Weboldal optimalizálás, Google helyezés javítása

Weboldal optimalizálás, Google helyezés javítás

Weboldal optimalizálás, Google helyezés javítás

Weboldal optimalizálás, Google helyezés javítása, hogyan kerülsz az első oldalra?

Elkészült az új weboldalad, de nem találod meg a keresőkben? Azt gondoltad, ha kész már hátra dőlhetsz és számolgathatod a bevételed? Nem mondta senki, hogy a weboldal optimalizálás még hátra van és enélkül esélyed sincs jó helyen szerepelni a keresőkben?

Weboldal optimalizálás, keresőoptimalizálás, SEO, Google optimalizálás mára egyre több honlap tulajdonos vállalkozó számára ismerős szavak és igyekszik eleget tenni a Google általános irányelveinek, megfelelni ezek szempontjainak.

Minden online vállalkozás álma, hogy a keresőkben az első oldalon jelenjen meg. Azok a vállalkozások akik valóban a megfelelő technikai feltételeknek eleget tesznek, megfelelően optimalizálják honlapukat, esélyük van a TOP-10- es listán szerepelni.

A honlap optimalizálás  a honlap egyik legfontosabb feladata, amely nélkül esély sincs hosszabb távon jól szerepelni a keresőkben. Már a nevében is visszatükrözi a munkát:

Keresőoptimalizálás, a keresőmotorokra történő optimalizálás.

Weboldal optimalizálás a Google keresésekhez

Mi a lényege a honlap optimalizálásnak?

 • Fizetett hirdetések nélkül megjelenni a keresési találatok között az első oldalon, lehetőleg az első 3 találat között.
 • Hosszú, tartós helyezést biztosítani a honlap számára, nagyobb látogatottságot elérni.

Mit nyerhetsz a weboldalad optimalizálásával?

Igaz,az eredmény hosszabb távon válik láthatóvá, de ha a honlap keresőbarát, felhasználóbarát keresőoptimalizált honlap, biztosítja a jobb helyezést a keresési találatok között, szemben a kattintás alapú hirdetésekkel szemben.

A keresőoptimalizált honlapok 2-6 hónap után mutatnak eredményt, míg a fizetett hirdetések azonnal előre hozzák a honlapot. Viszont, ha a hirdetési kampányt leállítod, az eddigi helyezést azonnal elveszted, míg a keresőoptimalizált honlap továbbra is megtartja a helyezést.

 

Ha honlapod a megfelelő keresőoptimalizált eszközök optimalizálásával, és szakértelemmel történik, akkor akár többszáz kulcsszóra is keresve, a látogató a Te honlapodba ütközhet, amely már nem csak a honlap, de a cég (személyes márka) építése is elkerülhetetlen. Erre mondják: Több legyet egy csapásra!

Hogyan javíthatunk a Google keresések organikus találataiban?

Első lépésként, válasszunk ki egy SEO szakembert a segítséghez

 • Mindig olyan SEO szakembert válasszunk a keresőoptimalizálásra, aki folyamatosan követi a Google irányelveit és kizárólag a White hat SEO technikai elemek használatával dolgozik.
 • Kérjünk referenciát, milyen eredményeket ért el eddig.
 • Nézzük meg a honlapját, hogyan szerepel a keresőkben.
 • Ad e segítőkezet cikkeiben vagy csak titokzatos, hangzatos marketinggel akarja eladni a szolgáltatást.

Második lépésként kérjünk egy honlapelemzést, SEO felmérést:

Weboldal elemzés, SEO felmérés.

 

Miért szükséges a weboldal optimalizálása?

A XXI. szd. fénykorát élve, mára az emberek nagy többsége már az interneten keres rá szinte mindenre. Innen szerzi az információt, mit és hol lehet megvenni, mikor van nyitva egy üzlet vagy van-e online vásárlási lehetőség. Azok a vállalkozások, akik jelen vannak az online világban, jelentős előnyt szereznek a többiekkel szemben. Már csak arra kell törekedniük, hogy a keresőkben minél előbbre helyezkedjenek el a kiadott releváns találatok között a listán. Ehhez pedig a weboldal optimalizálása a megoldás, törekedj arra, hogy a Te honlapod optimalizált legyen, mert mindig jön egy újabb honlap és ha az optimalizáltabb, bizony előbbre kerül, mint Te.

Google rangsor – Hogyan rangsorol a Google?

A Google algoritmusai folyamatos változtatása mellett több, mint 200 befolyásoló tényező alapján van kialakítva. Ezek a tényezők pedig havi szinten változnak, finomodnak. A keresőoptimalizálást végző SEO szakértőknek a feladata, hogy ezeket a változásokat nyomon kövessék és a szükséges lépéseket időben megtegyék. Egy- egy algoritmus változtatás során némely honlapok előbbre, míg mások hátrébb csúsznak a találati listán.

Google Pingvin – avagy a túloptimalizált honlap.

2012. áprilisa óta már erre is figyel a Google. A Pingvin algoritmus futtatása során rengeteg olyan honlap csúszott hátrébb, vagy tűnt el a keresőkben, amely az ún. Black hat SEO alkalmazásával, nem tartotta be az etikus eszközök használatát. Ilyen volt pl.:

 • Túl gyors és sok linképítése
 • Manipulatív linkek
 • Kulcsszóhalmozás
 • Túl sok link a láblécben

 

Weboldal optimalizálás nem etikus módszerekkelMindenképpen kerülni kell, ha valaki azt ajánlja, hogy rövid határidőn belül képes a honlapot az első találati oldalon szerepeltetni. Ez vagy nem igaz, vagy még mindig a Black hat SEO módszereivel dolgozik.

 

 

 

 

Weboldal optimalizálás főbb területei:

 • A honlap technikai felépítése (technikai SEO)
 • A honlap tartalmának kulcsszóra történő megírása (on-page, tartalmi SEO)
 • Más weboldal hivatkozik-e arra a honlapra hiteles forrásként (off-page SEO)

Mit kell megtervezni a SEO szakembernek a honlap optmalizálásakor?

 • Jól átgondolt és kiválasztott domain név
 • Megfelelő kulcsszavak kiválasztása és használata
 • Keresőbarát honlap készítése
 • Manipuláció mentes programozási megoldások, beállítások, Technikai SEO megoldások alkalmazása
 • Jól átlátható menüstruktúra
 • Egyszerű, átlátható navigáció
 • Szöveges tartalom releváns legyen a keresésekre (információban gazdag,megoldás a problémára) Tartalmi SEO feladatok elvégzése
 • Képek, videók keresőoptimalizálása
 • Közösségi média folyamatos használata (megosztás, új látogatók megszerzése)
 • Linképítés (külső és belső hivatkozások)

honlap keresooptimalizalas

Weboldal utólagos optimalizálása

Egy jó keresőoptimalizálási szakértő ebben is a segítségedre lehet. A szakember felépít egy stratégiát, melynek mentén dolgozik. Jól átlátható menüstruktúrát, a tartalmi elemek keresőoptimalizálását utólag elvégzi a honlapon. Egy honlap adatai, ahol utólagos keresőoptimalizálásra kértek fel.

Semrush kulcsszavak

Látható, hogy a weboldal optimalizálás júniusi kezdéskor még havi 45-50 kulcsszóra volt jelen a keresőkben. Ez januárra 400 fölé emelkedett azaz fél év honlap optimalizálás után 1000 %-os javulást eredményezett.

 

Mivel foglalkozik a SEO szakember- SEO szakértő?

 • Nyomon követi a legújabb technikákat és azt alkalmazza is a honlapokon.
 • Honlapfelmérés és konkurencia kutatása
 • Kulcsszó kutatás
 • Szerkezet felépítés, keresőbarát kialakítás, HTML fejlesztések
 • Tartalmi elemek optimalizálása
 • Szöveg szerkesztése (keresőoptimalizált tartalom), további tarrtalmi elemek optimalizálása, képek,videók
 • Linképítés
 • A SEO szakember rendszeresen elemezi és értékeli az eredményeket, további kulcsszavakat ad meg, amelyekkel folyamatos jobb eredmények érhetőek el.

Mennyibe kerül a weboldal optimalizálása?

Mint mindennek, ennek is megvan az ára. Ingyenes honlap optimalizálás igen ígéretesen hangzik, de gondold át, mielőtt döntesz.

Vajon kinek érné meg ingyen dolgozni csak ezért, hogy a Te honlapodra több látogató, vásárló érkezzen? Miért dolgozik valaki ingyen azért, hogy Neked még több bevételed legyen?

Én csak egy okot tudok elképzelni: vagy még soha nem dolgozott senkinek és referenciára van szüksége, mert nem tud még eredményt felmutatni. Ám ebben az esetben is gondold meg, biztosan a Te honlapodon kellene kísérletezni? Persze, ha a 150 helyen vagy jelen a keresőben, akkor ez nem egy akkora probléma, de azt gondolom, ha weboldal optimalizálást szeretnél, akkor nem örülsz ennek a helyezésnek. Szeretnél minél előbb előre kerülni.

A keresőoptimalizálás is, mint minden más folyamatos tanulást, képzést igényel, ha jól akarja végezni a munkát. Ezek a képzések sincsenek ingyen. Érthető tehát, ha nem Teréz anyaként végzi a munkáját a SEO szakember. Mint minden szakember, aki tisztában van a szaktudásával, a SEO szakértő is elkéri a munkadíját, ha nem Tőled, akkor lehet, hogy éppen a konkurenciádtól. Verseny van és azok jutnak előre, akik a legjobbat akarják magukénak tudni. a Mekk-mester-Hókuszpókok ideje lejárt.

Óvakodj azoktól is, akik túl rövid időn belül nagyon jó helyezéseket ígérnek, mert nagy esély van, hogy nem teljesülnek, vagy olyan etikátlan eszközöket alkalmaznak a weboldal optimalizálás során, amelyek nem felelnek meg a Google általános irányelveinek. Ilyen a Black hat SEO is.

Az én keresőoptimalizálás áraimról bővebben is olvashatsz a linkre kattintva.

Nyilván Te is pénzből élsz, vállalkozásod profitot kell, hogy termeljen. Ehhez elengedhetetlen, hogy honlapodra sok látogató érkezzen, majd ott éljen a további lehetőségekkel, elköteleződjön, feliratkozzon, értékes vásárlóvá váljon.

A keresőoptimalizálás segít Neked ebben, tekints rá úgy, mint egy befektetés a profit érdekében.

Mennyi ideig tart a weboldal optimlizálása?

Ez több dologtól is függhet.

Utólagos keresőoptimalizálásra van szükség, vagy teljesen új, most készülő honlap optimalizálása a feladat. Más egy webáruház több ezer aloldalas optimalizálása, mint egy pár aloldalból álló honlapon végzett munka.

A legjobb azonban, ha már a kezdeti honlap kialakításánál figyelembe vesszük a keresőbaráttá tételt és a SEO szempontokat.

Ha mindez megvan, lehet további fejlesztéseket alkalmazni, hogy a már megszerzett előkelő helyezéseket továbbra is fenntarthassuk.

Hogyan tovább a weboldal optimalizálása után?

Először is engedd meg, hogy gratuláljak, ha már idáig jutottál és elolvastad írásomat. Biztos vagyok benne, hogy hasznodra válik és könnyebben tudod alkalmazni, érhetővé vált számodra a keresőoptimalizálás fontossága és részfeladatai, mint a képek optimalizálása

Ha mindez a tudás és ismeret alapján úgy gondolod, szívesen dolgozol saját honlapodon, ajánlom, hogy olvass továbbra is hasznos tudnivalókat, keress fel olyan keresőoptimalizálással foglalkozó honlapot, ahol elmélyítheted tudásod.

Amennyiben úgy döntesz, hogy inkább a saját vállalkozásodban teljesedsz ki és a keresőoptimalizálást SEO szakember tudására bízod, keress bizalommal és szívesen segítek.

Weboldal elemzés, SEO felmérés.

 

Keresőoptimalizáláshoz  Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

Keress bizalommal.

 

Burai Barbi - SEO szakember, havidíjas keresőoptimalizálás

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

Burai Barbi SEO szakember

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info@honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

 

 

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakértőt keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 


  5  +  1  =  

  Keresőoptimalizálás csekklista 13+1 lépésben
  Burai Barbi SEO szakember, Honlap SEO

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  31  +    =  36

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .