A helyi keresőoptimalizálás fontossága: Lokális SEO

Helyi keresőoptimalizálás: Hogyan érheted el a célközönséget a helyi piacon

A helyi keresőoptimalizálás, más néven lokális SEO, egyre fontosabbá válik a kis- és középvállalkozások számára. Az online térben való verseny fokozódása mellett az emberek is egyre inkább a közvetlen környezetükben keresnek megoldásokat problémáikra. Miért utaznál a város túloldalára, ha a szomszédban is találsz egy remek fogorvost? Vagy miért rendelnél egy pizzát egy távoli étteremből, ha a közeli pizzéria is ugyanolyan finom és gyors? A helyi keresőoptimalizálás pontosan ebben segíthet: abban, hogy a helyi lakosok könnyedén rátaláljanak a vállalkozásodra.

De mit is jelent pontosan a helyi keresőoptimalizálás? A legtöbben hallottunk már az SEO-ról, vagyis a keresőoptimalizálásról, amelynek célja, hogy a weboldaladat minél előkelőbb helyre juttasd a Google keresési eredményeiben. A helyi SEO ezen belül egy speciális terület, amely arra fókuszál, hogy a vállalkozásodat a helyi keresők számára tegye vonzóbbá és könnyebben megtalálhatóvá. Az a lényege, hogy a weboldalad a helyi kereséseknél is jól szerepeljen.

Nézzünk egy példát: ha valaki beírja a Google-be, hogy „fogorvos Budapest”, a keresőoptimalizált weboldalak közül a helyi fogorvosok oldalai jelennek meg először. Azok a fogorvosok, akik megfelelően optimalizálták weboldalaikat a helyi keresésekhez, így magasabb eséllyel válnak azoknak a választottjává, akik a közelben keresnek fogorvosi szolgáltatásokat. Így ha például egy budapesti fogorvos vagy, akkor a helyi keresőoptimalizálás elengedhetetlen számodra.

A helyi keresőoptimalizálás lényegében segít abban, hogy a potenciális ügyfelek könnyebben rátaláljanak a vállalkozásodra. Egy jól megtervezett és kivitelezett helyi SEO stratégia révén jelentős növekedést érhetsz el a forgalomban, és erősítheted a helyi közösségen belüli láthatóságodat. Ezen kívül további előnyei is vannak, például a költséghatékonyság és a célzott marketing.

Most, hogy már tudod, miért fontos a helyi keresőoptimalizálás, olvass tovább, és megtudhatod, hogyan alakíthatsz ki hatékony stratégiát a helyi piacon történő siker érdekében!

Miért fontos a helyi keresőoptimalizálás?

A helyi keresőoptimalizálás (lokális SEO) napjainkban már nem csupán egy divatos kifejezés a digitális marketing világában, hanem egy elengedhetetlen eszköz a kis- és középvállalkozások számára. Az életünk egyre inkább online térbe költözik, a fogyasztók pedig egyre gyakrabban keresnek helyi szolgáltatókat és termékeket az interneten. Miért olyan fontos a helyi keresőoptimalizálás, és milyen előnyöket hozhat számodra a lokális SEO? Nézzük pontról pontra az előnyöket.

 1. Lokális ügyfelek elérése: Az emberek az internetre fordulnak, amikor helyi üzleteket, szolgáltatásokat vagy éttermeket keresnek. A helyi SEO segít abban, hogy az üzleted a keresők látókörébe kerüljön, így több ügyfelet vonzhatsz be az ajtódon.
 2. Helyi keresésekből származó forgalom növelése: A Google keresőjében történő helyi keresések folyamatosan növekednek. Ha optimalizáltad a weboldaladat a helyi keresők számára, akkor növeled az esélyed, hogy a weboldaladra látogatók közül sokan valódi vásárlókká váljanak.
 3. Versenyképesség a helyi piacon: A helyi SEO segít abban, hogy megelőzd a helyi versenytársaidat a keresőben, és így a lehetséges vásárlók számára is vonzóbbá válj. Az online láthatóság növelése révén előnybe kerülhetsz a konkurenciával szemben.
 4. Költséghatékony megoldás: A helyi keresőoptimalizálás egy viszonylag költséghatékony megoldás, hiszen nem kell hirdetésekre költened, hogy több ügyfelet szerezz. Az eredmények tartósak, így hosszú távon is megtérül az SEO-ba fektetett energia és idő.
 5. Megbízhatóság és hitelesség: A helyi SEO segít a vállalkozásodnak abban, hogy megbízhatóbbnak és hitelesebbnek tűnjön a potenciális ügyfelek szemében. Azok az üzletek, amelyek a keresők első oldalán jelennek meg, általában megbízhatóbbnak tűnnek a felhasználók számára.
 6. Pozitív értékelések és visszajelzések: A helyi keresőoptimalizálás segít abban, hogy több pozitív értékelést szerezz a vállalkozásod számára, amelyek növelik az üzleted hitelességét és vonzerejét az új ügyfelek számára.

Összességében elmondható, hogy a helyi keresőoptimalizálás a kis- és középvállalkozások számára elengedhetetlen, ha szeretnék megszólítani és elérni a helyi közönséget. Az online térben való láthatóság növelése révén nagyobb eséllyel vonzhatsz be új ügyfeleket és növelheted a forgalmadat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és kezdj el foglalkozni a helyi keresőoptimalizálással még ma!

A helyi keresőoptimalizálás fontossága: Lokális SEO

A helyi keresőoptimalizálás fontossága: Lokális SEO

Hogyan működik a helyi keresőoptimalizálás?

Gondoltad volna, hogy a helyi keresőoptimalizálás, más néven lokális SEO, nem csak a nagyvállalatoknak kínál lehetőséget, hanem a kis- és középvállalkozásoknak is hatalmas előnyt jelenthet? De hogyan is működik pontosan ez a folyamat? Ne aggódj, most bemutatom lépésről-lépésre!

 1. Helyi kulcsszavak kiválasztása: Az első lépés a helyi kulcsszavak meghatározása. Gondolj bele, ha például egy szegedi pizzériát üzemeltetsz, akkor a „pizzéria Szeged” vagy „legjobb pizza Szeged” kifejezések kulcsfontosságúak lehetnek számodra. A helyi kulcsszavakban gyakran szerepel egy város, kerület vagy régió neve, ami segíti a potenciális ügyfelek abban, hogy rátaláljanak a vállalkozásodra.
 2. Google My Business profil létrehozása: A Google My Business (GMB) egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megjelenítsd vállalkozásodat a Google keresőben és Térképen. Töltsd ki a profilodat a lehető legteljesebb mértékben, adj meg minden fontos információt, például címet, telefonszámot, nyitvatartási időt és képeket. A GMB-profilodnak köszönhetően a vállalkozásod megjelenik a helyi keresési eredményekben is, ami növeli az online láthatóságodat.
 3. Weboldal optimalizálása a helyi keresésekhez: Az optimalizálás során érdemes helyi kulcsszavakat használni a weboldalad tartalmában, a meta címsorokban és leírásokban. Ne felejtsd el hozzáadni a vállalkozásod címét és elérhetőségeit is a weboldaladra. Így a keresőmotorok könnyen azonosítják, hogy a vállalkozásod melyik területen működik.
 4. Helyi linképítés: A helyi linképítés a helyi keresőoptimalizálás egyik fontos eleme. Keress lehetőségeket a helyi kapcsolatépítésre, például a helyi médiával, együttműködési lehetőségeket más helyi vállalkozásokkal, vagy részt vehetsz helyi rendezvényeken és programokon.
 5. Pozitív értékelések gyűjtése: Az értékelések és visszajelzések fontosak a helyi keresőoptimalizálásban. Kérj megelégedett ügyfeleidet, hogy írjanak pozitív értékelést a Google My Business profilodra vagy más online platformokra. Ezek az értékelések növelik a vállalkozásod hitelességét és vonzerejét a potenciális ügyfelek szemében.

Összességében a helyi keresőoptimalizálás segít abban, hogy a vállalkozásod a helyi keresők látókörébe kerüljön. Egy jól megtervezett és kivitelezett helyi SEO stratégia hozzájárulhat a forgalmad növekedéséhez és az üzleted sikeréhez. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd ki a részleteket, és gondosan tartsd szem előtt a célközönséged igényeit és elvárásait.

A helyi keresőoptimalizálás fontossága: Lokális SEO

A helyi keresőoptimalizálás fontossága: Lokális SEO

Alapvető lépések a helyi keresőoptimalizálásban

A helyi keresőoptimalizálás nem csak egy komplex folyamat, de egy igazán izgalmas út is a vállalkozásod sikeréhez! Most bemutatom az alapvető lépéseket, amelyekkel sikeresen elérheted a helyi közönséget. T

 1. Határozd meg a célodat: Kezdd azzal, hogy tisztázod a céljaidat. Szeretnél több helyi ügyfelet, nagyobb forgalmat, vagy esetleg online ismertséget növelni? Határozd meg a céljaidat, és tartsd szem előtt a helyi keresőoptimalizálás folyamán.
 2. Válaszd ki a helyi kulcsszavakat: Keresd meg azokat a kulcsszavakat, amelyekkel a helyi közönség a szolgáltatásaidat vagy termékeidet keresi. Az ilyen kulcsszavak gyakran tartalmaznak egy város, kerület vagy régió nevét. Készíts egy listát a legfontosabb helyi kulcsszavakról, és használd ezeket a weboldalad tartalmában.
 3. Töltsd ki a Google My Business profilodat: A Google My Business egy nagyszerű eszköz a vállalkozásod online láthatóságának növelésére. Töltsd ki a profilodat teljesen, adj meg minden fontos információt, és tartsd naprakészen a nyitvatartási időt, elérhetőségeket és képeket.
 4. Optimalizáld a weboldaladat: Használd a helyi kulcsszavakat a weboldalad címsorában, meta leírásában és tartalmában. Tartsd szem előtt, hogy a weboldaladnak gyorsnak és mobilbarátnak kell lennie, mivel a legtöbb helyi keresés mobiltelefonról történik.
 5. Építs helyi linkeket: Keress lehetőségeket a helyi kapcsolatépítésre. Vegyél részt helyi rendezvényeken, építs kapcsolatokat más helyi vállalkozásokkal, és írj vendégbejegyzéseket a helyi médiában. A minőségi, helyi linkek növelik a weboldalad hitelességét a keresőmotorok szemében.
 6. Gyűjts pozitív értékeléseket: Az ügyfelek véleménye fontos a helyi keresőoptimalizálásban. Kérj megelégedett ügyfeleidet, hogy írjanak pozitív értékelést a Google My Business profilodra vagy más online platformokra. Ezek az értékelések növelik a vállalkozásod hitelességét és vonzóbbá teszik az új ügyfelek számára.
 7. Értékeld ki az eredményeket: Ne felejtsd el rendszeresen ellenőrizni az eredményeidet. Nézd meg, melyik stratégiák hozzák a legtöbb forgalmat és konverziót, és folyamatosan finomítsd a helyi keresőoptimalizálási stratégiádat.

A helyi keresőoptimalizálásban nincs varázsszer, csak sok odafigyelés és kitartás. De ha követed ezeket az alapvető lépéseket, hamarosan látni fogod az eredményeket a forgalomban és az ügyfélkör növekedésében.

Hogyan optimalizáld a weboldalad helyi keresésekhez?

Weboldalad optimalizálása a helyi keresésekhez nem csak a keresőmotorok számára teszi könnyebbé vállalkozásod megtalálását, de a potenciális ügyfelek számára is hasznos információkat nyújt. Nézzük meg, hogyan optimalizálhatod weboldaladat a helyi keresésekhez, és milyen egyszerű lépésekkel teheted még hatékonyabbá online jelenlétedet!

 1. Használd a helyi kulcsszavakat: Válaszd ki azokat a kulcsszavakat, amelyekre a helyi közönség keres, és építsd be ezeket a weboldalad tartalmába. Használd őket a címsorokban, meta leírásokban, szövegben és képek címkéiben. Például, ha pékséget üzemeltetsz Budapesten, használd a „friss péksütemény Budapest” vagy „legfinomabb kifli Budapest” kulcsszavakat.
 2. Adj meg minden fontos információt: Töltsd ki weboldaladat a vállalkozásod minden fontos információjával. A címed, telefonszámod és nyitvatartási idődnek könnyen megtalálhatónak kell lennie a weboldaladon. Ha van online foglalási lehetőséged, ne felejtsd el azt is megemlíteni.
 3. Tartsd szem előtt a mobil felhasználókat: A helyi keresések nagy része mobiltelefonokról történik, így weboldaladnak gyorsan kell betöltődnie és jól kell kinéznie a mobilkijelzőkön is. Ügyelj arra, hogy a betűk legyenek jól olvashatók, a képek ne torzuljanak, és a navigáció is könnyen kezelhető legyen.
 4. Használd a strukturált adatokat: A strukturált adatok segítenek a keresőmotoroknak megérteni weboldalad tartalmát. Használd őket arra, hogy megjelöld vállalkozásod címét, telefonszámát, nyitvatartási idejét és más fontos információkat. Így a Google és más keresőmotorok könnyebben azonosítják, hogy melyik területen működik vállalkozásod.
 5. Optimalizáld a belső linkeket: A belső linkek segítenek a látogatóknak és a keresőmotoroknak is jobban navigálni a weboldaladon. Használd a helyi kulcsszavakat az anchor szövegekben (a linkek szövegében), és mutass olyan oldalakra, amelyek relevánsak a látogatók számára.
 6. Készíts helyi tartalmakat: Írj blogbejegyzéseket vagy cikkeket, amelyek a helyi közönség számára érdekesek lehetnek. Beszélj a helyi eseményekről, közösségi kezdeményezésekről vagy más helyi témákról, amelyek vonzóak lehetnek a célcsoportod számára.
 7. Kérj pozitív értékeléseket: Bátorítsd megelégedett ügyfeleidet, hogy írjanak pozitív értékelést a vállalkozásodról. Ezek az értékelések növelik a vállalkozásod hitelességét és megkönnyítik az új ügyfelek számára a döntést.

Ezekkel az egyszerű lépésekkel könnyedén optimalizálhatod weboldaladat a helyi keresésekhez, és javíthatsz az online láthatóságodon. Emellett ne felejtsd el, hogy a folyamatos frissítés és a változó trendekhez való alkalmazkodás is kulcsfontosságú a helyi keresőoptimalizálásban.

A helyi keresőoptimalizálás fontossága: Lokális SEO

A helyi keresőoptimalizálás fontossága: Lokális SEO

Az értékelések és visszajelzések szerepe a helyi keresőoptimalizálásban

Az értékelések és visszajelzések nem csak a vállalkozásod hírnevének és online hitelességének növelésében játszanak kulcsszerepet, de a helyi keresőoptimalizálásban is nagy jelentőséggel bírnak. Nézzük meg, hogyan segítenek ezek az értékes információk elérni a helyi közönséget, és miért érdemes foglalkoznod velük!

 1. Megnövelik a hitelességedet: Az emberek megbíznak mások véleményében. Amikor pozitív értékeléseket és visszajelzéseket kap a vállalkozásod, az megnöveli a hitelességedet és vonzóbbá teszi az új ügyfelek számára. A jó értékelések azt is bizonyítják, hogy vállalkozásod valódi, megbízható és a helyi közösség tagja.
 2. Javítják a helyi keresőoptimalizálást: A pozitív értékelések növelik a weboldalad rangját a keresőmotorok eredményeiben, különösen a helyi keresések esetében. A Google és más keresőmotorok figyelembe veszik az értékeléseket és a visszajelzéseket a weboldal rangsorolásánál, így ezek a tényezők közvetlenül befolyásolják az online láthatóságodat.
 3. Segítenek megérteni az ügyfeleidet: Az értékelések és visszajelzések értékes információkkal szolgálnak az ügyfeleid igényeiről, elvárásairól és érzéseiről. Az őszinte vélemények segítenek megtalálni a fejlesztési területeket és megérteni, mi az, ami valóban fontos az ügyfeleid számára.
 4. Növelik az ügyfél-elkötelezettséget: Amikor válaszolsz az értékelésekre és visszajelzésekre, azt mutatod, hogy érdekel az ügyfeleid véleménye és foglalkozol velük. Ez növeli az ügyfél-elkötelezettséget és a hűséget, és erősíti az ügyfél-vállalkozás kapcsolatot.
 5. Építenek közösséget: A pozitív értékelések és visszajelzések ösztönzik az új ügyfeleket, hogy kipróbálják a termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Ezzel pedig növekszik a közösséged és erősödik a helyi jelenléted.

Összefoglalva, az értékelések és visszajelzések kulcsszerepet játszanak a helyi keresőoptimalizálásban, a vállalkozásod hitelességének növelésében és az ügyfél-elkötelezettség erősítésében. Ne hagyd figyelmen kívül ezeket az értékes információkat, és ne felejtsd el válaszolni rájuk, hogy még erősebb kapcsolatot építhess az ügyfeleiddel.

Helyi linképítési stratégiák

A helyi linképítés az egyik legfontosabb tényező a helyi keresőoptimalizálásban. A helyi linkek erősítik az online hitelességedet, növelik a weboldalad rangját a keresőmotorok eredményeiben és elősegítik a helyi közönség elérését. Lássuk, milyen stratégiákat alkalmazhatsz a helyi linképítésben, hogy még erősebbé tedd online jelenlétedet!

 1. Keress helyi partnereket: Dolgozz együtt más helyi vállalkozásokkal, szervezetekkel vagy közösségekkel. Építs kölcsönösen előnyös kapcsolatokat, és cseréljetek linkeket egymás weboldalaival. Például, ha éttermet üzemeltetsz, cserélj linkeket egy közeli szállodával vagy egy helyi borászattal.
 2. Részt veszel helyi eseményeken: Vegyél részt helyi rendezvényeken, fesztiválokon vagy jótékonysági eseményeken. Támogasd a helyi közösségeket, és kérj linkeket a rendezvények weboldalairól. Ezzel nem csak a helyi közösségekkel építhetsz kapcsolatokat, de növelheted is a weboldalad rangját a keresőmotorokban.
 3. Készíts helyi tartalmakat: Írj cikkeket, blogbejegyzéseket vagy más tartalmakat, amelyek a helyi közösség számára érdekesek. Beszélj a helyi eseményekről, hírekről vagy témákról, és oszd meg a tartalmakat a közösségi médiában. A helyi linkek, amelyek ezekből a tartalmakból származnak, növelik a weboldalad rangját a keresőmotorokban.
 4. Használd a helyi címtárakat: Regisztrálj a helyi címtárakban, mint például a Google My Business, Yelp vagy Foursquare. Töltsd ki a vállalkozásod minden információját, és kérj linkeket a weboldaladra. A helyi címtárak növelik a weboldalad láthatóságát a helyi közönség számára, és erősítik a helyi keresőoptimalizálást.
 5. Gyűjtsd be az értékeléseket: Kérj az ügyfeleidtől, hogy értékeljék a vállalkozásodat a helyi címtárakban és más online platformokon. Az értékelések növelik a weboldalad hitelességét és megkönnyítik a helyi linkek építését.
 6. Légy aktív a közösségi médiában: Légy aktív a közösségi médiában, és építs kapcsolatokat a helyi közösséggel. Ossz meg helyi tartalmakat, és kérj linkeket a weboldaladra. A közösségi média növeli a weboldalad láthatóságát és elősegíti a helyi linképítést.

Összességében a helyi linképítési stratégiák segítenek növelni a weboldalad rangját a keresőmotorokban, erősíteni az online hitelességedet és elérni a helyi közönséget. Ne felejtsd el, hogy a helyi linképítés nem csak a linkek számáról szól, hanem az értékes, tartós kapcsolatok építéséről is.

A helyi keresőoptimalizálás jövője

A helyi keresőoptimalizálás területe gyorsan fejlődik, és az elkövetkező években is további változásokat hozhat magával. A technológiai fejlődés, az új eszközök megjelenése és a fogyasztói szokások változása mind hatással lesznek erre a területre. Nézzük meg, milyen irányba haladhat a helyi keresőoptimalizálás a jövőben!

 1. Hangalapú keresések növekedése: Az okos hangasszisztensek, mint például az Amazon Alexa vagy a Google Assistant, egyre népszerűbbek. A felhasználók egyre gyakrabban használják ezeket az eszközöket helyi keresésekhez. Ennek megfelelően a helyi keresőoptimalizálásnak is alkalmazkodnia kell a hangalapú keresésekhez.
 2. Mesterséges intelligencia és gépi tanulás: A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás egyre nagyobb szerepet játszanak a keresőmotorok rangsorolásában. A helyi keresőoptimalizálásban is fontos lehet a mesterséges intelligencia alkalmazása, például az ügyfélkommunikációban, az értékelések elemzésében vagy a keresőmotoroknak való megfelelésben.
 3. Helyi tartalom iránti igény: A helyi közösségek számára értékes tartalmak egyre fontosabbá válhatnak. A vállalkozásoknak érdemes lesz olyan tartalmakat létrehozniuk, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a helyi közösségekhez és eseményekhez. Ezek a tartalmak növelhetik a helyi közönség elkötelezettségét és elősegíthetik a helyi keresőoptimalizálást.
 4. Mobil-optimalizáció fontossága: A mobilkészülékeken történő keresések száma továbbra is növekedni fog. A helyi keresőoptimalizálásban is egyre fontosabbá válik a mobil-optimalizáció, például a gyors betöltési idők vagy a mobilbarát weboldaldesign.
 5. Augmentált valóság és virtuális valóság: Az augmentált valóság és a virtuális valóság technológiái egyre népszerűbbek, és a helyi keresőoptimalizálásban is szerepet kaphatnak. Például a helyi üzletek virtuális túrái, az augmentált valóságban megjelenített promóciók vagy az interaktív helyi térképek mind növelhetik a helyi közönség érdeklődését.

A helyi keresőoptimalizálás területe tehát folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik az új technológiákhoz és a fogyasztói szokások változásaihoz. A vállalkozásoknak érdemes folyamatosan naprakészen tartaniuk a helyi keresőoptimalizálási stratégiáikat, hogy sikeresek maradhassanak a helyi piacon.

Összefoglalás

A helyi keresőoptimalizálás ma már elengedhetetlen eszköze a vállalkozásoknak, ha hatékonyan szeretnék elérni a helyi közönséget. A technológiai fejlődés és az új eszközök megjelenése új lehetőségeket kínálnak a helyi vállalkozások számára, hogy még szorosabb kapcsolatot építsenek ki a közönségükkel. A helyi keresőoptimalizálás azonban nem csak a keresőmotoroknak való megfelelésről szól. Sokkal inkább arról, hogyan tudjuk a legjobban kiszolgálni a közönségünket és értéket nyújtani számukra.

A helyi keresőoptimalizálás kulcselemei közé tartozik a weboldal optimalizálása a helyi keresésekhez, a helyi tartalmak létrehozása, a helyi címtárak használata, az értékelések és visszajelzések gyűjtése, valamint a helyi linképítési stratégiák alkalmazása. Minden vállalkozásnak saját stratégiát kell kidolgoznia, amely a helyi közönség igényeire és elvárásaira összpontosít.

A helyi keresőoptimalizálás jövője is izgalmasnak ígérkezik. A hangalapú keresések, a mesterséges intelligencia, a helyi tartalom iránti igény, a mobil-optimalizáció, valamint az augmentált és virtuális valóság technológiái mind további lehetőségeket kínálnak a helyi vállalkozások számára. Az a vállalkozás, amely képes alkalmazkodni ezekhez az új trendekhez, és értéket nyújtani a közönségének, biztosan sikeres lesz a helyi piacon.

Összefoglalva, a helyi keresőoptimalizálás a vállalkozások számára lehetőséget kínál arra, hogy megszilárdítsák helyi jelenlétüket, növeljék eladásaikat és erősítsék kapcsolataikat a közönségükkel.

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

    +  49  =  53

   

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot  30 napon keresztül biztosítom számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@honlapseo.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem a szolgáltatást!” gombra kattintással Burai Károlyné Ev- val (2027 Dömös, Táncsics M. u. 50., adószám: 6768775-1-31 ) kötöd.

  Burai Barbi SEO szakember, Honlap SEO

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  9  +  1  =  

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .