Honlapok elemzése SEO szempontból: Teljes útmutató

Honlapok elemzése SEO szempontból: Teljes útmutató a jobb keresőmotoros helyezések eléréséhez

Mi a SEO elemzés?

A SEO elemzés (keresőoptimalizálási elemzés) a weboldalad mélyreható vizsgálatát jelenti abból a szempontból, hogy mennyire felel meg a keresőmotorok (például Google) elvárásainak. A cél az, hogy feltárd az olyan problémákat vagy hiányosságokat, amik akadályozhatják a weboldalad jó helyezését a keresési eredmények között.

A SEO elemzés főbb területei

Egy alapos SEO elemzés általában a következőkre terjed ki:

Technikai SEO: Megvizsgálja a weboldal kódját, felépítését, hogy akadálymentes-e a keresőmotorok számára a feltérképezés, indexelés. Ide tartoznak olyan tényezők, mint a weboldal sebessége, a mobilbarát kialakítás, a duplikált tartalom kezelése, az URL-struktúra, stb.

Tartalom SEO: A weboldalon található szöveges tartalmak, képek, videók elemzése. Célja feltárni, hogy relevánsak-e a célzott kulcsszavakra, van-e bennük olyan érték, amiért a felhasználók és a keresők előnyben részesíthetik.

Kulcsszókutatás: Felméri, hogy a weboldalad a megfelelő kulcsszavakat célozza-e meg, és van-e esélyed megjelenni ezekre a keresésekre.

Linkprofil: Elemezi, hogy milyen más weboldalak hivatkoznak a tiédre (visszamutató linkek). Ezek minősége és mennyisége jelentősen befolyásolja a helyezésedet.

Versenytársak elemzése: Megvizsgálja a legerősebb konkurenciád weboldalait, hogy azonosítsd a erősségeiket és gyengeségeiket. Ez segít a saját oldalad fejlesztésében.

SEO alapok, a keresőoptimalizálás 3 fő része Honlapok elemzése SEO szempontból

Honlapok elemzése SEO szempontból

Miért fontos a SEO elemzés?

A SEO elemzés egy elengedhetetlen lépés a weboldalad sikeréhez a mai online világban. Számos oka van annak, hogy miért fontos a SEO elemzés elvégzése:

1. Jobb keresőmotoros helyezések

A SEO elemzés során feltárhatod azokat a hibákat és hiányosságokat, amelyek akadályozzák a weboldalad jó helyezését a keresési eredményekben. A hibák javítása és a weboldal optimalizálása segíthet abban, hogy feljebb kerülj a találati listán, ami több látogatót eredményez.

2. Növekvő forgalom

A jobb keresőmotoros helyezések automatikusan növekvő forgalmat eredményeznek a weboldaladon. Ez több potenciális ügyfelet jelent, akik érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt.

3. Magasabb konverziós arány

Ha a weboldaladon található tartalom releváns a célközönséged számára, és a weboldal felhasználóbarát, akkor valószínűbb, hogy a látogatók vásárlókká alakulnak. A SEO elemzés segíthet abban, hogy a weboldalad jobban megfeleljen ezeknek a kritériumoknak.

4. Fokozza a márkaismertséget

A jó keresőmotoros helyezések és a növekvő forgalom segít abban, hogy a márkád jobban láthatóvá váljon az interneten. Ez növeli a márkaismertséget és a bizalmat a márkáddal szemben.

5. Versenyelőny

Manapság szinte minden vállalkozás online van jelen. Ahhoz, hogy kitűnj a versenytársaid közül, fontos, hogy jó helyezést érj el a keresőmotorokban. A SEO elemzés segíthet abban, hogy ezt elérd.

6. Költséghatékony

A SEO elemzés egy viszonylag olcsó módja annak, hogy javítsd a weboldalad teljesítményét. Összehasonlítva a pay-per-click (PPC) hirdetésekkel, a SEO hosszú távon hatékonyabb és költségkímélőbb megoldást kínál.

7. Hosszú távú befektetés

A SEO-ba fektetett idő és energia kifizetődik. A weboldalad optimalizálása egy folyamatos folyamat, de a befektetett munka hosszú távon megtérül.

8. Jobb felhasználói élmény

A SEO elemzés során nem csak a keresőmotorok, de a felhasználók igényeit is figyelembe kell venni. A weboldal optimalizálása a felhasználói élmény javítását is eredményezi, ami további előnyökkel járhat.

9. Folyamatos fejlődés

A SEO egy folyamatosan fejlődő terület. A keresőmotorok algoritmusai rendszeresen változnak, ezért fontos, hogy naprakész maradj a legújabb trendekkel. A SEO elemzés segíthet abban, hogy lépést tarts a változásokkal és folyamatosan fejleszd a weboldalad.

10. Mérhető eredmények

A SEO elemzés eredményei mérhetőek. Nyomon követheted a weboldalad forgalmát, a konverziós arányt és más fontos mutatókat, hogy lásd, mennyire hatékony a SEO stratégiád.

Összefoglalva, a SEO elemzés egy elengedhetetlen eszköz a weboldalad sikeréhez. A SEO elemzés során feltárhatod a hibákat, javíthatod a weboldalad teljesítményét, és növelheted a forgalmat, a konverziót és a márkaismertséget. A SEO-ba fektetett idő és energia hosszú távon megtérül, és segít abban, hogy elérd a céljaidat.

Honlapok elemzése SEO szempontból

Honlapok elemzése SEO szempontból

A SEO elemzés előnyei

Jobb keresőmotoros helyezések: A weboldalad optimalizálása hozzájárul, hogy előrébb kerülj a Google és más keresőmotorok találati listáján.

Több releváns forgalom: A magasabb helyezéseknek köszönhetően célzott, a terméked vagy szolgáltatásod iránt érdeklődő látogatók érkeznek az oldaladra.

Javuló konverziós arány: Az optimalizált weboldal, a felhasználóbarát kialakítás és a minőségi tartalom a látogatókat könnyebben fordítja át vásárlókká vagy ügyfelekké.

Erősödő márkaismertség: A jó keresőmotoros láthatóság által a márkád ismertebbé válik, megnő a felhasználók bizalma iránta.

Versenytársak megelőzése: A SEO elemzéssel azonosíthatod erősségeidet és gyenge pontjaidat a konkurenciához képest, előnyt szerezve ezzel a piacon.

Költséghatékony marketingeszköz: A SEO hosszú távon olcsóbb, mint a direkt fizetett hirdetések, miközben hasonló vagy jobb eredményeket tud hozni.

Mérhető eredmények: A SEO sikerességét számos módszerrel lehet nyomon követni (forgalmi statisztikák, pozíciókövető eszközök, konverziós mutatók), megkönnyítve a stratégia finomhangolását.

Felhasználói élmény fejlesztése: A SEO során nem csak a keresőrobotok igényeit tartod szem előtt, de az emberi látogatókét is, így a látogatók elégedettebbek lehetnek az oldaladdal.

Adatvezérelt döntéshozatal: A SEO elemzés során nyert adatok segítenek a marketingstratégia megalapozott üzleti döntésekben.

A SEO nem azonnali eredményeket hoz! Kitartó munka szükséges a sikerhez, és az algoritmusok állandó változása miatt folyamatos naprakészséget igényel a tevékenység.

Honlapok elemzése SEO szempontból

Honlapok elemzése SEO szempontból

A SEO elemzés folyamata – Honlapok elemzése SEO szempontból

A SEO elemzés folyamata általában az alábbi lépéseket követi. Fontos tudni, hogy ez egy általános folyamat, amit minden weboldal esetében érdemes testreszabni.

1. Célok meghatározása

Mielőtt belekezdenél az elemzésbe, fontos meghatároznod, hogy mit szeretnél elérni a SEO-val. A céljaid lehetnek például:

 • Organikus (keresőkből származó) forgalom növelése
 • Kulcsszavakra elért helyezések javítása
 • Konverziós arány növelése
 • Márkaismertség fokozása

2. Jelenlegi állapot felmérése

Tudd, hogy honnan indulsz! Vizsgáld meg a weboldalad jelenlegi teljesítményét. Ehhez használhatsz különböző elemző eszközöket (pl. Google Analytics, Google Search Console). Érdemes figyelembe venni:

 • Forgalmi adatok (látogatók száma, forgalom forrása, leglátogatottabb oldalak)
 • Kulcsszó helyezések a keresőkben
 • Konverziós mutatók
 • Technikai SEO állapot (weboldal sebesség, indexelhetőség)

3. Versenytárs-elemzés

Azonosítsd a főbb konkurenseidet, és vizsgáld meg a weboldalaikat. Nézd meg, hogy milyen kulcsszavakra céloznak, milyen a linkprofiljuk, mire építik a tartalomstratégiájukat. Ezekből az információkból sokat tanulhatsz, megtalálhatod a saját lehetőségeidet.

4. On-page SEO elemzés

Ez az elemzés a weboldalad saját keretein belül marad. Megvizsgálod, hogyan hatnak az elemei a keresőmotorok értékelésére. Ide tartozik:

 • Technikai SEO: Weboldal kódja, szerkezete, indexelhetősége, mobilbarát megjelenés, biztonsága, oldalsebesség, stb.
 • Tartalom SEO: A szöveges tartalmak relevancia, kulcsszóhasználat, képek, videók optimalizálása, címkék (H1, H2 tagek) megfelelő használata.
 • Felhasználói élmény: Weboldal design, átláthatóság, navigáció, belső linkelések.

5. Off-page SEO elemzés

Az off-page SEO a weboldalon kívüli tényezőkre összpontosít, amik befolyásolják a keresőmotoros helyezéseket. Fő területe:

 • Visszahivatkozások (linkek): Más weboldalakról a sajátodra mutató linkek mennyisége, minősége. Az értékes oldalakról szerzett linkek erősítik a helyezésed.

6. Problémák azonosítása

Az elemzés eredményei alapján azonosítsd azokat a területeket, ahol fejlesztésre van szükség. Lehet ez gyenge technikai háttér, a kulcsszavak helytelen használata vagy a nem megfelelő linképítési stratégia.

7. SEO stratégia kidolgozása

Készíts listát a teendőkről, rangsorold azokat fontosság alapján. Ha komolyabb problémák bukkannak fel, érdemes SEO szakértő segítségét kérni.

8. Terv végrehajtása

Hajtsd végre a tervben foglaltakat. A kisebb javításokat te is elvégezheted, de komolyabb beavatkozásokhoz (technikai SEO, tartalomfejlesztés, linképítés) célszerű lehet SEO szakembert bevonni.

9. Eredmények mérése

Ne feledkezz meg arról, hogy rendszeresen figyeld az eredményeket. Nézd meg, hogy a változtatások hogyan hatottak a helyezéseidre, a forgalomra, a konverzióra. Az elemzések segítségével finomíthatod a stratégiádat.

Fontos: A SEO elemzés egy folyamat, nem egy egyszeri esemény. A keresőmotorok algoritmusai folyamatosan változnak, ezért fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd a weboldalad teljesítményét és a szükséges változtatásokat elvégezd.

On-page SEO elemzés – Honlapok elemzése SEO szempontból

Az on-page SEO elemzés a weboldaladon belülre koncentrál. A látogatók számára látható elemeket, valamint az oldalad kódját vizsgálja abból a szempontból, hogy mennyire felelnek meg a keresőmotorok követelményeinek.

Íme az on-page SEO főbb elemei:

Technikai SEO

Feltérképezhetőség és indexelés: Győződj meg róla, hogy a Google és más keresők képesek megfelelően bejárni és feldolgozni a weboldalad tartalmát. Ellenőrizd a robots.txt fájlt, és nézd meg, nincs-e semmi, ami blokkolná a kulcsfontosságú oldalaid indexelését.

Weboldal sebessége: A lassú oldalak rombolják a felhasználói élményt, és negatív jelzést küldenek a keresőknek. Használj sebességmérő eszközöket (mint pl. a Google PageSpeed Insights).

Mobil optimalizáció: Manapság az online böngészés nagy százaléka mobileszközökön történik. A weboldaladnak jól kell működnie okostelefonon és tableten is (reszponzív webdesign).

HTTPS & biztonság: A Google és a felhasználók is előnyben részesítik a biztonságos, titkosított kapcsolatot használó weboldalakat (HTTPS).

Duplikált tartalom: A másolt tartalom problémákat okoz, ezeket érdemes azonosítani és kezelni (pl. átirányítások, canonical címkék).

Strukturált adatok: A strukturált adatok (pl. schema.org) segítenek a keresőmotoroknak abban, hogy jobban megértsék a weboldalad tartalmát. Ez javíthatja a keresési eredményekben való megjelenésedet (pl. receptnél az elkészítési idő vagy a főzési hozzávalók feltűnhetnek)

Technikai SEO mobilbarát teszt

Technikai SEO mobilbarát teszt

Tartalom SEO

Kulcsszó-kutatás: Azonosítsd azokat a kulcsszavakat, amelyekre a célközönséged keres. Használj kulcsszókutató eszközöket, és vedd figyelembe a keresési mennyiséget és a verseny mértékét is.

Kulcsszavak elhelyezése: Használd a kulcsszavakat természetesen a tartalmaidban (címek, bekezdésszövegek, képek alt szövege, meta leírások). A túlzott használat (kulcsszóhalmozás) tilos!

Minőségi tartalom: A szövegek legyenek értékesek, informatívak, adj érdemi választ a keresési szándékra. Kerüld a vékony, értéktelen tartalmakat.

Képek és videók: Az érdekes, leíró képek, illusztrációk, videók feldobják a tartalmat, és maguk is optimalizálhatók (alt attribútumok, fájlnevek).

Meta adatok: A címkék (title tag) és a leírások (meta description) fontosak, mert ezek jelennek meg a keresési eredmények között. Legyenek tömörek, informatívak, tartalmazzák a kulcsszót.

Felhasználói élmény (UX)

Navigáció és struktúra: Könnyen érthető legyen az oldal felépítése, a menüpontok logikusak, a felhasználók eligazodjanak az tartalmak között.

Design és olvashatóság: Szellős elrendezés, megfelelő szövegméret, kontrasztok hozzájárulnak a pozitív felhasználói élményhez.

Belső linkek: Jól kialakított belső linkstruktúra segíti a keresőket, valamint a látogatókat is a navigációban.

Eszközök az On-Page SEO elemzéshez

Számos ingyenes és fizetős SEO eszköz segíthet az on-page SEO elemzésében, például:

 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Ahrefs
 • SEMrush
 • Screaming Frog SEO Spider
 • Lighthouse (beépítve a Chrome böngészőbe)

Az on-page SEO egy folyamatos folyamat. Rendszeresen nézd át az oldalad a SEO szempontok figyelembevételével, különösen új tartalmak létrehozásakor, vagy ha jelentős változtatásokat eszközölsz a weboldalon.

Google Webmester Eszközök - Search Console

Honlapok elemzése SEO szempontból: Search Console

Honlapok elemzése SEO szempontból – Off-page SEO elemzés

Az off-page SEO elemzés a weboldaladon kívüli tényezőkre koncentrál, amelyek hatással vannak a keresőmotorok rangsorolására. Az off-page SEO egyik legfontosabb része a linképítés, de egyéb szempontokat is figyelembe kell venni.

Visszahivatkozások (backlinkek)

A backlinkek, azaz más oldalakról a sajátodra mutató linkek a weboldalad hitelességének erős szavazatai a keresőmotorok szemében. Fontos, hogy minőségi linkeket szerezz, releváns és megbízható weboldalakról. Az alábbiakra figyelj a backlink elemzésnél:

Linkprofil mennyisége: Hány oldal linkel rád? Minél több a különböző domainekről származó link, annál erősebb a profilod.

Linkek minősége: Domain tekintélye, relevánciája a témádhoz képest, a linkelő oldal és a link kontextusa. Néhány erős link sokkal többet ér, mint rengeteg spam oldalról jövő.

Horgony szöveg (anchor text): A linkként megjelenő szöveg. Lehetőleg releváns kulcsszavakat tartalmazzon, de változatos legyen a természetes hatás érdekében.

Linképítés módja: Hogyan szerezted a linkeket? A legjobb a természetes módszer, amikor a minőségi tartalmaidra önszántukól hivatkoznak. A Google tiltja a manipulatív linképítést.

Szociális média

Bár a közösségi média platformokról származó linkek általában nem közvetlen rangsorolási tényezők, mégis jelentős hatással lehetnek a weboldaladra:

Forgalomterelés: A népszerű posztok látogatókat generálhatnak.

Márkaismertség erősítése: Az aktív jelenlét pozitív képet alakíthat ki a márkád iránt.

Közvetett hatás a SEO-ra: A megosztások, visszajelzések ösztönözhetik más weboldalakat arra, hogy tartalmaidra hivatkozzanak.

social média: Honlapok elemzése SEO szempontból

Honlapok elemzése SEO szempontból

Egyéb off-page SEO tényezők

Márka említések: Még ha nincs is link, a neved vagy weboldalad említése is értékes a márkaépítés és hitelességteremtés szempontjából.

Helyi SEO: Google Cégem (Google My Business) profil kezelése, online értékelések hatással vannak a rangsorolásra, különösen a lokális, helyi keresések esetén.

Fórumok és szakmai közösségek: Ha releváns fórumokon hasznos hozzászólásokat teszel, időnként a profilodban megadott weboldalra is elhelyezhetsz linket. Vigyázz, spam jellegű kommenteléssel többet árthatsz, mint használsz!

Eszközök az off-page SEO elemzéshez

Számos SEO eszköz segíthet az off-page elemzésben. Íme néhány példa:

 • Google Search Console
 • Ahrefs
 • SEMrush
 • Majestic
 • Moz Link Explorer

Fontos megjegyzés: A linképítésben ma már a minőség sokkal lényegesebb a mennyiségnél. A Google büntetheti a weboldalakat a mesterséges linkek használatáért. A legjobb taktika olyan nagyszerű tartalom létrehozása, amelyre a felhasználók és a weboldaltulajdonosok természetes módon szeretnének hivatkozni.

SEO eszközök és források

Számos ingyenes és fizetős SEO eszköz és forrás áll rendelkezésedre, amelyek segíthetnek a weboldalad optimalizálásában és a keresőmotorokban elért helyezésed javításában.

Ingyenes eszközök

 • Google Search Console:A Google saját eszköze, amellyel megtudhatod, hogyan látja a Google a weboldalad, ellenőrizheted az indexelést, a hibákat, és figyelemmel kísérheted a kulcsszó helyezéseidet.
 • Google Analytics:Részletes statisztikákat kapsz a weboldalad forgalmáról, a látogatók viselkedéséről, a konverziókról és más fontos mutatókról.
 • Moz Beginner’s Guide to SEO: A Moz ingyenes online oktatóanyaga, amelyből elsajátíthatod az SEO alapjait. https://moz.com/beginners-guide-to-seo
 • SEMrush Free Plan:A SEMrush ingyenes csomagja korlátozott funkciókkal, de hasznos betekintést nyújt a kulcsszavakba, a versenytársakba és a backlinkekbe.
 • Ahrefs Free Backlink Checker:Az Ahrefs ingyenes eszköze, amellyel ellenőrizheted a weboldalad backlinkjeit.
 • Ubersuggest:Neil Patel ingyenes SEO eszköze, amely kulcsszókutatásra, tartalomötletekre és versenytárselemzésre is használható.

Fizetős eszközök

 • Ahrefs: Professzionális SEO eszköz, amely fejlett funkciókat kínál kulcsszókutatáshoz, backlink elemzéshez, rangsoroláskövetéshez és versenyelemzéshez.
 • SEMrush: Teljes körű SEO platform, amely a kulcsszókutatástól a tartalommarketingig terjedő funkciókat kínál.
 • Moz Pro: Széleskörű SEO eszközök, beleértve a rank trackinget, a backlink elemzést, a technikai SEO auditálást és a helyi keresőoptimalizálást.
 • Screaming Frog SEO Spider: Hatékony eszköz a weboldalad technikai SEO-jának feltérképezésére és hibák azonosítására.
 • Surfer SEO: Fejlett tartalom optimalizálási eszköz, amely segít a keresőmotorok számára relevánsabb tartalmak létrehozásában.

A SEO eszközök csak akkor hasznosak, ha megfelelően használod őket. Fontos, hogy megértsd az SEO alapelveit, és a céljaidnak megfelelő eszközöket válaszd ki.

További források:

Ne feledd: A SEO egy folyamatos folyamat. Rendszeresen figyeld a weboldalad teljesítményét, és végezz szükséges változtatásokat a keresőmotorokban elért helyezésed javítása érdekében.

Tippek és trükkök a sikeres SEO elemzéshez

A SEO elemzés egy összetett folyamat, de a megfelelő tippek és trükkök alkalmazásával hatékonyabbá teheted és javíthatod a weboldalad keresőmotoros helyezését. Íme néhány tipp, amire érdemes odafigyelni:

1. Célok meghatározása

Mielőtt elkezdenéd az elemzést, fontos, hogy meghatározd a céljaidat. Mit szeretnél elérni a SEO-val? Több forgalmat? Javuló konverziós arányt? Erősebb márkaismertséget? A célok meghatározása segít abban, hogy fókuszban tartsd az elemzést és a stratégiát.

2. Versenytársak elemzése

Azonosítsd a főbb versenytársaidat, és vizsgáld meg a weboldalaikat. Nézd meg, hogy milyen kulcsszavakra céloznak, milyen a linkprofiljuk, mire építik a tartalomstratégiájukat. Ezekből az információkból sokat tanulhatsz, megtalálhatod a saját lehetőségeidet.

3. Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás a SEO alapja. Azonosítsd azokat a kulcsszavakat, amelyekre a célközönséged keres. Használj kulcsszókutató eszközöket, és vedd figyelembe a keresési mennyiséget és a verseny mértékét is.

4. On-page SEO elemzés

Vizsgáld meg a weboldalad on-page SEO-ját. Ez magában foglalja a technikai SEO-t (pl. oldalbetöltési sebesség, mobiloptimalizálás), a tartalom SEO-t (pl. kulcsszavak használata, minőségi tartalom) és a felhasználói élményt (pl. navigáció, design).

5. Off-page SEO elemzés

Az off-page SEO elemzés a weboldaladon kívüli tényezőkre koncentrál. A legfontosabb része a linképítés, de egyéb szempontokat is figyelembe kell venni (pl. márka említések, helyi SEO).

6. Eszközök használata

Számos SEO eszköz áll rendelkezésedre, amelyek segíthetnek az elemzésben. Használj ingyenes és fizetős eszközöket is, attól függően, hogy milyen igényeid vannak.

7. Folyamatos monitorozás

A SEO nem egy egyszeri feladat. Rendszeresen figyeld a weboldalad teljesítményét, és végezz szükséges változtatásokat a keresőmotorokban elért helyezésed javítása érdekében.

További tippek

Használj strukturált adatokat: A strukturált adatok segítenek a keresőmotoroknak abban, hogy jobban megértsék a weboldalad tartalmát. Ez javíthatja a keresési eredményekben való megjelenésedet.

Optimalizáld a képeidet: A képek alt attribútumai, fájlnevei és leírásai is fontosak a SEO szempontjából.

építs minőségi linkeket: A minőségi backlinkek a weboldalad hitelességének erős szavazatai a keresőmotorok szemében.

Légy türelmes: A SEO nem varázslat. Időre van szükség ahhoz, hogy eredményeket érj el.

Fontos: A SEO egy folyamatosan fejlődő terület. Fontos, hogy naprakész maradj a legújabb trendekkel és változásokkal.

Ha követed ezeket a tippeket és trükköket, hatékonyabbá teheted a SEO elemzést és javíthatod a weboldalad keresőmotoros helyezését.

Következtetés – Honlapok elemzése SEO szempontból

A SEO elemzés egy kulcsfontosságú lépés weboldalad sikeréhez a digitális térben. Az itt leírt lépéseket, tanácsokat és eszközöket alkalmazva átfogó képet nyerhetsz webhelyed erősségeiről és gyenge pontjairól a keresőmotorok szemével.

Az elemzéssel azonosíthatod a következőket:

 • Technikai hibák: Olyan problémák, amelyek akadályozhatják a keresőbotokat a weboldalad megfelelő feltérképezésében, ezáltal rontva a helyezéseket.
 • Tartalmi hiányosságok: Vékony, kevés értéket nyújtó tartalmak, kulcsszavak helytelen használata stb.
 • Gyenge linkprofil: Alacsony minőségű, vagy nagyon kevés bejövő link esetén érdemes linképítésbe fektetni.
 • Felhasználói élmény problémái: Rossz design, túl lassú oldalbetöltés, mobilra optimalizálás hiánya – mind olyan tényezők, amik miatt a látogatók azonnal elpattannak, növelve a visszafordulási arányt.

Ezeknek a problémáknak a megoldásával a SEO elemzés megalapozhatja a sikeres keresőoptimalizálási stratégiát, ami a következőket eredményezheti:

 • Javuló keresőmotoros helyezések
 • Növekvő organikus forgalom
 • Erősödő márka ismertség
 • Hiteles, szakértői kép kialakítása a látogatók szemében
 • Konkurencia lehagyása a piacon.

Fontos megjegyezni, hogy a SEO nem hoz azonnali eredményeket. Folyamatos munkát és az algoritmus változásaihoz történő igazodást igényel.

A rendszeres elemzések elvégzésével és a weboldalad SEO szempontú fejlesztésével hosszú távon jelentős előnyökre tehetsz szert a vállalkozásod számára az online világban.

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

  16  +    =  20

   

   

  .

  Burai Barbi SEO szakember, Honlap SEO

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  6  +  2  =  

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .