetnek a kanonikus URL-ek:

1. Azonos tartalom, különböző URL-címek

 • Ha ugyanaz a tartalom több URL-címen is elérhető a weboldaladon (pl. https://www.peldaoldal.hu/termek-1/ és [http://www.peldaoldal.hu/termek-1/]), akkor a kanonikus URL-ekkel megjelölheted a preferált verziót.
 • Ez gyakran előfordul a webáruházakban, ahol a termékek több kategóriába is beillesztésre kerülnek, vagy ahol a terméklapokat nyomtatható verzióban is elérhetővé teszik.

2. Paraméterekkel ellátott URL-címek

 • Ha a weboldalad URL-címei paramétereket is tartalmaznak (pl. [https://www.peldaoldal.hu/kategoria/termek-1/]), akkor a kanonikus URL-ekkel megjelölheted a paraméterek nélküli alap URL-t (https://www.peldaoldal.hu/termek-1/).
 • Így a keresőmotorok a paraméterek nélküli verziót fogják indexelni, ami jobb felhasználói élményt és hatékonyabb SEO-t eredményez.

3. Nyomtatható verziók

 • Ha a weboldalad nyomtatható verziókat is kínál a tartalmairól, akkor a kanonikus URL-ekkel megjelölheted a normál webes verziót.
 • Ez segít elkerülni, hogy a keresőmotorok a nyomtatható verziókat önálló oldalnak tekintsék, ami duplikált tartalomhoz vezethet.

4. Tükör weboldalak

 • Ha a weboldaladnak tükör weboldalai is vannak, akkor a kanonikus URL-ekkel megjelölheted a fő weboldalt.
 • Így a keresőmotorok a fő weboldalt fogják indexelni és rangsorolni, a tükör weboldalakat pedig nem.

5. Szindikált tartalom

 • Ha más weboldalakról veszel át tartalmat (pl. egy blogbejegyzést), akkor kanonikus URL-ekkel megjelölheted az eredeti forrást.
 • Ez segít elkerülni, hogy a keresőmotorok a te weboldaladról indexeljék a tartalmat az eredeti forrás helyett.
 • Ha a saját weboldalad tartalmát más weboldalakon is közzéteszed, akkor a kanonikus URL-ek segítségével jelezheted a keresőmotoroknak, hogy a saját weboldalad az eredeti forrás.

Ezek csak a leggyakoribb esetek, ahol a kanonikus URL-ek használata javasolt. Ezen kívül számos más speciális szituációban is hasznosak lehetnek.

Fontos megjegyezni, hogy a kanonikus URL-ek nem helyettesítik a jó minőségű tartalmat és a hatékony linképítést. A SEO sikeres eléréséhez a kanonikus URL-eket más SEO-technikákkal kell kombinálni.

A kanonikus URL-ek beállítása

A kanonikus URL-ek beállítására két fő módszer létezik. Az, hogy melyiket választjuk, általában az adott weboldal felépítésétől és a lehetőségeinktől függ.

1. rel=”canonical” címke a <head> részben

Ez a leggyakoribb és általában legegyszerűbb módszer. A kanonikus URL-t definiáló HTML-címkét a weboldal <head> szakaszába kell beilleszteni. A címke formátuma a következő:

<link rel=”canonical” href=”https://www.peldaoldal.hu/termek-1/”>

A href attribútumban meg kell adni a preferált URL-t. Fontos, hogy minden olyan oldal forráskódjában szerepeljen a rel="canonical" tag, amelynek duplikátumai léteznek vagy amely hasonló tartalommal rendelkezik, egyértelműen jelezve a kanonikus (fő) változatot.

2. Kanonikus URL beállítása HTTP-fejlécben

Ez a módszer azok számára hasznos lehet, akik nem HTML-dokumentumokkal dolgoznak (pl. PDF fájlok vagy videók esetében), vagy ha nagyobb mértékű, automatizált irányítást szeretnének.

A kanonikus URL-t az HTTP-válasz fejlécében a következő módon lehet beállítani:

Link: <https://www.peldaoldal.hu/termek-1/>; rel="canonical"

Ezt általában a webkiszolgáló (pl. Apache, Nginx) konfigurációjában adják meg.

A kanonikus URL-ek előnyei

A kanonikus URL-ek használata számos előnnyel jár a weboldalad és a SEO-stratégiád szempontjából. Íme a legfontosabbak:

Elkerüli a duplikált tartalmat: A kanonikus URL-ekkel megjelölheted a weboldalad preferált verzióját, így a keresőmotorok tudni fogják, melyik URL-t indexeljék és rangsorolják a többi, hasonló tartalommal rendelkező oldal helyett. Ezáltal elkerülhető a duplikált tartalom által okozott SEO-problémák.

Javítja a felhasználói élményt: A keresőmotorok a legrelevánsabb URL-t fogják megjeleníteni a keresési eredményekben, így a felhasználók könnyebben megtalálják a keresett tartalmat. Nem találkoznak duplikált, sokszor nem teljesen a keresésükre releváns linkekkel a találati listában.

Erősíti a weboldalad linkprofilját: Ha egy oldaladnak több URL-címe van, a külső weboldalakról származó linkek eloszlanak a különböző URL-ek között. A kanonikus URL-ek használatával biztosíthatod, hogy a linkek értéke a preferált URL-re irányuljon, ami javíthatja a rangsorolását.

Növeli a keresőmotorok hatékonyságát: A kanonikus URL-ek megkönnyítik a keresőmotorok dolgát, hiszen jelzik számukra melyik oldal másolata, így nem kell energiát és indexelési keretet pazarolniuk a tartalom ismétlődő átvizsgálására. Ez hatékonyabbá teszi a keresőmotorok működését, és segít nekik abban, hogy időt takaríthassanak meg, és több energiát fordítsanak más, releváns tartalmak megtalálására.

Segíti a szindikált tartalom kezelését: Ha más weboldalakról veszel át tartalmat, a kanonikus URL-ekkel megjelölheted az eredeti forrást. Ez segít a keresőmotoroknak abban, hogy az eredeti tartalom kerüljön előtérbe, ne pedig az esetleges másolatok, segítve az eredeti alkotó rangsorolását.

Összességében a kanonikus URL-ek fontos SEO-eszköznek számítanak. Megfelelő használatuk hozzásegít a jobb felhasználói élményhez, a gördülékenyebb keresőmotoros indexeléshez és a duplikált tartalmakból fakadó SEO-problémák elkerüléséhez.

Kanonikus URL-ek használata szindikált tartalommal

A szindikált tartalom olyan tartalom, amelyet egy weboldalról egy másik weboldalra másolnak vagy osztanak meg. Ez gyakran előfordul blogbejegyzések, cikkek vagy más írott tartalmak esetében. A szindikált tartalom hasznos lehet a weboldal forgalmának növelése és a márkaépítés szempontjából, de fontos, hogy a kanonikus URL-eket megfelelően használjuk a duplikált tartalom elkerülése érdekében.

A kanonikus URL-ek használata szindikált tartalommal a következő:

 1. Jelöld meg az eredeti forrás URL-jét: Amikor szindikált tartalmat teszel közzé a weboldaladon, a kanonikus URL-címkével feltétlenül jelöld meg az eredeti forrást. Ez azt jelenti, hogy a <head> részben a következő címkét kell beilleszteni:
HTML
<link rel="canonical" href="https://www.eredetiforras.hu/termek-1/">

A href attribútumban meg kell adni az eredeti tartalom URL-jét.

 1. Ne módosítsd az eredeti tartalmat: Ha szindikált tartalmat teszel közzé, ne változtass az eredeti tartalmon. Ez magában foglalja a szöveg, a képek, a videók és más médiaelemek módosítását is. A tartalomnak pontosan ugyanaznak kell lennie, mint az eredeti forrásban.

 2. Hivatkozz az eredeti forrásra: A szindikált tartalomban mindig hivatkozzon az eredeti forrásra. Ezt megtehető egy link beillesztésével az eredeti bejegyzéshez vagy oldalhoz, vagy egyszerűen megemlítve az eredeti szerző nevét.

 3. Kérd az engedélyt a tartalom szindikálásához: Mielőtt bármilyen tartalmat szindikálnál, mindig kérd az engedélyt az eredeti szerzőtől. Ez segít elkerülni a jogi problémákat és tiszteletben tartja az eredeti szerző munkáját.

A kanonikus URL-ek használata szindikált tartalommal számos előnnyel jár

Elkerüli a duplikált tartalmat: A kanonikus URL-ek jelzik a keresőmotoroknak, hogy melyik URL-t kell indexelni és rangsorolni a szindikált tartalom esetében. Ez segít elkerülni a duplikált tartalom okozta SEO-problémákat.

Javítja a felhasználói élményt: A kanonikus URL-ek megkönnyítik a felhasználók számára az eredeti tartalom megtalálását. Amikor egy felhasználó a szindikált tartalomra kattint, a kanonikus URL-re lesz irányítva, ahol megtalálhatja az összes eredeti tartalmat és formátumot.

Tiszteletben tartja az eredeti szerző munkáját: A kanonikus URL-ek használata jelzi a keresőmotoroknak, hogy az eredeti szerzőt kell rangsorolni a szindikált tartalomért. Ez segít az eredeti szerzőnek megkapni a munkájáért járó elismerést és jutalmat.

Összefoglalva, a kanonikus URL-ek használata szindikált tartalommal fontos a duplikált tartalom elkerülése, a felhasználói élmény javítása és az eredeti szerző munkájának tiszteletben tartása érdekében.

Gyakori hibák a kanonikus URL-ek használatával

A kanonikus URL-ek hatékony eszközök a duplikált tartalom elkerülésére és a SEO javítására a weboldalon. Azonban, ha nem megfelelően használják őket, problémákat okozhatnak. Íme a leggyakoribb hibák, amelyeket el kell kerülni:

1. Több kanonikus URL használata egy oldalhoz

Egy oldalhoz csak egy kanonikus URL-t szabad rendelni. Ha több kanonikus URL-t jelölsz meg, az zavart okozhat a keresőmotorok számára, és nem tudják, melyik verziót indexeljék és rangsorolják.

2. Hiányzó kanonikus URL

Ha egy oldalnak nincs kanonikus URL-je, a keresőmotorok nem fogják tudni, hogy melyik verziót kell indexelni. Ez duplikált tartalomhoz vezethet, és befolyásolhatja a weboldal rangsorolását.

3. Helytelen kanonikus URL megadása

Ha a kanonikus URL nem az oldal preferált verziójára mutat, az problémákat okozhat a keresőmotorok számára. Győződj meg róla, hogy a kanonikus URL mindig a weboldal helyes verziójára mutat.

4. Kanonikus URL használata nem webes tartalmakhoz

A kanonikus URL-eket csak webes tartalmakhoz szabad használni. Nem szabad használni PDF fájlokhoz, videókhoz vagy más nem webes formátumokhoz.

5. Kanonikus URL használata relative URL-lel

A kanonikus URL-nek mindig teljes URL-nek kell lennie. Nem szabad relative URL-t használni.

6. Kanonikus URL használata noindex meta taggel

Ha a kanonikus URL-lel rendelkező oldalon noindex meta tag van, a keresőmotorok figyelmen kívül hagyják a kanonikus URL-t. Győződj meg róla, hogy a kanonikus URL-lel rendelkező oldalon nincs noindex meta tag.

7. Kanonikus URL használata 301-es átirányítás helyett

A kanonikus URL-eket nem szabad 301-es átirányítások helyett használni. A 301-es átirányítások arra szolgálnak, hogy a felhasználókat és a keresőmotorokat automatikusan a preferált URL-re irányítsák. A kanonikus URL-ek csak jelzik a keresőmotoroknak, hogy melyik verziót kell indexelni.

8. Kanonikus URL használata nem SEO-barát URL-ekhez

A kanonikus URL-nek SEO-barát URL-nek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a URL-nek leírónak és relevánsnak kell lennie az oldal tartalmához.

9. Kanonikus URL használata nem mobilbarát oldalakhoz

A kanonikus URL-nek mobilbarát URL-nek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a URL-nek megfelelően kell formázódnia mobil eszközökön.

10. Kanonikus URL használata nem https URL-ekhez

Ha a weboldalad https-t használ, a kanonikus URL-nek is https-nek kell lennie.

Ezek a leggyakoribb hibák, amelyeket el kell kerülni a kanonikus URL-ek használatával. A kanonikus URL-ek megfelelő használatával javíthatod a weboldalad SEO-ját, és elkerülheted a duplikált tartalommal kapcsolatos problémákat.

Ha további segítségre van szükséged a kanonikus URL-ekkel kapcsolatban, fordulj SEO-szakértőhöz.

Kanonikus URL-ek és átirányítások

A kanonikus URL-ek és a 301-es átirányítások gyakran együttesen kerülnek használatra, de fontos megérteni a célokban és a kivitelezésben lévő különbségeket:

Kanonikus URL-ek

Cél: Azt jelzi a keresőmotoroknak, hogy melyik tartalomverziót tekintsék a főnek, prioritást adva annak az indexelés és rangsorolás során. A felhasználói élmény nem változik meg.

Mikor használd: Ha több URL mutat ugyanarra vagy nagyon hasonló tartalomra, például paraméterezett URL-ek vagy nyomtatható verziók esetén

Működés: Meta tagként kerül beillesztésre az oldal forráskódjának <head> részébe, és jelzésként szolgál a keresőmotoroknak.

301-es átirányítások

Cél: A felhasználókat és a keresőmotorokat automatikusan a preferált URL-re irányítja, konszolidálva a linkértéket.

Mikor használd: Ha egy oldalt véglegesen áthelyeztél, megszűnt, vagy egyesíteni szeretnél több hasonló oldalt.

Működés: HTTP-válaszként kerülnek kialakításra, általában szerveroldalon vagy .htaccess fájlok segítségével konfigurálják.

Együttes használatuk

A kanonikus URL-ek és a 301-es átirányítások tökéletesen kiegészítik egymást. Gyakori gyakorlat, hogy például egy régi URL-ről 301-es átirányítást hoznak létre az új, kanonikus URL-re. Ezáltal a régi címről átirányítod a forgalmat, miközben jelzed a keresőmotoroknak, hogy az új oldal az elsődleges, amit érdemes indexelni.

Fontos: A kanonikus URL-ek nem helyettesítik a 301-es átirányításokat. Különböző célokat szolgálnak, és az ideális SEO gyakorlat gyakran mindkettőjüket magában foglalja a duplikált tartalommal kapcsolatos problémák minél alaposabb kezelése érdekében.

Példa:

Tegyük fel, hogy az e-kereskedelmi weboldaladnak van egy termékoldala a következő URL-címmel:

https://www.peldaoldal.hu/cipo-123

Azonban a felhasználók ezt az oldalt az alábbi URL-en keresztül is elérhetik a kereséssel paramétereket használva:

https://www.peldaoldal.hu/cipo-123?szin=piros

Ebben a példában kanonikus URL-t használsz a következők jelzésére a keresőmotorok felé:

HTML
<link rel="canonical" href="https://www.peldaoldal.hu/cipo-123">

Amellett, hogy beállításra kerül a kanonikus tag, szeretnéd, hogy a keresési paraméterrel rendelkező változat átirányításra kerüljön a kanonikus URL-re a forgalom és linkek konszolidációja érdekében. Ennek érdekében 301-es átirányítást állítasz be.

A két technika együtt történő alkalmazása biztosítja a legjobb felhasználói élményt, és megkönnyíti a keresőmotorok munkáját.

Keresőmotorok és a kanonikus URL-ek kezelése

A keresőmotorok a kanonikus URL-eket arra használják, hogy azonosítsák a weboldal egy adott tartalmának preferált verzióját. Ez segít elkerülni a duplikált tartalom problémáit, és javítja a weboldal általános SEO teljesítményét.

Hogyan kezelik a keresőmotorok a kanonikus URL-eket

 1. Felfedezés: A keresőmotorok a weboldalak feltérképezése során felfedezik a kanonikus URL-eket. Ezt különböző módon tehetik meg, például a weboldalon lévő linkek követésével, a XML-térképek beolvasásával, vagy a benyújtott URL-ek alapján.
 2. Értelmezés: Amikor a keresőmotorok felfedeznek egy kanonikus URL-t, megvizsgálják a meta taget és a benne szereplő URL-t. Ezt az URL-t fogják használni a weboldal tartalmának azonosítására és indexelésére.
 3. Rangsorolás: A kanonikus URL befolyásolhatja a weboldal rangsorolását a keresési eredményekben. A keresőmotorok figyelembe vehetik a kanonikus URL-lel rendelkező oldalra mutató linkek számát és minőségét, valamint a weboldal általános tekintélyét és relevanciáját.

A kanonikus URL-ek előnyei a keresőmotorok számára

 • Elkerülik a duplikált tartalmat: A kanonikus URL-ek segítségével a keresőmotorok azonosítani tudják, hogy melyik URL-t kell indexelni és rangsorolni egy adott tartalom esetében, így elkerülik a duplikált tartalom okozta problémákat.
 • Javítják a weboldal relevanciáját: A kanonikus URL-ek segítségével a keresőmotorok jobban megérthetik a weboldal tartalmát és relevanciáját. Ez segíthet a weboldalnak a relevánsabb keresési lekérdezésekben való jobb rangsorolásában.
 • Hatékonyabbá teszik a keresést: A kanonikus URL-ek segítségével a keresőmotorok hatékonyabban feltérképezhetik és indexelhetik a weboldalakat. Ez javíthatja a keresési eredmények minőségét és a felhasználói élményt.

Hogyan használhatod a kanonikus URL-eket a SEO javítására

 • Használj kanonikus URL-eket az összes duplikált tartalomhoz: Ha a weboldalad több URL-címet is tartalmaz ugyanaznak a tartalomnak a különböző verzióira (pl. paraméterezett URL-ek, nyomtatható verziók), akkor kanonikus URL-eket kell használnod a preferált verzió jelzésére.
 • Győződj meg róla, hogy a kanonikus URL-ek helyesek: A kanonikus URL-eknek a weboldalad preferált verziójára kell mutatniuk. Ellenőrizd a kanonikus URL-eket, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem tartalmaznak hibákat.
 • Használj kanonikus URL-eket a szindikált tartalomhoz: Ha más weboldalakról veszel át tartalmat, akkor kanonikus URL-eket kell használnod az eredeti forrás jelzésére.

A kanonikus URL-ek hatékony eszközök a duplikált tartalom elkerülésére és a SEO javítására a weboldalon. A kanonikus URL-ek megfelelő használatával javíthatod a weboldalad láthatóságát a keresési eredményekben és vonzhatsz több látogatót.

Kanonikus URL-ek: Összefoglaló

A kanonikus URL-ek egy hatékony eszköz a weboldal SEO-jának javítására és a duplikált tartalom problémáinak elkerülésére. Ezek olyan HTML-címkék (rel="canonical"), amelyeket a weboldalak <head> részében helyeznek el, és jelzik a keresőmotoroknak, hogy melyik URL-t kell a weboldal preferált verziójának tekinteni.

A kanonikus URL-ek előnyei

Elkerülik a duplikált tartalmat: A kanonikus URL-ek segítségével a keresőmotorok azonosítani tudják, hogy melyik URL-t kell indexelni és rangsorolni egy adott tartalom esetében, így elkerülik a duplikált tartalom okozta problémákat. Ez javítja a weboldal általános SEO teljesítményét.

Javítják a weboldal relevanciáját: A kanonikus URL-ek segítségével a keresőmotorok jobban megérthetik a weboldal tartalmát és relevanciáját. Ez segíthet a weboldalnak a relevánsabb keresési lekérdezésekben való jobb rangsorolásában.

Hatékonyabbá teszik a keresést: A kanonikus URL-ek segítségével a keresőmotorok hatékonyabban feltérképezhetik és indexelhetik a weboldalakat. Ez javíthatja a keresési eredmények minőségét és a felhasználói élményt.

A kanonikus URL-ek használata

Használj kanonikus URL-eket az összes duplikált tartalomhoz: Ha a weboldalad több URL-címet is tartalmaz ugyanaznak a tartalomnak a különböző verzióira (pl. paraméterezett URL-ek, nyomtatható verziók), akkor kanonikus URL-eket kell használnod a preferált verzió jelzésére.

Győződj meg róla, hogy a kanonikus URL-ek helyesek: A kanonikus URL-eknek a weboldalad preferált verziójára kell mutatniuk. Ellenőrizd a kanonikus URL-eket, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem tartalmaznak hibákat.

Használj kanonikus URL-eket a szindikált tartalomhoz: Ha más weboldalakról veszel át tartalmat, akkor kanonikus URL-eket kell használnod az eredeti forrás jelzésére.

Gyakori hibák a kanonikus URL-ek használatával

 • Több kanonikus URL használata egy oldalhoz
 • Hiányzó kanonikus URL
 • Helytelen kanonikus URL megadása
 • Kanonikus URL használata nem webes tartalmakhoz
 • Kanonikus URL használata relative URL-lel
 • Kanonikus URL használata noindex meta taggel
 • Kanonikus URL használata 301-es átirányítás helyett
 • Kanonikus URL használata nem SEO-barát URL-ekhez
 • Kanonikus URL használata nem https URL-ekhez

A kanonikus URL-ek hatékony eszközök a weboldal SEO-jának javítására. A kanonikus URL-ek megfelelő használatával javíthatod a weboldalad láthatóságát a keresési eredményekben és vonzhatsz több látogatót.

Ha további segítségre van szükséged a kanonikus URL-ekkel kapcsolatban, fordulj SEO-szakértőhöz.

A SEO a látszat ellenére folyamatos odafigyelést és finomhangolást igényel. A kanonikus URL-ek mellett más területekre – mint a weboldal sebessége, a jó kulcsszóhasználat, és a minőségi, releváns tartalom – is érdemes fókuszálnod a sikeres keresőoptimalizáláshoz.

További források

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

  1  +  5  =  

   

   

  .

  Burai Barbi SEO szakember, Honlap SEO

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    +  73  =  78

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .