A strukturált adatok használata: Hogyan segíthetik a schema markupok a keresőoptimalizálást

Hogyan segíthetik a schema markup-ok a keresőoptimalizálást?

Sokan hallottak már a keresőoptimalizációról és annak fontosságáról a weboldalak sikerében. De vajon hogyan járulhatnak hozzá a schema markup-ok ehhez a folyamathoz? Nos, a schema markup egy olyan eszköz, amely segíti a webhelyek tartalmának strukturált adatként történő jelölését. Ez pedig a keresőmotoroknak pontosabb és relevánsabb információkat nyújt a webhely tartalmáról. Ebben segít a strukturált adatok használata.

De miért fontos ez a keresőoptimalizáció szempontjából? Gondolj csak bele, amikor keresőmotorokat használsz, valószínűleg azt szeretnéd, hogy a keresett információkat gyorsan és hatékonyan találd meg. A keresőmotorok folyamatosan törekszenek arra, hogy a lehető legjobb és legrelevánsabb találatokat nyújtsák. És itt jön képbe a schema markup.

A schema markup-ok lehetővé teszik a weboldalak számára, hogy strukturált adatokat adjanak meg a tartalmukhoz, például termékekhez, szolgáltatásokhoz, címekhez, értékelésekhez, eseményekhez és még sok más információhoz. Ez segíti a keresőmotorokat abban, hogy pontosabban megértsék a weboldalak tartalmát és jobban értelmezzék azok relevanciáját a keresett kulcsszavakra.

De miért jó ez neked, mint webhely tulajdonosnak? Nos, a schema markup-ok használata több előnyt is kínál. Először is, a strukturált adatok lehetővé teszik a webhelyednek, hogy kiemelkedjen a többi találat közül a keresőmotorokban. Ezáltal növekszik a webhely láthatósága, és nagyobb eséllyel kapod meg a felhasználók figyelmét.

Másodszor, a schema markup-ok segítségével kibővített találati eredményeket jeleníthetsz meg a keresőmotorokban. Például a termékeid vagy szolgáltatásaid árai, értékelések vagy akár nyitvatartási idők megjeleníthetőek a találatokban. Ez további információkat nyújt a felhasználóknak még azelőtt, hogy rákattintanának a webhelyedre.

Végül, a schema markup-ok használata javítja a felhasználói élményt. A kibővített találati eredményeknek köszönhetően a felhasználók gyorsabban megtalálhatják a számukra releváns információkat. Ez a felhasználói elégedettség növelését eredményezi, és növeli az esélyt arra, hogy a felhasználók további interakcióra lépjenek a webhelyeddel.

Összességében a schema markup-ok használata rendkívül fontos a keresőoptimalizáció szempontjából. Ez segít a keresőmotoroknak abban, hogy pontosabban megértsék és értelmezzék a weboldalad tartalmát, így növelve annak láthatóságát és vonzerejét a felhasználók számára. Tehát, ha még nem használod a schema markup-ot, érdemes elgondolkodnod a bevezetésén a webhelyeden, hogy maximalizáld a keresőoptimalizációs eredményeidet és növeld a látogatók számát. A strukturált adatok használata, nézzük mit jelent pontosan…

Mi az a schema markup?

A schema markup az egyik olyan hatékony eszköz, amely segít a weboldalak tartalmának strukturált adatként történő jelölésében. Ez a jelölési rendszer lehetővé teszi a keresőmotorok számára, hogy pontosan megértse és értelmezze az adatokat, és így jobban megjelenítse azokat a keresési találatokban.

A schema markup-okat a schema.org, egy közös kezdeményezés által kifejlesztett szabvány alapján hozták létre, amely lehetővé teszi a webmesterek számára, hogy strukturált adatokat adjanak meg a webhelyükön.

Miért fontos a keresőoptimalizálásban?

A keresőoptimalizálás kulcsfontosságú tényező a webhelyek sikerében és láthatóságában. A keresőmotorok, mint például a Google, folyamatosan törekszenek arra, hogy a felhasználók számára a lehető legrelevánsabb és hasznosabb találatokat nyújtsák. A schema markup-ok lehetővé teszik a webhelyek számára, hogy pontosabb és strukturáltabb adatokat szolgáltassanak a keresőmotoroknak, így segítve azokat a tartalmak jobb megértésében.

A strukturált adatok használata a keresőoptimalizálásban több előnyt kínál. Először is, a schema markup-ok segítségével a keresőmotorok pontosabban értelmezhetik a webhely tartalmát, és jobban megértik annak relevanciáját a keresett kulcsszavakra. Ezáltal a weboldalak nagyobb eséllyel jelennek meg az organikus találatok között.

Másodszor, a strukturált adatok lehetővé teszik a keresőmotorok számára, hogy kibővített találati eredményeket jelenítsenek meg a keresési eredmények oldalán. Például a schema markup-ok segítségével lehetőség van az értékelések, termékinformációk, receptek, események és még sok más részlet megjelenítésére a találatokban. Ez kiemeli a webhelyet a többi találat közül, vonzóbbá téve a felhasználók számára.

Végül, a strukturált adatok használata javítja a felhasználói élményt. A keresőmotorok által kibővített találati eredményekkel a felhasználók gyorsan megtalálhatják azokat az információkat, amelyekre szükségük van, még mielőtt rákattintanának egy adott webhelyre. Ez javítja a felhasználói elégedettséget és növeli a látogatók valószínűségét a webhelyen történő további navigációra.

Összességében a schema markup-ok használata kulcsfontosságú a keresőoptimalizáció szempontjából. Ez lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy pontosabb és relevánsabb módon jelenjenek meg a keresőkben, ezáltal növelve a látogatók számát és a konverziós arányt.

A strukturált adatok használata: Hogyan segíthetik a schema markupok a keresőoptimalizálást

A strukturált adatok használata: Hogyan segíthetik a schema markupok a keresőoptimalizálást

A strukturált adatok jelentősége

A keresőoptimalizációban a strukturált adatok használata kiemelt jelentőséggel bír. De miért is fontosak ezek az adatok a webhelyek számára? A válasz egyszerű: a strukturált adatok lehetővé teszik a keresőmotorok számára, hogy jobban megértsék a webhely tartalmát és relevanciáját a keresett kulcsszavakra.

Először is, fontos megérteni, hogy a keresőmotorok hogyan működnek. Amikor egy felhasználó keresést indít, a keresőmotorok a rendelkezésre álló információk alapján találják meg a legjobb találatokat. A strukturált adatok segítségével a webhelyek pontosabb és részletesebb információkat nyújtanak a keresőmotoroknak, amelyek jobban segítik a keresési szándék megértését.

A strukturált adatok használata a keresőmotorok számára jelzést ad arról, hogy a webhely milyen típusú tartalmat tartalmaz, például termékeket, cikkeket, recepteket vagy helyi vállalkozásokat. Ez segít a keresőmotoroknak abban, hogy pontosabban megjelenítsék a találatokat és kibővített információkat adjanak a felhasználóknak a találati eredmények oldalán.

A strukturált adatokat a schema markup-ok segítségével jelölhetjük meg. A schema.org által kifejlesztett struktúra lehetővé teszi a webmesterek számára, hogy meghatározzák a weboldal tartalmát, és pontosabb információkat nyújtsanak a keresőmotoroknak. Ez a strukturált jelölés lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy részletesebb és relevánsabb információkat adjanak meg, mint például termékértékelések, árak, nyitvatartási idők, helyszínek és sok más adat.

A strukturált adatok használata rendkívül előnyös a webhelyek számára. Először is, ezek az adatok segítenek abban, hogy a webhelyek kiemelkedjenek a versenytársak közül a keresőmotorok találati eredményeiben. A kibővített információk, például a csillagértékelések vagy a termékárak megjelenítése a találati eredményekben vonzóbbá teszi a webhelyet a felhasználók számára.

Másodszor, a strukturált adatok lehetővé teszik a keresőmotorok számára, hogy kibővített találati eredményeket jelenítsenek meg a felhasználók számára. Ez javítja a felhasználói élményt és megkönnyíti a felhasználók számára a releváns információk gyorsabb megtalálását.

Végül, a strukturált adatok segítenek a webhelyeknek a jobb rangsorolás elérésében a keresőmotorokban. A pontosabb és relevánsabb információk lehetővé teszik a keresőmotorok számára, hogy a webhelyet előnyösebben értékeljék a kulcsszavakra vonatkozó keresések során.

Összességében tehát a strukturált adatok használata nagyban segíti a SEO-t. A webhelyek, amelyek kihasználják ezeket az adatokat, nagyobb eséllyel jelennek meg a releváns keresési eredmények között, vonzóbbak a felhasználók számára, és növelik az esélyüket a jobb rangsorolásra a keresőmotorokban.

Mit jelent a schema markup?

A schema markup egy olyan jelölési rendszer, amelyet a webhelyek használhatnak a tartalmuk strukturált adatként történő megjelölésére. Ez a jelölési rendszer lehetővé teszi a keresőmotorok számára, hogy pontosabban megértsék és értelmezzék a weboldal tartalmát, és így jobban megjelenítsék azokat a keresési találatokban.

De miért is fontos ez a schema markup a webhelyek számára? Nos, gondolj csak bele, milyen sokféle információt találhatsz meg az interneten: termékek, vállalkozások, cikkek, receptek és még sok más. A schema markup segítségével ezeket az információkat strukturált módon lehet jelölni és kategorizálni a keresőmotorok számára.

A schema markup-okat a schema.org fejlesztette ki, amely egy közös kezdeményezés, melynek célja az adatok strukturált jelölése az interneten. A schema.org által nyújtott struktúra szabványosított és egységes módon határozza meg a különböző típusú adatok jelölését. Ez lehetővé teszi a webmesterek számára, hogy pontosabb és relevánsabb adatokat adjanak meg a webhelyen.

A schema markup-ok lényege, hogy az adatokat speciális kódrészekkel jelölik meg a webhelyen. Ezek a kódrészek segítik a keresőmotorokat az adatok megértésében és értelmezésében. Például, ha egy weboldal termékek adatait szeretné strukturálni, a schema markup lehetővé teszi az adatok jelölését, mint például a termék neve, leírása, ára, elérhetősége stb.

Amikor a keresőmotorok megtalálják a schema markup-ot a webhelyen, azok könnyebben azonosíthatják és értelmezik az adatokat. Ezáltal jobban megértik a webhely tartalmát és annak relevanciáját a keresett kulcsszavakra. Ennek eredményeként a keresőmotorok pontosabb és relevánsabb találatokat jeleníthetnek meg a felhasználók számára.

Összességében a schema markup egy hatékony eszköz a webhelyek számára, amely segíti a tartalom strukturált adatként történő jelölését. Ezáltal lehetővé teszi a keresőmotoroknak, hogy pontosabban megértsék a weboldal tartalmát és jobban értelmezzék annak relevanciáját a keresett kulcsszavakra. A schema markup használata hozzájárul a webhelyek jobb láthatóságához és vonzerejéhez a keresőmotorokban, ami pedig növelheti a látogatók számát és a konverziós arányt.

Hogyan működik a schema markup?

A schema markup használata során speciális kódrészeket kell beilleszteni a webhelybe, amelyek segítenek a keresőmotoroknak a tartalom strukturált adatként történő azonosításában és értelmezésében. De hogyan működik pontosan ez a folyamat? Nézzük meg közelebbről!

Amikor a webhely tulajdonosa dönt úgy, hogy strukturált adatokat szeretne jelölni a weboldalon, a schema markup-okat kell alkalmaznia. Ehhez meg kell határoznia az adatok típusát és szerkezetét, majd ezeket a jelöléseket be kell illesztenie a weboldal kódjába.

A schema markup-okat a schema.org webhelyen található strukturált adatok szabványai alapján hozták létre. A schema.org által definiált struktúra számos kategóriát tartalmaz, amelyek között megtalálhatók például a termékek, szolgáltatások, cikkek, események, helyek és még sok más.

A schema markup-ok alkalmazása során a webhely tulajdonosa különböző kódrészeket illeszt be a weboldal HTML-jébe. Ezek a kódrészek megadják a strukturált adatokat, például az adat típusát, tulajdonságait és értékeit. A kódrészeket általában a HTML mikroadatok (microdata), a JSON-LD (JavaScript Object Notation for Linked Data) vagy a RDFa (Resource Description Framework in Attributes) formátumban adhatjuk meg.

Miután a webhely tulajdonosa beillesztette a szükséges kódrészeket, a keresőmotorok feldolgozzák és értelmezik ezeket az adatokat. Amikor a keresőmotorok felfedezik a schema markup-ot a weboldalon, azok felismerik az adatok jelölését és értelmezik azokat a saját adatmodelljük szerint.

A schema markup-ok segítik a keresőmotorokat abban, hogy jobban megértsék a webhely tartalmát és annak relevanciáját a keresett kulcsszavakra. Ezáltal a keresőmotorok pontosabb és relevánsabb találatokat jelenítenek meg a felhasználók számára a keresési eredmények oldalán.

Fontos megjegyezni, hogy a helyes schema markup alkalmazása érdekében a webhely tulajdonosának meg kell felelnie a schema.org által meghatározott szabványoknak és irányelveknek. Emellett fontos a helyes formátumok, struktúrák és adatok használata, valamint a validáció és tesztelés végrehajtása annak érdekében, hogy a schema markup megfelelően működjön és értelmezhető legyen a keresőmotorok számára.

Összességében a schema markup-ok használata lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy strukturált adatokat adjanak meg a tartalmukhoz, amelyeket a keresőmotorok könnyebben felismerhetnek és értelmezhetnek. Ezáltal a webhelyek jobban kiemelkedhetnek a találatok között, növelhetik a láthatóságukat és vonzerejüket a felhasználók számára, és hozzájárulhatnak a keresőoptimalizáció eredményességéhez.

Schema markup-ok előnyei a keresőoptimalizálásban

A schema markup-ok használata jelentős előnyöket kínál a keresőoptimalizáció szempontjából. Ezek az előnyök segítik a webhelyeket abban, hogy jobban megjelenjenek a keresőmotorok találati eredményeiben, növeljék a látogatók számát és javítsák a konverziós arányt. Nézzük meg közelebbről ezeket az előnyöket!

 1. Jobb láthatóság a keresőmotorokban: A schema markup-ok lehetővé teszik a keresőmotorok számára, hogy pontosabban értelmezzék és azonosítsák a webhely tartalmát. Ezáltal a webhelyek nagyobb eséllyel jelennek meg a releváns keresési találatok között. A jobb láthatóság segíti a webhelyeket abban, hogy vonzóbbak legyenek a felhasználók számára, és növeljék a látogatók számát.
 2. Kibővített találati eredmények: A schema markup-ok segítségével a keresőmotorok kibővített információkat jeleníthetnek meg a találati eredmények oldalán. Ez lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy részletesebb adatokat mutassanak a felhasználóknak még azelőtt, hogy azok rákattintanának a webhelyre. Például termékek esetén árak, értékelések, készletinformációk és még sok más megjeleníthető. Ez a kibővített információ segíti a felhasználókat a releváns találatok gyorsabb megtalálásában és növeli a webhely vonzerejét.
 3. Jobb felhasználói élmény: A kibővített találati eredmények és a pontosabb információk segítenek a felhasználóknak a webhelyek gyorsabb és hatékonyabb böngészésében. A felhasználók előre láthatják az adott webhely tartalmát, például termékinformációkat vagy értékeléseket, még mielőtt rákattintanának. Ez javítja a felhasználói élményt és növeli a felhasználók elégedettségét.
 4. Növeli a látogatók számát és a konverziós arányt: A schema markup-ok segítségével a webhelyek jobban kiemelkedhetnek a versenytársak közül a keresőmotorok találati eredményeiben. Ennek eredményeként növekszik a látogatók száma, akik rákattintanak a webhelyre. Ha a strukturált adatok releváns és pontos információkat nyújtanak, akkor a látogatók nagyobb valószínűséggel fognak interakcióba lépni a webhellyel, ami javítja a konverziós arányt.

Az előnyök tehát világosak: a schema markup-ok lehetővé teszik a webhelyek számára, hogy kiemelkedjenek a keresőmotorok találati eredményeiben, jobb felhasználói élményt nyújtsanak és növeljék a látogatók számát. A strukturált adatokkal való pontos és releváns jelölés segít a webhelyeknek jobban szolgálni a felhasználói igényeket és elérni a keresőoptimalizáció céljait.

A strukturált adatok használata

A strukturált adatok használata

Legjobb gyakorlatok a schema markup használatához: A strukturált adatok használata

A schema markup-ok használata rendkívül előnyös a keresőoptimalizációban, de fontos megfelelő módon alkalmazni őket. Néhány legjobb gyakorlat követése segít abban, hogy a strukturált adatok hatékonyan működjenek és pozitív hatást gyakoroljanak a webhelyedre. Íme néhány tipp a schema markup-ok használatához:

 1. Megfelelő markup típusok kiválasztása: Fontos, hogy a megfelelő markup típusokat válaszd ki a webhelyed tartalmának jelöléséhez. Az adott tartalom típusának megfelelően válaszd ki a leginkább releváns schema markup típust. Például, ha termékekkel foglalkozol, akkor a „Product” típust használd. Gondosan tanulmányozd a schema.org dokumentációját és válaszd ki a megfelelő típusokat.
 2. Pontos és releváns adatok használata: A schema markup-ok hatékony működéséhez fontos, hogy pontos és releváns adatokat adj meg. Az adatokat a valóságnak megfelelően töltsd ki, és győződj meg róla, hogy a jelölt adatok megfelelnek a webhelyeden található információknak. Ez biztosítja a felhasználók számára az elvárt információkat és javítja a keresőmotorok értelmezését.
 3. Validáció és tesztelés: Mindig végezz validációt és tesztelést a schema markup-ok alkalmazása után. Használj validációs eszközöket, például a Google Struktúrált Adatok tesztelőjét, hogy ellenőrizd, hogy a markup-ok helyesen lettek beillesztve és értelmezve a webhelyeden. A tesztelés során győződj meg róla, hogy az adatok megjelennek a keresőmotorok által várt módon.
 4. Frissítések és követés: A webhelyed tartalmában bekövetkező változásokkal frissítsd a schema markup-okat is. Ha új termékek kerülnek fel a webhelyre, vagy változások történnek az adatokban, ne felejtsd el frissíteni a schema markup-ot is. Kövesd nyomon a keresőmotorok fejlesztéseit és változásait a schema markup-okkal kapcsolatban, hogy naprakészen tartsd a webhelyedet.
 5. Elkötelezettség a minőség mellett: A legfontosabb a minőség. Mindig törekedj a magas minőségű és pontos adatok megadására a schema markup-okban. Ez segít abban, hogy a keresőmotorok pontosabban értelmezzék a webhelyed tartalmát és javítsák a felhasználói élményt.

A fent említett legjobb gyakorlatok betartása segít abban, hogy a schema markup-ok hatékonyan működjenek és pozitív hatást gyakoroljanak a keresőoptimalizációra. Biztosítsd, hogy a jelölt adatok relevánsak és pontosak legyenek, és mindig kövesd nyomon az újdonságokat a schema markup-okkal kapcsolatban, hogy a legújabb fejlesztéseket is alkalmazhasd a webhelyeden.

Példák a schema markup-okra

A schema markup-ok számos lehetőséget kínálnak a webhelyek számára a tartalom strukturált adatként történő jelölésére. Íme néhány példa a schema markup-okra és azok alkalmazására:

 1. Termékadatok jelölése: Ha egy webhely termékeket kínál, akkor használhatja a schema markup-ot a termékek adatainak jelölésére. Például a „Product” típussal jelölheted meg a termék nevét, leírását, árát, értékeléseit és akár a készletinformációkat is. Ez lehetővé teszi a keresőmotorok számára, hogy pontosan értelmezzék a termék adatait és megjelenítsék azokat a találati eredményekben.
 2. Helyi vállalkozások jelölése: A helyi vállalkozások adatait is jelölheted a schema markup segítségével. Például használhatod a „LocalBusiness” típust a vállalkozás nevének, címének, nyitvatartási időinek, telefonszámának és akár a szolgáltatások leírásának jelölésére. Ez segíti a keresőmotorokat abban, hogy pontos helyi találatokat jelenítsenek meg a felhasználóknak.
 3. Értékelések jelölése: Az értékelések szintén fontos információk a webhelyek számára. A schema markup segítségével jelölheted az értékelések adatait, például a csillagértékeléseket és az értékelő nevét. Ez lehetővé teszi a keresőmotorok számára, hogy megjelenítsék az értékeléseket a találati eredményekben, ami növelheti a webhely hitelességét és vonzerejét.
 4. Receptek jelölése: Ha egy webhely recepteket tartalmaz, akkor a schema markup segítségével jelölheted a receptek adatait, például a recept nevét, összetevőit, elkészítési időt és akár a tápanyagtartalmat is. Ez lehetővé teszi a keresőmotorok számára, hogy kibővített információkat jelenítsenek meg a találati eredményekben, például a recept képét vagy az elkészítési időt.
 5. Események jelölése: Az események adatait is jelölheted a schema markup-okkal. Például használhatod a „Event” típust az esemény nevének, dátumának, helyszínének és akár a jegyinformációknak jelölésére. Ez segíti a keresőmotorokat abban, hogy megfelelően jelenítsék meg az eseményeket a találati eredményekben, és vonzóbbá tegyék azokat a felhasználók számára.

Ezek csak néhány példa a schema markup-ok alkalmazására. A schema.org webhelyen megtalálható dokumentáció részletes információkat nyújt a különböző típusokról és azok jelölési lehetőségeiről. Használd ezeket a példákat inspirációként, hogy kiaknázd a schema markup-ok nyújtotta lehetőségeket a webhelyeden és javítsd a keresőoptimalizációt.

Összefoglalás: A strukturált adatok használata

A strukturált adatok jelentős szerepet játszanak a keresőoptimalizációban, és a schema markup-ok kiemelt eszközök a tartalom strukturált adatként történő jelölésére. A schema markup-ok lehetővé teszik a webhelyek számára, hogy pontosabb és relevánsabb információkat adjanak meg a keresőmotorok számára, ami előnyös a láthatóság, a felhasználói élmény és a konverzió szempontjából.

A cikkünkben megvizsgáltuk a schema markup-ok jelentőségét és előnyeit a keresőoptimalizációban. Megérthettük, hogy a strukturált adatok hogyan segítik a keresőmotorokat a webhely tartalmának pontosabb megértésében és az információk relevanciájának felmérésében. A schema markup-ok alkalmazása lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy jobban kiemelkedjenek a keresőmotorok találati eredményeiben, kibővített információkat jelenítsenek meg és javítsák a felhasználói élményt.

Az előnyöket felsorolva láttuk, hogy a schema markup-ok segítik a webhelyeket abban, hogy jobb láthatóságot érjenek el a keresőmotorokban, növeljék a látogatók számát és javítsák a konverziós arányt. Megismerhettünk néhány legjobb gyakorlatot a schema markup-ok használatához, amelyek segítenek a hatékony alkalmazásban és az optimális eredmények elérésében.

A strukturált adatok és a schema markup-ok jelentősége folyamatosan növekszik a keresőoptimalizáció terén. Azok a webhelyek, amelyek kihasználják ezeket az eszközöket, előnyhöz jutnak a versenytársakkal szemben, jobb felhasználói élményt nyújtanak és növelik a látogatók konverzióját. Ezért érdemes a schema markup-ok használatára odafigyelni és azokat hatékonyan alkalmazni a webhelyünkön.

Ahhoz, hogy a webhelyünk minél jobban kihasználja a strukturált adatok és a schema markup-ok nyújtotta előnyöket, fontos megérteni a működésüket, rendszeresen frissíteni és követni az újításokat. Ezáltal biztosíthatjuk a webhelyünk számára a lehető legjobb keresőoptimalizációs eredményeket.

A schema markup-ok jelentőségét és alkalmazásának előnyeit felismerve, webhelyünk számára új lehetőségek nyílnak meg a keresőmotorokban való kitűnésre és a felhasználók vonzására. A strukturált adatok használata és a schema markup-ok alkalmazása tehát kulcsfontosságú tényezők a sikeres keresőoptimalizációban és a webhelyünk sikerességében.

Keresőoptimalizáláshoz profi Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

 

Burai Barbi - SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO mester

Elérhetőségeim:

 

 

Burai Barbi SEO szakember, SEO szakértő

Telefon: +36-30-242-9494

E-mail: info(kukac)honlapseo.hu

Web: HonlapSEO

100% elégedettségi garancia a HonlapSEO- tól

 

 

 

Eredményes keresőoptimalizáláshoz profi SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:  Alapcsomag
  Profi csomag
  Prémium csomag

  3 hónap
  6 hónap
  12 hónap

  Mentorálás
  SEO tanácsadás
  Kulcsszó kereső szolgáltatás
  Weboldal karbantartás


  Megismertem és elfogadom az adatvédelemmel kapcsolatos szabályzatot

  3  +    =  8

   

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot  30 napon keresztül biztosítom számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@honlapseo.hu címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem a szolgáltatást!” gombra kattintással Burai Károlyné Ev- val (2027 Dömös, Táncsics M. u. 50., adószám: 6768775-1-31 ) kötöd.

  Burai Barbi SEO szakember, Honlap SEO

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  75  +    =  78

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .