A Google algoritmusok megértése

A Google algoritmusok megértése: A legfrissebb változások és azok hatása az SEO-ra

Az internetes keresés világa folyamatosan változik és fejlődik. Gondoljunk csak bele: amikor először találkoztunk a Google-lel, még kis csecsemőként, ki gondolta volna, hogy egy nap ez lesz a digitális világunk középpontja? Ma már szinte bármit megtudhatunk ezzel az eszközzel, egy egyszerű kereséssel. De valaha elgondolkodtunk azon, hogy mi áll a háttérben? Hogyan dönti el a Google, melyik oldal jelenjen meg elsőként, és melyik kerüljön hátrébb? A válasz: a Google algoritmusok megértésében rejlik.

Ez az algoritmus – vagy inkább algoritmusok halmaza – egy bonyolult, de rendkívül érdekes rendszer, amelyet a Google folyamatosan frissít és finomít. A cél? A lehető legjobb és legrelevánsabb tartalmak szolgáltatása a keresők számára. Azonban ezek a változások gyakran okoznak fejfájást azoknak, akiknek az a feladata, hogy a weboldalakat az élbolyban tartsák: a SEO szakembereknek.

Most belemerülünk a Google algoritmusok rejtélyes világába, és felfedezzük, hogy a legújabb frissítések hogyan formálják át az optimalizálási stratégiákat. Így, felfegyverkezve a legfrissebb tudással, jobban megérthetjük, miért is olyan fontos a keresőoptimalizálás és hogyan alkalmazkodhatunk a változásokhoz.

A Google algoritmusok alapjai

Ahhoz, hogy megértsük, miért olyan fontos a Google algoritmusok ismerete, képzeljünk el egy hatalmas könyvtárat. Ez a könyvtár a világ összes könyvét tartalmazza, és a te feladatod, hogy pillanatok alatt megtaláld azt az egy könyvet, amelyik a leginkább megfelel a látogató kéréseinek. Nem egyszerű feladat, ugye?

Nos, a Google algoritmusának éppen ez a munkája, csak éppen weboldalakkal. A világháló hatalmas információ tengerében, az algoritmus segít eligazodni nekünk, felhasználóknak.

De mi is pontosan az algoritmus? Alapvetően egy matematikai formula, egy utasítássor, amelyet a Google készített el annak érdekében, hogy a kereséseinkre a lehető legjobb és legrelevánsabb válaszokat adja. Az algoritmusok folyamatosan fejlődnek, ahogy a technológia és az internetezők igényei is.

Az algoritmus nem csak egyetlen tényezőt vesz figyelembe több, mint 200 tényezőből állítják össze, melyeket folyamatosan változtatnak, finomítanak. Számos változója van, többek között:

 • A weboldal tartalma: Mennyire releváns és minőségi az adott keresésre?
 • A linképítés: Mennyire népszerű az oldal, hány másik weboldal hivatkozik rá?
 • Felhasználói viselkedés: Mennyi időt töltenek az emberek az oldalon? Gyorsan visszatérnek-e a keresési eredményekhez?

És bár sokan próbálják megfejteni a Google algoritmusának minden titkát, egy dolog biztos: soha nem lesz teljesen átlátható. A Google rendszeresen frissíti az algoritmusát, hogy a csalókat kizárja és a valóban értékes tartalmakat előtérbe helyezze.

Ami viszont a legfontosabb: minél jobban megértjük az algoritmus működését és az azt alakító változásokat, annál hatékonyabban tudjuk weboldalainkat a felhasználók igényeihez igazítani.

Tehát, amíg a Google folyamatosan dolgozik azon, hogy az algoritmus még okosabb és hatékonyabb legyen, nekünk, weboldal tulajdonosoknak és SEO szakembereknek az a feladatunk, hogy lépést tartsunk ezzel a változással és folyamatosan tanuljunk belőle.

A Google algoritmusok megértése

A Google algoritmusok megértése

Az utóbbi időszak jelentős frissítései

Az internet világában egy év is hosszú időnek számít. És amikor a Google algoritmusáról beszélünk, egy év alatt rengeteg változás történhet. Ahhoz, hogy képben legyünk, nézzünk bele az utóbbi időszak legfontosabb frissítéseibe, és próbáljuk meg megérteni, hogyan is formálják át ezek az online jelenlétünket.

Core Updates: Kezdjük a nagyobbaknál. A Google szokott „mag-frissítéseket” vagy Core Updates-t bevezetni, amelyek gyakran a rangsorolási tényezők egész sorát érintik. Ezek a frissítések azt célozzák meg, hogy a keresési eredmények még relevánsabbak és pontosabbak legyenek. Ha arra ébredsz egy napon, hogy a weboldalad hirtelen megváltozott a rangsorolásában, akkor valószínűleg egy ilyen frissítés következményét látod.

BERT és MUM: A Google nem csak a hagyományos SEO tényezőket érintő frissítéseket vezet be. Az utóbbi időben nagy hangot kapott a BERT, egy természetes nyelvfeldolgozási modell, amely sokkal jobban érti az emberek nyelvhasználatát. Nemrég pedig a MUM, egy még bonyolultabb AI rendszer, ami még jobban megérti a keresési szándékot és képes több nyelven is információkat keresni.

Mobile-first indexing: Az emberek egyre többet keresnek mobiltelefonról, és a Google erre reagálva elindította a „mobile-first indexing” stratégiáját. Ez azt jelenti, hogy az algoritmus elsősorban a mobilbarát weboldalakat részesíti előnyben a rangsorolásnál.

Az utóbbi időszak frissítései azt mutatják, hogy a Google elkötelezett amellett, hogy a keresési eredmények minél jobban tükrözzék a felhasználók valós szándékait és igényeit. Az is egyértelmű, hogy a technológiai fejlődés üteme nem lassul, és a digitális marketingeseknek, SEO szakembereknek folyamatosan naprakészeknek kell maradniuk.

Egy dolog biztos: az algoritmusok világában nincs állóvíz. Mindig van új kihívás, új lehetőség és persze új tanulság, amit levonhatunk. És ha lépést tartunk ezekkel a változásokkal, akkor weboldalaink is virágzóbbak és látogatottabbak lehetnek.

A Google algoritmusok megértése

A Google algoritmusok megértése

Hogyan ismerhetjük fel, ha egy frissítés érintette az oldalunkat?

Akkor is, ha minden nap a Google algoritmusának mélységeiben élünk, mint SEO szakemberek, vagy ha csak időről-időre frissítjük vállalkozásunk honlapját, egy dologban mindannyian egyetértünk: az algoritmus változásai néha észrevétlenül is megzavarhatnak minket. De hogyan tudhatjuk meg biztosan, hogy az oldalunkat érintette-e egy frissítés? Hadd adjunk néhány tippet!

Változások a forgalomban: Az egyik leggyakoribb jele annak, hogy egy frissítés érintette az oldalunkat, a drámai változások a weboldal forgalmában. Egy esetleges csökkenés vagy növekedés mindig okot ad arra, hogy közelebbről is megvizsgáljuk az okokat.

Keresési pozíciók ingadozása: Használd az olyan eszközöket, mint a Google Search Console, hogy nyomon kövesd az oldalad rangsorolását. Ha jelentős változásokat tapasztalsz a pozícióban, az jelzés lehet egy frissítésre.

Eszközök és analitika: Használj SEO analitikai eszközöket, mint például az SEMrush vagy az Ahrefs, hogy pontos képet kapj az oldalad teljesítményéről. Ezek az eszközök kifejezetten arra készültek, hogy részletes betekintést nyújtsanak az oldalad állapotáról.

Összehasonlítás a konkurenciával: Nézd meg, hogyan teljesítenek a versenytársaid. Ha ők is hasonló változásokat tapasztalnak, az egy jelzés lehet egy ágazatot érintő algoritmus frissítésre.

Végül, de nem utolsósorban, fontos emlékezni arra, hogy a Google algoritmus frissítése nem feltétlenül rossz dolog. Igen, néha csökkenhet a forgalmunk, de ez is lehetőség arra, hogy újraértékeljük és finomítsuk SEO stratégiánkat. Minden változás új lehetőséget hoz, hogy jobban megértsük a célközönségünk igényeit és ezzel javítsuk online jelenlétünket.

 

A frissítések hatása az SEO-ra

A rangsorolási tényezők változása: miért mozoghatnak meg a weboldalak a keresési eredmények között?

Mindannyian tapasztaltuk már azt az érzést. Az egyik nap még a keresési eredmények első oldalán vagyunk, másnap pedig már alig találjuk magunkat. A pozícióingadozások nem csupán rejtélyek, hanem gyakran feszültséget is okoznak. De vajon mi áll ezek mögött? Merüljünk el a rangsorolási tényezők változó világában!

Algoritmus frissítések: Ahogyan korábban is említettük, a Google gyakran finomítja algoritmusát, hogy a keresőjében a legjobb eredményeket nyújtsa. Egy-egy frissítésnél előfordulhat, hogy bizonyos tényezők fontossága megváltozik, ami befolyásolhatja az oldalak rangsorolását.

Tartalmi frissítések: A tartalom király! Ha friss, értékes tartalmat teszel közzé, az javíthatja az oldalad pozícióját. Ugyanakkor, ha a konkurencia frissítéseket végez, vagy új tartalmat ad hozzá, ez az ő oldaluk rangsorolását is befolyásolhatja.

Backlink profil változások: A bejövő linkek minősége és mennyisége kulcsfontosságú tényező. Ha elveszítesz néhány értékes backlinket, vagy rossz minőségű linkek mutatnak rád, az befolyásolhatja a pozíciódat.

Felhasználói viselkedés: Az olyan tényezők, mint az oldalon töltött idő, a visszapattanási arány, vagy az oldalon belüli kattintások száma is számítanak. Ha a látogatók nem találják hasznosnak az oldaladat, az az algoritmus szemében is negatívan hathat.

Mobilbarátság: A mobil elsődlegesség korszakában, ha az oldalad nem optimalizált mobilra, az jelentős veszteséget jelenthet a rangsorban.

Technikai problémák: Lassú betöltődési sebesség, rosszul implementált meta adatok, duplikált tartalom – csak néhány a technikai problémák közül, amelyek hátráltathatják az oldalad rangsorolását.

A versenytársak tevékenysége: Az internetes jelenlét nem csak a saját tevékenységeidről szól, hanem arról is, hogy mit csinálnak a versenytársaid. Ha ők aktívabban fejlesztik weboldalukat, ez befolyásolhatja az eredményeket.

Összefoglalva: az online világban minden mozgásban van, és a keresési eredmények sem kivétel. Ahelyett, hogy aggódnánk minden egyes pozíciómódosulás miatt, érdemes az alapokra koncentrálni: minőségi tartalom, jó felhasználói élmény és a weboldal technikai állapotának folyamatos ellenőrzése. Ha ezeket szem előtt tartjuk, akkor könnyebbé válik az ingadozások közötti navigálás és a siker felé vezető út.

Hogyan alkalmazkodjunk az új frissítésekhez?

A SEO alapvető feladatai a változó környezetben

Kulcsszókutatás: A kezdetekben a kulcsszókutatás jelentette az SEO alapját, és ez ma sem változott. Fontos, hogy folyamatosan frissítsd a kulcsszavak listáját és figyelembe vedd az aktuális trendeket és felhasználói szokásokat.

Mobil optimalizáció: Ahogy említettük, a mobil elsődlegesség fontosabb, mint valaha. Győződj meg róla, hogy az oldalad gyorsan betöltődik és használható mobilról.

ERT és más AI modellek: Ismerkedj meg a természetes nyelvfeldolgozás legújabb trendjeivel, és alkalmazd azokat a tartalmaidban, hogy jobban megértsd a felhasználói szándékot.

Minőségi tartalom: Készíts értékes, információs és eredeti tartalmat, amely megválaszolja a felhasználók kérdéseit és igényeit. Ez az, amit a Google is keres!

Technikai SEO: Ellenőrizd az oldalad betöltődési sebességét, javítsd a belső linkelési struktúrát, és győződj meg róla, hogy nincsenek technikai problémák, mint például duplikált tartalom vagy rosszul beállított robot.txt fájlok.

UX (Felhasználói élmény): A weboldalaidnak nem csak a keresőknek, hanem az embereknek is tetszenie kell. Egy intuitív, jól tervezett oldal, amely könnyen navigálható, elősegíti a magasabb konverziós arányt és a jobb rangsorolást.

Backlink építés: Míg a minőségi tartalom létrehozása kulcsfontosságú, a jó minőségű, releváns backlinkek megszerzése is hatalmas lökést adhat az oldaladnak a rangsorolásban.

Állandó tanulás és adaptálódás: Kövesd a SEO közösséget, olvass blogokat, fórumokat és hírleveleket, és legyél kész arra, hogy alkalmazkodj az új trendekhez és változásokhoz.

A Google algoritmusok megértése

A Google algoritmusok megértése

Miért fontos a folyamatos képzés és a piaci változások nyomon követése?

Ismered azt az érzést, amikor úgy érzed, hogy mindent tudsz egy adott témáról, majd egy nap arra ébredsz, hogy a világ körülötted megváltozott? Nos, az üzleti világban és a szakmák széles körében pont így működik ez. A folyamatos képzés és a piaci változások monitorozása nem csupán ajánlott, hanem létfontosságú. De miért is?

A technológia rohamos fejlődése: Nap mint nap új technológiák, eszközök és megoldások látnak napvilágot. Ha nem tartjuk vele a lépést, könnyen lemaradhatunk a konkurenciától.

A fogyasztói igények változása: Ahogyan a társadalom változik, úgy változnak a fogyasztói szokások és igények is. Ha nem figyelünk rájuk, elszalaszthatjuk azokat az alkalmakat, amelyekkel elérhetjük őket.

A verseny soha nem alszik: A konkurens cégek és szakemberek is folyamatosan képzik magukat. Ha nem tesszük ugyanezt, könnyen hátrányba kerülhetünk.

A hibák költségesek lehetnek: A piaci változások figyelmen kívül hagyása vagy a rosszul informált döntések drágák lehetnek. Folyamatos tanulással elkerülhetjük a buktatókat.

Az innováció vezető szerepet játszik: Aki ismeri a legújabb trendeket és alkalmazza őket, az úttörő lehet a piacon. A folyamatos képzés elősegíti az innovációt.

A hitelesség és a bizalom építése: A vevők és ügyfelek bizalmat szavaznak azoknak, akik naprakészek és jól informáltak a szakterületükön. A folyamatos képzés növeli a szakmai hitelességet.

Személyes és szakmai növekedés: Az állandó tanulás nem csak a vállalkozásnak, de nekünk, mint egyéneknek is előnyt jelent. Fejlődünk, új készségeket sajátítunk el, és ezáltal magabiztosabbá válunk.

Összefoglalva, a folyamatos képzés és a piaci változások nyomon követése a siker kulcsa. Ha lépést akarunk tartani a változó világgal, nem engedhetjük meg magunknak, hogy pihenjünk a babérjainkon. A tudás hatalom, és aki tudja ezt jól használni, az mindig előnyben lesz.

A jövőbeli frissítések és az SEO evolúciója

A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás szerepe a keresőoptimalizálásban

Sokunk számára az, hogy egy mesterséges intelligencia (MI) vagy egy gépi tanulási algoritmus megértse a gondolatainkat, még mindig olyan, mint egy sci-fi film jelenet. De higgyétek el vagy sem, ez már nem a távoli jövő zenéje, hanem a jelenünk része – különösen, ha a keresőoptimalizálás (SEO) világáról beszélünk. Merüljünk el együtt a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás csodálatos világában, és nézzük meg, hogyan formálják át a SEO-t!

1. A rangsorolási algoritmusok evolúciója:

 • Az MI és a gépi tanulás lehetővé teszi a keresőmotorok számára, hogy jobban megértsék az emberek keresési szokásait és igényeit.
 • Ez a technológia növeli a keresési találatok relevanciáját és pontosságát.

2. Az ügyfél-előnyközpontú tartalomra való összpontosítás:

 • A gépi tanulás segít a keresőmotoroknak abban, hogy azonosítsák, mely tartalmak valóban hasznosak az olvasók számára.
 • A tartalomminőség és a felhasználói elégedettség középpontba kerül.

3. A keresőlehetőségek személyre szabása:

 • A MI analizálja az egyéni keresési mintákat, és személyre szabott találatokat nyújt az egyes felhasználók számára.
 • Ezzel növeli az elégedettséget és hatékonyabbá teszi a keresést.

4. A hangalapú keresés felemelkedése:

 • Az MI-k által hajtott virtuális asszisztensek, mint az Alexa vagy a Google Assistant, új kihívásokat és lehetőségeket teremtenek a SEO számára.
 • A keresési lekérdezések természetesebbé, beszélgető jellegűvé válnak.

5. Az automatikus tartalom- és linkellenőrzés:

 • A gépi tanulás alapú eszközök képesek automatikusan elemezni a weboldal tartalmát és a bejövő linkeket.
 • Ezek az eszközök azonnali visszajelzést nyújtanak az optimalizálási hibákról és javaslatokat tesznek a javításra.

6. A felhasználói élmény optimalizálása:

 • Az MI képes azonosítani, hogy melyik weboldal biztosítja a legjobb felhasználói élményt.
 • A weboldalak gyorsasága, navigációja és mobilbarát kialakítása most még fontosabbá válik.

Összefoglalva, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás már most is hatalmas hatással van a keresőoptimalizálásra. Ahhoz, hogy a jövőben is versenyképesek maradjunk, elengedhetetlen, hogy megértsük és alkalmazzuk ezeket a technológiákat. A gépek tanulnak – és nekünk is tanulnunk kell velük együtt! Az SEO nem csupán kulcsszavakról és linkekről szól, hanem arról, hogyan tesszük weboldalainkat a lehető legrelevánsabbá és legértékesebbé a felhasználók számára.

A Google algoritmusok megértése

A Google algoritmusok megértése

A Google jövőképe a keresés és az információkeresés területén

A Google neve szinte már szinonimája az online információkeresésnek. De merre tart ez a tech óriás? Merüljünk el együtt a jövőben és lássuk, milyen újításokkal és elképzelésekkel készül a Google a keresés és információkeresés területén!

1. A keresés személyre szabása:

 • A Google egyre inkább a személyre szabott keresési élmény felé mozdul el.
 • Az AI és a gépi tanulás segítségével az egyes felhasználók múltbéli keresési tevékenységei alapján testreszabott találatokat kínál.

2. A vizuális és hangalapú keresés erősödése:

 • A Google Lens már lehetővé teszi a vizuális keresést, de várhatóan ez az irány tovább erősödni fog.
 • A hangalapú keresés, amit az okos otthoni eszközök elterjedésével már sokan használnak, egyre kifinomultabbá és pontosabbá válik.

3. A prediktív keresés fejlődése:

 • Elképzelhető, hogy a Google a jövőben előre megjósolja keresési igényeinket, mielőtt még gondolnánk rá!
 • A keresés nem csak reakcióként, hanem proaktívan is történhet, alapul véve korábbi keresési szokásainkat és aktuális tevékenységeinket.

4. A keresés kontextusa:

 • A Google nem csak a beírt szavakat értelmezi, hanem egyre inkább a keresés kontextusát is figyelembe veszi.
 • Például, ha egy filmet keresünk, a Google megérti, hogy talán a vetítési időpontokat vagy a kritikákat is szeretnénk látni.

5. Az Augmented Reality (AR) beépítése:

 • Az AR technológia segítségével a keresési eredmények közvetlenül a valós környezetünkbe illeszkednek.
 • Például, ha egy éttermet keresünk, az AR lehetővé teheti, hogy virtuálisan belépjünk és körülnézzünk.

6. A tanulás és oktatás új dimenziói:

 • A Google folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel az információkeresést oktatási és tanulási célokra lehet használni.
 • Elképzelhetőek interaktív oktatóprogramok, virtuális valóságban bemutatott történelmi események vagy akár online művészeti galériák.

7. A valós idejű fordítás és információ megosztása:

 • A Google továbbfejleszti a valós idejű fordítási képességeit, ami még könnyebbé teszi a különböző nyelveken és kultúrákon átívelő információcserét.

Összegzésül, a Google a technológiai újítások éllovasaként készül arra, hogy a keresési élményt forradalmasítsa. Az információkeresés soha nem látott módon válik egyszerűbbé, gyorsabbá és személyre szabottabbá.

Hogyan készüljünk fel a jövő kihívásaira az SEO terén?

Miközben böngészünk a világhálón, gyakran elfelejtjük, hogy az internetes keresés világa napról napra változik. A Google és más keresőmotorok folyamatosan finomítják algoritmusukat, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsák. Az SEO szakértők számára ez egy örök versenyfutást jelent a csúcstechnológiával. Nézzünk néhány tippet, hogyan maradjunk lépéselőnyben!

1. Értsük meg a mesterséges intelligenciát:

 • A gépi tanulás és MI már most is hatalmas hatással van az SEO-ra. Ahhoz, hogy lépést tartsunk, alaposan meg kell értenünk ezeket a technológiákat.

2. Hangra optimalizált keresés:

 • Az okos otthoni eszközök terjedésével a hangalapú keresés egyre népszerűbbé válik. Készüljünk fel rá, hogy a weboldalaink ezen a platformon is megállják a helyüket!

3. Fokozott mobil-optimalizálás:

 • A mobil keresések már régóta dominálják a piacot. Ügyeljünk arra, hogy weboldalaink mobilbarátok legyenek és gyorsan töltsenek be.

4. A tartalom továbbra is király:

 • Az algoritmusok változhatnak, de a minőségi tartalom iránti igény állandó. Készítsünk értékes, jól kutatott és a célközönség számára releváns tartalmat.

5. A felhasználói élmény (UX) a középpontban:

 • A Google egyre inkább azt értékeli, hogyan érzik magukat a látogatók egy oldalon. Ügyeljünk a gyors betöltődésre, az átlátható menüstrukcióra és az intuitív designra.

6. Képezd magad folyamatosan:

 • Az online világ állandóan változik. Légy naprakész az új trendekkel és technológiákkal kapcsolatban: vegyél részt képzéseken, olvass szakmai blogokat és fórumokat.

7. Kiemelt kivonatok és strukturált adatok:

 • A keresési eredmények oldalán egyre gyakoribbak a kiemelt kivonatok. Használjuk ki ezeket az új formátumokat és alkalmazzuk a strukturált adatokat!

8. Lokalizáció és helyi SEO:

 • A helyalapú keresések iránti igény növekszik. Optimalizáljunk helyi kulcsszavakra és használjuk ki a Google Térkép szolgáltatásait.

Végső gondolatok: A Google algoritmusok megértése

Összegzésül, az SEO területe egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli terület, ahol csak azok maradnak versenyben, akik képesek alkalmazkodni. A technológia rohamléptekben fejlődik, de ha naprakészek maradunk és soha nem állunk le a tanulással, garantáltan sikerrel járunk a jövő keresőoptimalizálási csatáiban!

Ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani a digitális világ gyors változásaival, elengedhetetlen, hogy naprakészek legyünk a Google algoritmusának legfrissebb változásait illetően. Ezen keresztül nem csak jobb eredményeket érhetünk el, hanem mélyebb megértést is szerezhetünk a modern keresés működéséről.

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

  87  +    =  97

   

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot  30 napon keresztül biztosítom számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@honlapseo.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem a szolgáltatást!” gombra kattintással Burai Károlyné Ev- val (2027 Dömös, Táncsics M. u. 50., adószám: 6768775-1-31 ) kötöd.

  Burai Barbi SEO szakember, Honlap SEO

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  59  +    =  63

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .